Sziasztok!Szèp estét kívánok mindenkinek!!! Debrecen ès környékén párral kalandoznèk. Igènyes, ápolt, diszkrét vagyok.
Ma este vagy holnap ? Csajszi vagy pàr ? Ràkóczifalvàn? ..
szep napot olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha elotte hasznaljak a nejet! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Sziasztok valaki miskolc vele esetleg 35-ösön szívesen elviszem
Orosi úton a vitos pár innen?
Hajdúszoboszlón nyaralunk,ma és holnap,fiút keresünk,hej van,viberszám előny!!
Ma ès holnap este szivesen furikázok lányokat hölgyeket esetleg párokat a campusra vagy a campusról haza privátban várom az üziket ès hadj valamilyen elèrhetősèget. Fizetsèg gyanánt meg nem vagyok semmi jónak elrontója
Sziasztok! Tudom, hogy szinte lehetetlen, de időnként meg szoktuk próbálni, hogy hátha..
3. beszállót keresünk egy igényes, hozzánk hasonló külsővel rendelkező LÁNY/NŐ személyében. Kizárólag szóló nő, nem pár, nem pasi. Ha mást szeretnénk, azt majd mi keresünk. Tehát: 20-50 közötti enyhe bi hajlamú szóló Hölgyet keresünk mindhármunk örömére.
Felesleges álprofilok mögé bújni, mert a legelején kamerázunk néhány másodperc erejéig, addig nem küldünk semmit. Utána meg a lányok beszélnénk egymással. …
3. beszállót keresünk egy igényes, hozzánk hasonló külsővel rendelkező LÁNY/NŐ személyében. Kizárólag szóló nő, nem pár, nem pasi. Ha mást szeretnénk, azt majd mi keresünk. Tehát: 20-50 közötti enyhe bi hajlamú szóló Hölgyet keresünk mindhármunk örömére.
Felesleges álprofilok mögé bújni, mert a legelején kamerázunk néhány másodperc erejéig, addig nem küldünk semmit. Utána meg a lányok beszélnénk egymással. …
Helló helló. Keresek ápolt , diszkrét srácot akit lehet cumizni! Helyem is van
irjatok
irjatok
Hajdúszoboszlón nyaralunk ma és holnap fiút ,illetve párt keresünk ,hej van ,viberszám legyen!!
Sziasztok! Péntek,szombat este,éjszaka párral ismerkednénk a Campus fesztiválon! Részletek,találkozás egyeztetése privát üzenetben.
Szombat reggel 6.30 körül a Hajdusámsoni erdöbe kukkolot keresünk Egyenlöre csak nézed és a többit majd folytajuk.. Privát üziket kérek
Sziasztok!
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Debrecenben ismerkednék párokkal, hölgyekkel. A "csupán szex" mellett nyitott vagyok a szabadidő laza eltöltésére is. Ha csak kávézunk, beszélgetünk, közösen elmegyünk valahova... stb, részemről az is rendben.
Saját lakással rendelkezem, így nem probléma a találka helyszine.
Képeket nem kérek, nem gyűjtök. Ennek megfelelően nem is küldök. Egy nyilvános helyen viszont szívesen összefutok bárkivel -akár ma is. Ez semmi kötelezettséget nem jelent, ha mégsem találjuk szimpatikusnak egymást, mindenki mehet tovább.
Sziasztok! Jól hangzik!
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (tegnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:57
Sziasztok!! Ma és holnap Hajdúszoboszlón leszünk ,párt keresünk közös kikapcsolódásra,hej megoldott,viberszám előny.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Szombaton kora este kukkolót keresek , miközben maszturbálok az autban. Kölcsönös is lehet. Nyitott, ápolt jelentkezőt keresek.
Ma délután lesz valaki az Orosin?
Fehérgyarmat-Debrecen útvonalon, közötti városokban, esetleg valaki/valakik egy kis kaland? Csak hetero alapon ismerkedem

vazelinator

Király Kati