Sziasztok!
Debreceni 40-es fiatalos, sportos férfiként ismerkednék nőkkel párokkal. Kölcsönös szimpátia esetén bármi kialakulhat. Saját lakással, autóval rendelkezem, így nem okoz gondot a találka. Képeket nem kérek, nem gyűjtök és nem is küldök. A személyes találkozást szeretem. Összefutunk egy nyilvános helyen, beszélgetünk és meglátjuk, lesz-e folytatás.
Ha szimpatikus, amit olvastok, írjatok és fussunk össze, akár még ma.
Debreceni 40-es fiatalos, sportos férfiként ismerkednék nőkkel párokkal. Kölcsönös szimpátia esetén bármi kialakulhat. Saját lakással, autóval rendelkezem, így nem okoz gondot a találka. Képeket nem kérek, nem gyűjtök és nem is küldök. A személyes találkozást szeretem. Összefutunk egy nyilvános helyen, beszélgetünk és meglátjuk, lesz-e folytatás.
Ha szimpatikus, amit olvastok, írjatok és fussunk össze, akár még ma.
Sziasztok. Ma délután keresnék nyiregy vagy környékén kanos pasit.
én haver már 2x irtam neked de válasz se jött...
vajon kinek válaszolsz...De mindegy is. Kamu (Ez egy válasz fiatalsrac028 üzenetére (ma 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:16
vajon kinek válaszolsz...De mindegy is. Kamu (Ez egy válasz fiatalsrac028 üzenetére (ma 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Használt óvszert keresünk párommal közösen játszani vele, akinek lenne használt és sok gecivel az ne dobja ki
Érte megyünk
Érte megyünk
Használt óvszert keresünk párommal közösen játszani vele, akinek lenne használt és sok gecivel az ne dobja ki
Érte megyünk
Érte megyünk
Sziasztok holnap balmazújvároson leszek byealex koncerten ha valaki szívesen jön ott leszek ismerkednék nőkkel párokkal feleségekkel csapjunk egy jó estét
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék hozzátok. (Ez egy válasz adat_99 üzenetére (tegnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:02
Szívesen csatlakoznék hozzátok. (Ez egy válasz adat_99 üzenetére (tegnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello!
Holnap estére 08.15. szombat igényes sportos valós potens pasit keresünk Debrecenben.Nem holnaputánra, nem jövőhèten, holnapra. Legyen mindenkinek önkritikája, az igenyes sportos kifejezés tudjuk mit jelent.
Üdv
Holnap estére 08.15. szombat igényes sportos valós potens pasit keresünk Debrecenben.Nem holnaputánra, nem jövőhèten, holnapra. Legyen mindenkinek önkritikája, az igenyes sportos kifejezés tudjuk mit jelent.
Üdv
El ne hidd, hogy ott van bármi…
(Ez egy válasz Vintage üzenetére (tegnap 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Írjatok rám. Helyel rendelkező 40 éves elvált független srác vagyok
(Ez egy válasz BogiDev üzenetére (2026. 08. 13. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 13. csütörtök 16:09
Itt tényleg nincs normális hetero pasi akivel hamar lehet találkozni???
Fiatal pár vagyunk hellyel rendelkező pasit keresünk még mindig.
Fiatal pár vagyunk hellyel rendelkező pasit keresünk még mindig.
Sziasztok !
Kalandoznék vágyom erre az izgalomra szeretném élvezni amit az élet adhat és keresem partnerem egy szolnoki nő személyében !
Kalandoznék vágyom erre az izgalomra szeretném élvezni amit az élet adhat és keresem partnerem egy szolnoki nő személyében !
Mi van az Orosin és hol?
(Ez egy válasz Gabessz363636 üzenetére (tegnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Autós kaland ma?
Debrecen és környéke
Párok kizárólag!
Debrecen és környéke
Párok kizárólag!
Hello!
Üdv
Üdv
Tiszafüreden ma este valaki? Minden féle kalandban benne vagyok!
Sziasztok, most valakit lehetne szopni?? Hajdúszoboszló és környéke!!
Hajdú- Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Orosin hölgy pár?
Ma nyiregyen hölgy vagy pár akit lehet kukkolni?
Mátészalka 40km es körzetében hölgy aki kalandozna ma délelőtt?
Párként keresünk olyan párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!

vazelinator

Lightwalker
Kayla Synz