Van itt jó néhány személy akikkel taliztam már nem is olyan rég.. akár egyszerre is
és én nagyon nem az vagyok aki elbújik a kocsiban és ott szexel..
(Ez egy válasz SugarRay üzenetére (ma 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:05
és én nagyon nem az vagyok aki elbújik a kocsiban és ott szexel..
(Ez egy válasz SugarRay üzenetére (ma 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Csütörtök este szintén ott volt a fekete fordos srác, de ez a találkozás most nem volt "respect" kategória.
Olyan ideges és feszült volt, hogy konkrétan elküldött a búsba, úgyhogy jobbnak láttam távozni, mielőtt nagyobb feszültség lesz belőle.Roxxy, te pedig pont olyan vagy nekem, mint Columbo felesége: írod, hogy látni vélsz mindenféle párokat, de közben téged még soha, nem láttalak ott . Kezdem azt hinni, hogy te is csak egy városi legenda vagy az orosi úton.
Olyan ideges és feszült volt, hogy konkrétan elküldött a búsba, úgyhogy jobbnak láttam távozni, mielőtt nagyobb feszültség lesz belőle.Roxxy, te pedig pont olyan vagy nekem, mint Columbo felesége: írod, hogy látni vélsz mindenféle párokat, de közben téged még soha, nem láttalak ott . Kezdem azt hinni, hogy te is csak egy városi legenda vagy az orosi úton.
Csütörtök este szintén ott volt a fekete fordos srác, de ez a találkozás most nem volt "respect" kategória.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (ma 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (ma 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves vármegye. Adatlapom olvasd el kérlek!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tegnap is voltak kint, de szégyellösek voltak!
(Ez egy válasz Roxxy üzenetére (ma 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétfőn is volt egy pár,kedden pedig 2 pár is volt kint…
(Ez egy válasz Romeo106 üzenetére (ma 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:12
Én szerdán voltam kint az orosin de sehol senki. viszont mostmár nagyon kíváncsi vagyok itteniek futottak e már ott össze?
Debrecenben van olyan hely mint Nyiregyen az orosi, vagy valami hasonló ahol lehetne kukkolni esetleg párt? Vagy valaki tudd ilyet, izgatná őket?
Sziasztok, Nyíregyházán keresek közös farokverésre pasit biszex vágyakkal.
Sziasztok. 27 éves pasi vagyok ma estére keresek Nyíregyházán vagy környékén hölgyet. Lakásom van utazni tudok vagy akár tudunk hozzám. Szivesen beszélgetek viszont szeretnék már egy jo goldengate randit összehozni. Beszélgetés közben akár kepcserében is benne vagyok illetve telo szám cserébe. Hétvégente szabad vagyok. Ha felkeltettem az érdeklődésed irj rám és dobjuk fek a hétvéteg.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár vagy hölgy aki ismerkedne?
Van itt szabolcsi pár vagy hölgy aki ismerkedne?
sziasztok szolnokon par van esetleg ?
Szerintem ha valaki ( pár, vagy egyedül hölgy, bár ez nagyon ritka) szeretne menni az Orosira akkor kiirhatná mikor, milyen célból menne...és biztos lenne jelentkező, lenne mozgás .
(Ez egy válasz Romeo106 üzenetére (ma 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:12
Én szerdán voltam kint az orosin de sehol senki. viszont mostmár nagyon kíváncsi vagyok itteniek futottak e már ott össze?
Szia! Ma holnapra aki pasit keres 3 asra? Nyíregyháza vagy Debrecen
Délután debrecen és környékén lány vagy pár?
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Sziasztok Nyiregyi nőt vagy párt keresek.
28 éves pasi vagyok.
28 éves pasi vagyok.
Sziasztok,hölgyet vagy párt keresek jász-nagykun szolnok megyében utazni tudok.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Most pár vagy lány debrecen és környékéről?

vazelinator

simonica99
Jennifer 2