2026. május 22-tól 25-ig péntek délután, szombaton és vasárnap napközben Nyékládházán a Debreceni-tó nudis swingeres partján leszünk a nagy fatörzses beállónál. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
Sziasztok én egy ápolt igényes férfi vagyok Debrecen Nyiregyháza környékén keresnék párokat vagy hölgyet,
Akit érdekel a dolog ma este irjon nyugodtan
Akit érdekel a dolog ma este irjon nyugodtan
Sziasztok! Nyíregyháza és Debreceni vonalon keresek nőt pàrt hetero alapon. Akár hosszabb távra is. Érezzük jól magunkat. Merek találkozni is.
Sziasztok. 18 éves lányként ismerkednék nővel, illetve párok nő tagjával 60 éves korig. Utazás, szoba bérlés megoldható részemről. Domináns partnert keresek
er
együttlétre.
alf
ős alf
za alf
kos
Sziasztok! Én egy 177 cm magas 90 k barna haju zöld szemü ápolt igényes férfi vagyok
Ma este benne lennék egy személyes találkozásban Debrecen Nyiregyháza környékén nőkkel párokkal
Ma este benne lennék egy személyes találkozásban Debrecen Nyiregyháza környékén nőkkel párokkal
Sziasztok.
50 es pár vagyunk,egy szimpi párt keresünk,helyünk van Debrecen mellett,és szabad a hétvégénk(05.15-16. pentek-szombat)
50 es pár vagyunk,egy szimpi párt keresünk,helyünk van Debrecen mellett,és szabad a hétvégénk(05.15-16. pentek-szombat)
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt / párt (22/F)
Sziasztok Budapest, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok megyében keresek olyan fiatal lányt vagy nőt, akivel már az első pillanattól azt érezzük, mintha régóta ismernénk egymást. Nekem nem csak a szex számít, hanem az is, hogy legyen köztünk ölelés, csók, bújás, közös összebújás az ágyban, beszélgetés és igazi közelség. Olyan találkozást keresek, ahol nem csak annyi az egész, hogy együtt vagyunk és utána mindenki megy a dolgára, hanem megvan az igazi barátnő feelingje is az egésznek ha magadra ismersz irj
Sziasztok! Sugardaddy-ként keresek debreceni párt vagy hölgyet kellemes, diszkrét együttléthez vagy kukkoláshoz
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Orosi úton nem lesz ma valaki?
Sziasztok! Debrecenben vagy Mátészalkán keresek hölgyet vagy párt. Akár hosszabb távra is.. korosztály nem lényeg sőt. 26F
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
Debrecen, Nyíregyháza, Tiszaújváros háromszögben keresek hölgy szabadidőpartnert (színház, koncert, mozi, kirándulás, szex-kölcsönös francia).
Nyiregyen keresek alkalmi kapcsolatot ma délelőtt.
Helyed legyen.
28F
Helyed legyen.
28F
Mi plusz egy fiú, keresünk kizárólag most párt ma estére, Debrecenbe egy ötösfogat összehozásához
Összeszokott hármas vagyunk. Viber alap. Ha lehet nem kezdőket...
Összeszokott hármas vagyunk. Viber alap. Ha lehet nem kezdőket...
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt / párt (22/F)
Sziasztok! Mindenre nyitott,diszkrét párt keresek!
Sziasztok! Sugardaddy-ként keresek debreceni párt vagy hölgyet kellemes, diszkrét együttléthez vagy kukkoláshoz
Sziasztok!
Tisza tó környékén élő, tisztelettudó, normális pasiként szívesen ismerkednék, párokkal, hölgyekkel a keleti országrészben. Mobilis vagyok, utazni tudok. 32 éves magas sportos pasiként, többes tapasztalattal rendelkezem, kedvelem a cuckoldot is, amennyiben szimpatikus vagyok az adtlapom és képeim alapján, privátban nyugodtan elértek.
Szép napot mindenkinek!
Tisza tó környékén élő, tisztelettudó, normális pasiként szívesen ismerkednék, párokkal, hölgyekkel a keleti országrészben. Mobilis vagyok, utazni tudok. 32 éves magas sportos pasiként, többes tapasztalattal rendelkezem, kedvelem a cuckoldot is, amennyiben szimpatikus vagyok az adtlapom és képeim alapján, privátban nyugodtan elértek.
Szép napot mindenkinek!

vazelinator

mcwin
Paris Diamond