Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka,Vásárosnamény,környéki hölgy vpár van itt aki pasit keres?
45 éves vagyok. Csak privát!!!
45 éves vagyok. Csak privát!!!
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Szép napot Mindenkinek! Ápolt, intelligens, értelmes, kommunikatív.... nem tolakodó, nem értetlen - de határozott - Férfiként keresnék... Ma este/éjjel: Szolnokon és környékén járó, autós, kellően exhibicionista N/F PÁR-t... Akik megengednék, hogy autójukban, természetben (bármilyen feltétellel) végignézzem Őket szex közben...illetve HA van igény rá: kényeztessem a Hölgyet a Párja jelenlétében...
Sziasztok! Nyiregyházán oralis dolgok erdekelnek! Bi aktiv vagyok!
Hely kellene!
Hely kellene!
Párt keresek Szabolcs megyében!
Ma délután Vekerin ismerkedni valakik?
Szintén!
(Ez egy válasz AmateurCoupleSTUDIO üzenetére (tegnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:41
Idő urakat vagy idős parok férfi tagját elegitenem ki kézzel vagy akár lábbal a ferjem előtt vegen testre lehet elvezni
Sziasztok. Szolnokról valaki ismerkedni?
Sziasztok!
Debrecenben keresek pasit közös masztihoz, esetleg szopnék. Maximum 45 éves korig. Átlagos vagy sportos testalkat. Illetve ne legyél szőrös
Helyem van.
Debrecenben keresek pasit közös masztihoz, esetleg szopnék. Maximum 45 éves korig. Átlagos vagy sportos testalkat. Illetve ne legyél szőrös
Helyem van.
Sziasztok!! Ma 23-körül meglátogatnék egy párt… kényeztetném simogatnám a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt… vagy csak nézném őket.. amit szeretnétek! Esetleg magányos hölgy?? Diszkrét igényes megbízható ffiként!
MA Szuper hazi swinger buliba leszek Szarvason keresek párokat akiknek lenne kedve szórakozni és csatlakozni velem vagy akar nélkülem. Levélbe írj kérlek. Igenyes csinos párokat keresek 30-50 es korosztály.
Szisztok van itt valaki Cigánd ès környèkèröl?
25 év alatti pasit hármas szex ki próbálásához. Csak igényes és teljesen szőrtelen pasik jelentkezését várjuk. Utazni tudj,helyünk van.Duci és elhízott pasik sajnos hölgy tagunknak nem az esete.
Sziaiasztok! Engem érdekel!
(Ez egy válasz AmateurCoupleSTUDIO üzenetére (tegnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Idő urakat vagy idős parok férfi tagját elegitenem ki kézzel vagy akár lábbal a ferjem előtt vegen testre lehet elvezni
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Sziasztok fiatal is szoba jöhet? Esetleg camon nézhetem?
Ma estére vagy holnap napközbeni találkozóra keresek párt vagy bi pasit . Tiszafüred környékéről.
Most szopom a ferjem akit erdekel camon nezheti. Irj
Férfiakat keresek minimum 3-4 vagy párok is a mai nap folyamán délután 15-16 ora között. A ferjem fètisèt vágyat szeretném kielégíteni.
https://chat.google.com/dm/uSL9mSAAAAE/ZL_jP28P2jw/ZL_jP28P2jw
Ez az elképzelés csak a mellemre lehet élvezni. Fogdosni férfinak nem lehet. Helyet nem tudunk hozzá biztositani de ha valakinek lenne helye és érdekli akkor írjon.
https://chat.google.com/dm/uSL9mSAAAAE/ZL_jP28P2jw/ZL_jP28P2jw
Ez az elképzelés csak a mellemre lehet élvezni. Fogdosni férfinak nem lehet. Helyet nem tudunk hozzá biztositani de ha valakinek lenne helye és érdekli akkor írjon.

vazelinator

Tomahawk1