Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki keres pasit?
Van itt Szabolcsi pár aki keres pasit?
Sziasztok! Egy kedves párral ismerkednék Szabolcs megyében.
Sziasztok ! Ápolt, intelligens srácként keresem azt a szimpatikus házaspárt Budapesten vagy a keleti régióban, akik szívesen nyitnának egy harmadik felé. Benne vagyok a finomabb, enyhe bi dolgokban is, a lényeg a jó kémia és a kölcsönös élvezet. Kifejezetten hétvégi találkozókat keresek, így olyan pár jelentkezését várom, akiknek van saját, nyugodt helyük a privát együttlétekhez. Írjatok bátran, egy kötetlen beszélgetéssel semmit nem veszítünk!
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Debrecenben keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit pasikat többesre.Hetvegente érünk rá napközben.
Sziasztok! Diszkrét párt keresek...nem egy alkalomra!
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Sziaaztok! Hölgy vagy Pár mostanában Berettyóújfaluban a herpályi csonka toronynál?
Sziasztok! Szolnoki vagy környéki csinos nővel ismerkednék hosszabb tavú diszkrét kapcsolatra legalább is nem egy alkalom lenne a cél! Ápolt normális férfi vagyok a többi az adatlapomon.
Várom üzidet !!
Várom üzidet !!
Nyiregyen most szopatnék. Hely kell
Hölgyek diszkrét masszírozása Szabolcsban akár a párja jelenlétében!!!
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van! Diszkréció természetes.
A masszázsnak csak a fantáziád szab határt!
Helyem van! Diszkréció természetes.
Sziasztok! Ma Hajdúszoboszlón, az Atlantisban leszek. Hölgy, vagy pár társaságot keresek, szívesen ismerkedek.
Privát üzenetben keressetek.
Privát üzenetben keressetek.
Sziasztok!
Olyan 4-5 fős férfi társaságot keresünk, akik 52 éves páromat kényeztetnék. Ebben nagyon kezdők vagyunk. Elvárásaink...
Ápolt 45-55év közöttiek, lehetőleg sportos vagy normál alkat. Nyíregyháza vagy környékén él és mobilis az utazásban, de ha a jelenlévők között lenne hellyel rendelkező, az jó lenne.
Csak privát leveleket várunk és legalább egy test fotóval.
Október 20 tól november 1ig. Ezen napok közül valamelyik napra, amikor ez a pár fő egyszerre tudna megjelenni.
Új képek hamarosan a páromról.
Olyan 4-5 fős férfi társaságot keresünk, akik 52 éves páromat kényeztetnék. Ebben nagyon kezdők vagyunk. Elvárásaink...
Ápolt 45-55év közöttiek, lehetőleg sportos vagy normál alkat. Nyíregyháza vagy környékén él és mobilis az utazásban, de ha a jelenlévők között lenne hellyel rendelkező, az jó lenne.
Csak privát leveleket várunk és legalább egy test fotóval.
Október 20 tól november 1ig. Ezen napok közül valamelyik napra, amikor ez a pár fő egyszerre tudna megjelenni.
Új képek hamarosan a páromról.
Tiszavasvári Hajdúnánási pasikat szopnék ma este.
Sziasztok hétvégén hajdúböszörménybe hölgyekkel párokkal szívesen találkoznék zúzafesztiválon és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak bármi megtörténhet írj privátba
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok! Diszkrét párt keresek...biszex pasival@
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Debrecenben keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit pasikat többesre.Hetvegente érünk rá napközben.
Sziasztok, hétvégén az aquaticumba szívesen ismerkedünk.
Hölgyek masszírozása Szabolcsban diszkréció természetes!
Helyem van!
Helyem van!
Sziasztok!
Holnap reggel szeretnék csatlakozni egy hölgyhöz vagy egy párhoz Szolnok megyében!
Holnap reggel szeretnék csatlakozni egy hölgyhöz vagy egy párhoz Szolnok megyében!

vazelinator

bornike24