Oroson 4 körül egy közös masztiban benne lennék.
Sziasztok
Nővel, párral ismerkednék hetero alapon.
Nővel, párral ismerkednék hetero alapon.
Nekem eddig 9/0 az arányom. 9 alkalommal voltam kinn és soha egy teremtett lélek se volt.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (ma 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:40

Szerintem felejtős, sosincs ott senki max férfiak. Bár kinek mi, de nőt én még nem láttam!
Sziasztok a héten Hajdú szoboszlón keresek, kellemes pajzánkodásra hölgyet

Szerintem felejtős, sosincs ott senki max férfiak. Bár kinek mi, de nőt én még nem láttam!
(Ez egy válasz Gomes12 üzenetére (ma 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Orosin ma délelőtt lesz kinn valaki?Nem rég voltam senki nem volt.
42 éves debrecenben élő srác keres ismerkedés céljából fiatalbb bi iránt érdeklödő kezdő bi srácot!
06.24 és 27 között Hajdúszoboszlón pihenünk, társaságot keresünk erre az időpontra!
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is, macis farkamat idősebb bajuszos szakállas pasival cumiztatnám.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Párt keresek minden jóra! Helyem van, helyet biztosítok! Írjatok és lazítsunk egy kicsit!
Holnap este ismerkednék Debrecenben adatlapom szerint párok is játszanak.
HAli! Holnap dél körül nagyerdőn várok izgalmat kereső párokat

Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek egy kis kalandra, Szabolcs megyében, minden megoldás érdekel.
benne lennék! csak sajna helyem nincs.
(Ez egy válasz DevBogi üzenetére (2025. 06. 16. hétfő 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 16. hétfő 20:56

Sziasztok
Holnap délelőtt Nyíregyházán keresünk férfit hármasra hetero alapon hellyel.
Ha érdekel írj fényképpel.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is! Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Debrecenit, vagy a környéken élőt kresek, aki hétköznap délelőtt, a természetben elbújva dominánsan szopatna, s mikor teleélvezte a szám, utána bele is pisile.
Sziasztok ma este Komádi környékén keresem hölgy vagy pár társaságát.
Hajdúszoboszlón nem akar valaki most cumiztatni? Diszkrét ápolt macis pasi vagyok. Helyem van.