Sziasztok mi egy normális ápolt 30 éves par vagyunk hölgynek ma van a szülinapja és szeretnénk megünnepelni! Úgyhogy Debrecenben ma este vagy egy párt vagy egy bi passzív pasit keresünk aki komolyan gondolja és el is jön ! Privát üzenet ét várunk és Viber számot szép napot !
3.-nak beszálló srácot keresünk, aki hellyel rendelkezik Nyíregyházán vagy nagyon szűk vonzáskörzetében.
Enyhe bi érdeklődés belefér.
Igényes szexre keresünk partnert, nem szállodázunk, így csak akkor keress, ha van saját nyugis lakásod. Nálunk gyerkőcök miatt ritkán lehet alkalmas.
Vékonyabb srác s teltebb női 40es pár vagyunk.
Enyhe bi érdeklődés belefér.
Igényes szexre keresünk partnert, nem szállodázunk, így csak akkor keress, ha van saját nyugis lakásod. Nálunk gyerkőcök miatt ritkán lehet alkalmas.
Vékonyabb srác s teltebb női 40es pár vagyunk.

Hello! Holnapi nap ráérő szimpatikus párral találkoznék, privát üziben adok elélhetőséget.
Sziasztok cuckoldra nyitott párral ismerkednek ahol izgatna a ferjet ha dugas közben nyalhatnek ! Hely kellene utazni tudok!
Hölggyel találkoznék!!!
Sziasztok, holnapi naptól pentekig nyiregyhazan leszunk! Es harmadiknak keresunk pasit a felesegem örömére! Nagy intim elony
Hajdúszoboszlón, ma vagy holnap estére keresek hölgyet, vagy párhoz csatlakoznék! 60 éves, 175cm 89kg, kb 20cm-es, vastag, aktiv a farkam, de nyalakodni is imádok!
Szolnok
50+ hapsi biszex érdeklődésű partnert keres
siorac69@citromail.hu
50+ hapsi biszex érdeklődésű partnert keres
siorac69@citromail.hu
Sziasztok esetleg valaki Szolnok Mezőtúr környékéről holnap tali ?
Házaspárt, párt fogadnánk!

Sziasztok!
Valaki segítsen rajtam!
Egyedül, pasiként szeretnék csatlakozni egy párhoz, ahol végre kipróbálhatnám milyen faszt szopni!
Feleségem ellenzi, de én másra sem bírok gondolni, csak hadd szophassak végre.
Olyan élvezettel tudnék szopni, annyira kíváncsi vagyok, annyira szeretném már végre megkóstolni valaki más gecijét
A sajátom ízét nagyon szeretem.
Létezik olyan pár ahol a hölgy szivesen tanitaná a saját férjén, egy kezdő pasinak, hogy kell faszt szopni?
Valaki segítsen rajtam!
Egyedül, pasiként szeretnék csatlakozni egy párhoz, ahol végre kipróbálhatnám milyen faszt szopni!
Feleségem ellenzi, de én másra sem bírok gondolni, csak hadd szophassak végre.
Olyan élvezettel tudnék szopni, annyira kíváncsi vagyok, annyira szeretném már végre megkóstolni valaki más gecijét

A sajátom ízét nagyon szeretem.
Létezik olyan pár ahol a hölgy szivesen tanitaná a saját férjén, egy kezdő pasinak, hogy kell faszt szopni?
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Nyíregyháza Kisvárda unatkozó hölgyet keresek!Helyem van!
Nyíregyháza Kisvárda unatkozó hölgyet keresek!
Üdv!
Debreceni perverz férfi vagyok, keresem domináns játszótársam extrém bdsm (erről bővebben az adatlapomon olvashatsz) élvezetekre
Debreceni perverz férfi vagyok, keresem domináns játszótársam extrém bdsm (erről bővebben az adatlapomon olvashatsz) élvezetekre
Bi férfi tagu párhoz csatlakoznék,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Nyíregyházán volna valaki?
Helló!Szabolcs megyében ismerkednèk egyedülálló hölggyel,sajnos helyem nincs,de utazni tudok

Sziasztok! Ma napközben szabad vagyok. Ha valaki szeretne egy jó masszázst az jelentkezzen. Elsősorban hölgyek vagy párok. Szolnoki vagyok, a közelből keresnék. Helyem nincs, utazni tudok. Masszázspadot viszek. Gyógymasszőr a végzettségem.