Közös, kölcsönös hokizáshoz, lightos dolgokhoz keresek diszkrét partnert Szegeden
Békés megyei bi, aki szeret cumizni?Privi!
Sziasztok. Hölgyet ill Párt meglátogatnék Békés megyében 50 éves független Potens férfi vagyok, üzenetet privátban várom.
Sziasztok Kiskunfélegyházán keresem ma este hölgy vagy fogadni tudo pár társaságát.
Békés megyében szopnék most egy de egyszerre akár több faszt,,,gyere el,vagy gyertek el hozzám és én odaadóan engedelmesen leszoplak,a végén le is pisilhettek,közben videózható és fotózható vagyok.. Szolid,szerény de kultúrált otthonomba várom a szopatni akaró,most ráérő partnereim...
Békéscsaba és környékén cumiznék vastag faszt. Helyem nincs, utazni tudok.
Kecskeméti kíváncsi hetero pasi vagy aki erre jár ?
60-70+ os,hölgyet,feleséget,nagyit keresek szeretői kapcsolatra.
Szisztok. Január 16-18 Gyulán leszünk a Corvin hozetelben. Ismerkednénk párokkal ez idő alatt a hotelben!
Most valaki Szegeden szopatna?
Diszkrét férfiként ismerkednék Hölgyekkel Párokkal,privát üzenetet ha lehetséges!
Sziasztok!
Mára és holnapra keresek partnert/partnereket kalandozásra. Mindenre nyitott vagyok, írd meg mit csinálnál szívesen!
Mára és holnapra keresek partnert/partnereket kalandozásra. Mindenre nyitott vagyok, írd meg mit csinálnál szívesen!
Boldog születésnapot elöre is
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (tegnap 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:44
Sziasztok! Közeleg a születésnapom, így pénteken este iszogatás és ki tudja még mi lesz belőle Kecskeméten! Ha valakinek lenne kedve csatlakozni, írjon és megbeszéljük..
Szegeden keresek partnert hely kell.
Nem levelezgetni szeretnék.
Üdv Tamás
Nem levelezgetni szeretnék.
Üdv Tamás
Sziasztok
Elhanyagolt felesèget kènyeztetnèk.40 év felet keresek.25 vagyok,utazni tudok.Kecskemét ès környèke.Fizetnèk is ha ugy van.
Elhanyagolt felesèget kènyeztetnèk.40 év felet keresek.25 vagyok,utazni tudok.Kecskemét ès környèke.Fizetnèk is ha ugy van.
Én tudok menni. Írj privátot
(Ez egy válasz Falo10 üzenetére (tegnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden keresek ma délelőttre férfit ! Helyem van
Sziasztok! Közeleg a születésnapom, így pénteken este iszogatás és ki tudja még mi lesz belőle Kecskeméten! Ha valakinek lenne kedve csatlakozni, írjon és megbeszéljük..
Ma reggel Szeged környékén mélytorkosan szopnék. Kocsimban is
Békéscsaba!

vazelinator