Kedves Nyíregyházi hölgyek!
A holnapi nap folyamán szívesen tennék " látogatást " igényes és diszkrét hölgyhöz.
30-as évei elején járó ápolt , diszkrét férfi vagyok aki pontosan tudja mi kell egy nőnek .
Ha teljesíthetem a vágyad ne habozz , írj egy üzenetet !
A holnapi nap folyamán szívesen tennék " látogatást " igényes és diszkrét hölgyhöz.
30-as évei elején járó ápolt , diszkrét férfi vagyok aki pontosan tudja mi kell egy nőnek .
Ha teljesíthetem a vágyad ne habozz , írj egy üzenetet !
32 éves Nem dohányzó független srác vagyok.. Diszkréció adott a részemről, saját hellyel rendelkezek Debrecenben. Alkalmiba is benne vagyok de lehetőleg hosszabb távra keresek hölgy partnert.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Szisztok! Ma délutánra (kb este 9ig) keresek hölgyet Nyíradony környékén alkalmi titkos kalandra. Diszkréció elvárt és adott. Érzzük jól magunkat
Hàzaspàr keres gyakorlattal rendelkező férfimasszőrt a feleség részére
Sziasztok!
Párt keresek hosszútávú baráti kapcsolatra.
Telefonszámmal rendelkezem és találkozni is merek!!!!!
Kérlek csak komoly szándékú pár ismeretségét keresem akik merik vállalni szinten ezt a hatalmas kockáztatott,hogy rendelkeznek telefonszámmal és netán még azt is be merik vallani,hogy mernek személyesen találkozni!!!!!!!!!
Párt keresek hosszútávú baráti kapcsolatra.
Telefonszámmal rendelkezem és találkozni is merek!!!!!
Kérlek csak komoly szándékú pár ismeretségét keresem akik merik vállalni szinten ezt a hatalmas kockáztatott,hogy rendelkeznek telefonszámmal és netán még azt is be merik vallani,hogy mernek személyesen találkozni!!!!!!!!!
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Telt alkatú hölgyet keresek èlvezetekre. Telt hölgytagú pàrral is szívesen imerkedek hàrmas felàllàsban. Fő cèlom, hogy a partnerem èlvezzen sokat.
Most nyíregyházán járok. Hölgy vagy pár van itt aki találkozni szeretne?
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után, aztán szex kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
sziasztok cuckoldra nyitott illetve ket farok egy punciban dologra nyitott párokkal ismerkednek! akiknek lenne helye fogadni utazni tudnek!
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Csinos nem függettlen barátnőmmel hosszútávra keresünk cuckloadra , egyenruhas diszkrét hellyel rendelkező pasit Nyíregyházán
Sziasztok!
Van itt pár szabolcsbòl aki pasit keres?
Van itt pár szabolcsbòl aki pasit keres?
Hétfőn délután szívesen lennék hölgy vagy pár partnere Debrecen és környékén!
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok

vazelinator

jazy
Adela U