Szegeden ma este szívesen csatlakoznék szexis párhoz hetero alapon.
Sziasztok! Érdekelne. Írtam privátban
(Ez egy válasz Kíváncsi pár üzenetére (ma 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:39

Sziasztok! Holnap délutánra keresünk potens pasit a feleségem örömére. Békéscsaba és környéke.
Sziasztok elhanyagolt feleség,hölgy Szeged környékén? Diszkrét helyes srác vagyok többi privin.
Hello.Párhoz csatlakoznék szeged 30-kmes korzeteben ,-mako-hmvhely-
Kalandot keresek ma délelött. Kecel, Kiskunhalas, Szeged és környéke! Privátba írj!
Sziasztok!
Kalocsa-Kecel-Kiskőrös 25km-es környékén csatlakoznék párhoz holnap napközben vagy este is akár. Utazni tudok!
Kalocsa-Kecel-Kiskőrös 25km-es környékén csatlakoznék párhoz holnap napközben vagy este is akár. Utazni tudok!
Sziasztok! Holnap délutánra keresünk potens pasit a feleségem örömére. Békéscsaba és környéke.
Masszőrt keresnék.
Sziasztok szeretnélek megismerni benneteket
(Ez egy válasz bekesipar74 üzenetére (tegnap 18:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:55

sziasztok hodmezo kornyékérol keresnenk perverz pasit aki tudna diszklet lenni!
sziasztok hodmezo kornyékérol keresnenk perverz pasit aki tudna diszklet lenni!
Sziasztok!
Szombaton napközben/ este, párok/ lányok esetleg Csongrád megyéből?
Szombaton napközben/ este, párok/ lányok esetleg Csongrád megyéből?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Csao! Most az arborétum mögötti mezőnél. Kukkolna valaki? Lehet nézni, írjon, aki érdeklődik. Sportos pasi vagyok, 20/6-os mérettel.
Sziasztok! Kis kihagyás után újrakezdem a tekerést. Szívesen ismerkednék, barátkoznék hölggyel, párral innen az oldalról, kötelezettségek nélkül. Ha érdekes lehet számodra, számotokra, várom üzenetetek.

Délután cumiztatnék Békéscsabán
Békés megye?Privi!
Baja és környékén ma valaki?
Sziasztok,formás hölggyel vagy jó fej párral randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Kecskemét pár fiúk írjatok
Békésszentandráson a hosszú hétvégén valaki privát bulihoz csatlakozna?
Pia, hely adott!
Több info privátban!
Pia, hely adott!

Több info privátban!