Ha hamarabb jeleztétek volna..
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (ma 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:51

Ma estére keresünk ff-t harmadiknak a hölgy kényeztetésére. kecskeméten helyünk van.
Ma estére keresünk ff-t harmadiknak a hölgy kényeztetésére. kecskeméten helyünk van.
Ma estére keresek hölgyet, párt, összegabalyodásra Szeged környékén.
Utazni tudok.
Utazni tudok.
sziasztok enyhe bi párokkal ismerkednek hely kellene utazni tudnek
Mórahalom ,Szeged,hölgyet keresek aki visszaváltana több ezer palackot,50 ft-os,megegyezés privátban.
Nincs
Sziasztok! Van felső korhatár?
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (ma 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméti hetero fiúkat keresünk péntek délelőtt re
Olajos farok masszázsra keresek holnap délelőttre egy szép formás kemény farkat, ha tele a zacsid és jólesne egy nagyot spriccelned, akkor írj egy privit.
Tisztaság adott és elvárt, lakás van.
Tisztaság adott és elvárt, lakás van.
Kecskemét környéki biszex párt keresek kellemes huncutkodásra
Ma vagy holnap délelőtt Békéscsabán valaki? 47 fiú vagyok.
Kár, hogy csak most olvasom...
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (tegnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nem átlagos helyszínekre, erotikus kalandokra keresek nyitott gondolkodású csinos lányt vagy hölgyet. Privátban kérnék.
Az egy csapatépitő est......ugyan az mint rendesen, csak féláron lehet bejutni...Erre mondtam én a kevesebb néha több!.......40 fő körül voltunk a múltkor. Több pár köztük mi is akkor voltunk először.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (tegnap 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresünk helyünk van.
Szombat napközben meglátogatnánk egy kedves párt ha meghívna.......kis társasjátékra persze!
Sziasztok!Valaki ma Szentes -Csongrád vonalon?
PÁrok ?csajok?
PÁrok ?csajok?
Az mi a Harom Majomba amit irsz?
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2025. 05. 19. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 19. hétfő 19:28

A féláras csapatépitést várjuk már nagyon......(Nem vagyunk fillérbaszók csak messziről érkeznénk)....és egyébként is hát naaaaaaa......