Sziasztok
Szegeden ma este nem jonne fel hozzám valaki
Szegeden ma este nem jonne fel hozzám valaki

Sziasztok, Szegeden maszíroztatnék, vagy kiveretném a farkam.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Békéscsabán most valaki? 47 vagyok.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Hódmezővásárhelyi vagy környéki párral szívesen ismerkednék!
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Sziasztok! Szegeden ma este valakinek valakiknek van esetleg kedve egy kellemes estéhez? Helyem van

Kecskemét környéki biszex párhoz csatlakoznék
Kecskemét? Szopnèk ma
Kecskemét? Szopnèk ma
Sziasztok. Idősebb párt keresek hosszú távra!!Kérlek írjatok!!!
Sziasztok! Kecskemét-Budapest-Békéscsaba háromszögben létezik e olyan nő aki szeretne hozzánk beszállni egy jó hármas reményében? Ha igen írjatok nyugodtan privátban.
Kecskeméti valós házaspárként keresünk hasonló PÁROKAT Kecskemét-Budapest vonalon párcserés szex reményében.
Privát üzit várunk
Privát üzit várunk
Sziasztok! Kecskemét és vonzáskörzetében vajon létezik olyan pár, akiknél esélye van, hogy csatlakozzanak vagypedig én hozzájuk egy, de fő cél rendszeres kellemes időtöltésre. Nincs kizárva a mindenki mindenki örömére is, de semmi se kötelező.
Sziasztok
Olyan párt ( ff-nő) keresek akik szeretkezését nézhetem de ha igény és szimpátia kölcsönös be is segítek . Köszi, szép napot.
Olyan párt ( ff-nő) keresek akik szeretkezését nézhetem de ha igény és szimpátia kölcsönös be is segítek . Köszi, szép napot.
Üdv. Vasárnapra keresek párt enyhe bi is lehet
Kedves werwer!
Tudjuk jól: vakok közt félszemű a király, de ha már a helyesírásba kötsz bele, akkor nem kellene hibátlanul írnod?
Neked egyetlen sorban sikerült kettő hibát is ejtened: egyrészt teljesen indokolatlanul használtad a vesszőt, másrészt a "nemigen" szót ebben a szerkezetben egybe kell írni.
Tudjuk jól: vakok közt félszemű a király, de ha már a helyesírásba kötsz bele, akkor nem kellene hibátlanul írnod?
Neked egyetlen sorban sikerült kettő hibát is ejtened: egyrészt teljesen indokolatlanul használtad a vesszőt, másrészt a "nemigen" szót ebben a szerkezetben egybe kell írni.