sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgana ha elotte dugjak meg a feleseget ? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Mi egy olyan párt keresünk akiknek lenne kedvük egy közös wellness napot eltölteni velünk. Mi imádunk ilyen helyekre járni, pihenni a forró vízben, meztelenűl szaunázni. Ilyenkor jólesik kicsit kényezteni is egymást, szexelünk amikor lehetőség nyílik rá, a szaunában a zuhany alatt a pihenőben. Természetesen ezt akkor csináljuk ha egyedül vagyunk mert nem szeretnénk senkit se megbotránkoztatni, vagy olyat tenni ami másnak már túl van a komfort zónáján. Ezért keresnénk egy diszkrét, csinos, fiatal egymást szerető párt aki ugyanígy gondolkodik mint mi. Akiket izgatna ha látna minket együttlét során és az is ha mi is néznénk őket. Akikkel együtt zuhanyozhatnánk a szauna után, akikkel közösen szexelhetnénk kizárólag mindenki a saját párjával de mégis együtt, egymás örömére. Bízunk benne hogy sok ilyen pár van itt mint mi, még ha nem is aktivak, de az érdeklődés megvan. Akiknek ugyanugy mint nekünk, izgatja a fantáziáját, akik még csak ismerkednek ezekkel az érzésekkel, hajtja őket a kíváncsiság, de mégsem szeretne bevállalni egy 4est. Egyelőre!
Ehez a közös programhoz ideális helyet tudunk ajánlani ahová mi is rendszeresen járunk. Mivel hétköznap nagyon nyugis, nincs tömeg ezért itt minden adott lenne az ilyen jellegű közös játékokhoz és pihenéshez. Békés megyében található de mégis békés megyén kívűl élő párokat keresnénk elsősorban.
Akiknek lenne hozzánk kedve írjon nyugodtan privátban.
Mi egy olyan párt keresünk akiknek lenne kedvük egy közös wellness napot eltölteni velünk. Mi imádunk ilyen helyekre járni, pihenni a forró vízben, meztelenűl szaunázni. Ilyenkor jólesik kicsit kényezteni is egymást, szexelünk amikor lehetőség nyílik rá, a szaunában a zuhany alatt a pihenőben. Természetesen ezt akkor csináljuk ha egyedül vagyunk mert nem szeretnénk senkit se megbotránkoztatni, vagy olyat tenni ami másnak már túl van a komfort zónáján. Ezért keresnénk egy diszkrét, csinos, fiatal egymást szerető párt aki ugyanígy gondolkodik mint mi. Akiket izgatna ha látna minket együttlét során és az is ha mi is néznénk őket. Akikkel együtt zuhanyozhatnánk a szauna után, akikkel közösen szexelhetnénk kizárólag mindenki a saját párjával de mégis együtt, egymás örömére. Bízunk benne hogy sok ilyen pár van itt mint mi, még ha nem is aktivak, de az érdeklődés megvan. Akiknek ugyanugy mint nekünk, izgatja a fantáziáját, akik még csak ismerkednek ezekkel az érzésekkel, hajtja őket a kíváncsiság, de mégsem szeretne bevállalni egy 4est. Egyelőre!
Ehez a közös programhoz ideális helyet tudunk ajánlani ahová mi is rendszeresen járunk. Mivel hétköznap nagyon nyugis, nincs tömeg ezért itt minden adott lenne az ilyen jellegű közös játékokhoz és pihenéshez. Békés megyében található de mégis békés megyén kívűl élő párokat keresnénk elsősorban.
Akiknek lenne hozzánk kedve írjon nyugodtan privátban.
Sziasztok. Normális ápolt kulturált pasi keresi hasonló párok ismeretsegèt kizárólag hetero alapon a hölgy örömère.Ismerkedes és részletek privátban.
Sziasztok olyan Szabolcsi nő aki elsőre csak egyoldalúan kényeztetné magát? Kortól
Függetlenül
Függetlenül
Sziasztok debrecenben pár vagy lány most aki talizni is mer.
Üdv. Kisvárda - Vásárosnamény környékén csatlakoznék hölgyhöz , párhoz is akár.
Utazni tudok. Viber ok.
Utazni tudok. Viber ok.
Március 24-én és, vagy 25-én estére keresünk Nyíregyházán fiatal, jó méretű pasit hetero alapon.
Privát leveleket várunk, képpel!!!!!!
Privát leveleket várunk, képpel!!!!!!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben
Tiszta, ápolt pasit nyalnék, szopnék élvezésig. Helyem van.
Kényeztető masszázs Szabolcsban igényes hölgy részére!7
Sziasztok!
Már sok éve hatalmas vágyam olyan nővel lenni akinek extrém nagyok a kisajkai. Akár csak a látványért is nagyon hálás lennék, de szívesen kényeztetném akár viszonzás nélkül is. Normális, jól szituált férfi vagyok. Párokkal is szívesen ismerkednék.
Bízom benne, lesz valaki aki segít megélni ezt a nagy vágyam.
Már sok éve hatalmas vágyam olyan nővel lenni akinek extrém nagyok a kisajkai. Akár csak a látványért is nagyon hálás lennék, de szívesen kényeztetném akár viszonzás nélkül is. Normális, jól szituált férfi vagyok. Párokkal is szívesen ismerkednék.
Bízom benne, lesz valaki aki segít megélni ezt a nagy vágyam.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár akihez pasi csatlakozhat?
Van itt szabolcsi pár akihez pasi csatlakozhat?
Sziasztok
Hétköznap délelőtt keresek olyan Nyíregyházi NŐT aki szeretni ha kényeztetik és van helye.
28 éves ápolt és diszkrét pasi vagyok.
Hétköznap délelőtt keresek olyan Nyíregyházi NŐT aki szeretni ha kényeztetik és van helye.
28 éves ápolt és diszkrét pasi vagyok.
Kamagras kemenyfarku pasi Nőt, Párt keres Nyiregyházán
Sziasztok! 33 éves ápolt srác vagyok. Debrecenbe keresek női partnert szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van.
Sziasztok Jászberény környékén hölgyet vagy párt keresek.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki ismerkedne?
Van itt szabolcsi pár aki ismerkedne?
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben
Szabolcsi pasikat fogadnék nyíregyhàza, vásárosnamény útvonalon

vazelinator

Cindy White