DÉL-ALFÖLD Régió (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

DÉL-ALFÖLD Régió

Megyék: Bács-Kiskun, Békés, Csongrád
Nagyobb városok: Kecskemét, Békéscsaba, Szeged, Hódmezővásárhely

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15229   ma 10:49
Movie Movie
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
#15228   ma 09:53
RODGER22 RODGER22
Sziasztok lányok hölgyek ismerkedés beszélgetés camozás. Mindenre nyitot vagyok.
#15227   ma 08:55
Vapor Vapor
Sziasztok! Holnap délelőtt tervez valaki menni a Csörge tóhoz vagy az M9 hídhoz?
#15226   ma 08:01
Mező2025 Mező2025
Sziasztok! Egy 24 éves hetero srác srác keresi partnerét egy kedves Csongrád megyei hölgy személyében.
#15225   ma 07:40
Többesbenjobb 7664 Többesbenjobb 7664
Péntekig Gyomaendrődön nyaralunk. Keresünk párt vagy potens férfit közös időtöltésre. Női bi előny,férfi heteró. Csak nálunk.Szimpátia fontos.
#15224   ma 06:44
Páromat meglesni Páromat meglesni
Baján,délelőtt aktívot meglátogatnék.
#15223   ma 00:47
Hedonisz69 Hedonisz69
Sziasztok! Támadt egy ötletem és kíváncsi vagyok, hogy lennének-e rá jelentkezők. Szeretném megélni exhibicionista énem, sajnos azonban párom nem partner ebben.
Szeretem fotózni, videózni páromat és tervezek több amatőr videót készíteni, ahol keményen baszunk. Imádom kielégíteni őt, és szívesen megmutatnám másoknak is “élőben” a telefonomról egy személyes találkozó keretein belül. Feleségem nem lenne ott a találkozón.
Hogy mi ebben a több mintha GG-n néznénk videókat? A találkozón bemutatnánk egymásnak a hétköznapi arcképes képeinket és utána néznénk a házi amatőr videókat. Így tudnánk kik szerepelnek a videón. Nincs szükség nevekre, a tartalmak megosztására, csak a telefonról megnézett - akár cenzúrázatlan - képek-videók emléke marad. Természetesen a legnagyobb diszkréció mellett.
Röviden: szeretnéd megmutatni párod milyen ügyesen szopik, vagy azt, hogy épp úgy döngeted, mint egy gép? Itt a helyed!
Fontos: nem hoki partnert keresek, hanem olyanokat, akik büszkék a párjukra és szívesen megmutatnák.
#15222   tegnap 22:58
Falo10 Falo10
Bukakke bulit szeretnénk párommal az othonunkba 4-5 fővel ! 35 és 45 éves korig várjuk a jelentkezést ! Olyan jelentkezen aki tudja mi a bukakke
#15221   tegnap 21:25
csajtkeresek csajtkeresek
Sziasztok

Hétvégére keresek párt Tisza-tóra hajózni!
Ha itt van olyan pár aki szeretne eltölteni pár órát a vízen akkor írjon worship .
#15220   tegnap 17:01
Titkostomiszeged Titkostomiszeged
Szia, sajnos igazad lehetett, még csak nem is válaszolt, úgy látom van pár érdekes figura itt.
Mindenesetre nagyon szépen köszönöm hogy szóltál!
(Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (tegnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:16
Kamu hirdetés....ne dőlj be neki
#15219   tegnap 16:30
nyalógép90 nyalógép90
Szombat este kellemes eltöltésére keresünk Cegléd környéki nőt vagy párt, ha lehet akkor korunkbeliek írjanak!
#15218   tegnap 16:16
Márkó1985 Márkó1985
Kamu hirdetés....ne dőlj be neki
(Ez egy válasz Titkostomiszeged üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 21:39
Szia én szívesen benne vagyok.
#15217   tegnap 15:57
Kovzol22 Kovzol22
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
#15216   tegnap 15:57
BigMZ BigMZ
Sziasztok, ma este hölgy vagy pár? Nállam is akár
#15215   tegnap 15:34
Besegítő10 Besegítő10
Kecskemét környéki, elhanyagolt feleséget keresek kellemes együtlétre
#15214   tegnap 14:29
Dani28 Dani28
sziasztok szegeden valaki?(hetero alapon )
#15213   tegnap 10:33
alibi456 alibi456
Szopass,kúrd a seggem. Békés megye.
#15212   tegnap 10:22
Páromat meglesni Páromat meglesni
Holnapra keresek Baján párt,nőt,férfit.
#15211   tegnap 08:37
Zsolt2011 Zsolt2011
Pár ismerkedni?Minden jóban benne vagyok….
#15210   tegnap 04:05
Bajaiparestre69 Bajaiparestre69
Bajai par keres a környékről pasit harmadiknak. Csak kisfarkú pasi jöhet szóba. max 15, 16 ha vekony. Állandóra keresünk akar heti többször is.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 15229db
Utolsó üzenet: ma 10:49

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!