Van nagy faszú békésmegyei aki szereti ha élvezésig szopják. Írj. Tudok utazni. ⁶
Késő délután valaki Kecskeméten?
Hali Csongrád Bács megye ma utazni tudok.
Én is ezen szoktam nevetni ..Dél-Alföld mint terület földrajzi meghatározása ....Valaki nem járt föld rajz órára...
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (tegnap 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:20
Lehet átaludtam, s elkerülte a figyelmem az éjjeli földrajzi- (Alföld) és megyehatárok módosítása.
Sziasztok! Tiszakécske környékén unatkozó hölgyet keresnék minden jóra!Ha van kedved termálfürdö is megfelel mehetünk!
Budapest Kecskemét vonalon keresek kalandot nővel, párral, férfivel mai nap.
Kecskemét környéki biszex párt keresek kellemes kalandra
Sziasztok!napközben keresek hölgyek vagy párok!!
Akinek lenne érett,kapható anyósa,szívesen barátkoznék vele.
Sziasztok. Párral ismerkednék
Sziasztok! Holnap délelőtt valaki kalandozna?Akár masszázs extrákkal, (én adnám) viszonzatlan dolgok is stb.
Békéscsabai masszőrt keresek
Holnap délelőtt ha szopni akarsz írj ! Bcsaba mellett helyem is van . Max 35 évesig kivéve ha kényszerfranciàt tudsz akkor lehetsz idősebb is kicsit
Sziasztok. Hölgyek párok. Van itt olyan aki tényleg mer is találkozni?:d mert eddig nem nagyon pozitiv az oldal… tobb a homoszexualis delalfoldi topikban m mint a valosagban ahanyan elnek a regioban:d szal van aki mer is talalkoz i hetero alapon??:d
Lehet átaludtam, s elkerülte a figyelmem az éjjeli földrajzi- (Alföld) és megyehatárok módosítása.
(Ez egy válasz Swinghalleluja üzenetére (tegnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:55
(Ez egy válasz Swinghalleluja üzenetére (tegnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
48 éves intelligens kedves pasi átlagos de vastag méretű, Hódmezővásárhely,Szeged jövő héten délelőtt partnert keres
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Várandós kismamát keresek barátnőnek... minden téren... privát keress
Izsák-Solt-Kunszentmiklós. Aktívat keresek, helyem van de menni is tudok .... privát keress. Szófogadó vagyok

vazelinator

euro2
Babeta