Most az orosin aktív bika?
Szabolcsban keresek érett izgató hölgyet aki kimondottan élvezi ha masszírozzak és közben orálisan kényeztetik!
Helyem van! Képzett masszőr vagyok!
Helyem van! Képzett masszőr vagyok!
Nagyméretű aktiv pasit keresek Nyíregyházán
nem kamuk vagyunk
kamu itt 99 százalék
Sziasztok! Jövő héten Csütörtök délelött a TEVA erdöben talamálkoznék hölgyel vagy házaspárral.
A kapcsolat tartáshoz adj elérhetöséget. Az se baj ha féjnél vagy. Privátba kérem az üzeneteket!
A kapcsolat tartáshoz adj elérhetöséget. Az se baj ha féjnél vagy. Privátba kérem az üzeneteket!
Sziasztok! Jövő héten Csütörtök délelött a TEVA erdöben talamálkoznék hölgyel vagy házaspárral.
itt vagyunk
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (ma 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:39
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Igazából ahogy én hallom ott csak meleg pasik szoktak kalandozni. Hetero vagy biszex kalandról még sosem hallottam.
(Ez egy válasz Arteon 80 üzenetére (tegnap 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:37
Nem cinikusan hanem komolyan kérdezem . Volt már ott valakinek bármilyen kalandja ? Igaz hogy több éve de futokkon kivül még senkivel nem taliztam anno amikor én is futni jártam ki oda
Sziasztok!
Holnap (05.11) estét Debrecenben töltöm, helyem van. Szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, vagy férfit/férfiakat akik szeretnek szopatni. 34 éves 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Ápolt, igényes partnereket keresek.
Holnap (05.11) estét Debrecenben töltöm, helyem van. Szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, vagy férfit/férfiakat akik szeretnek szopatni. 34 éves 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Ápolt, igényes partnereket keresek.
sziasztok nyitott párokkal ismerkednek nem egy alkalomra tartos sexkapcsolatra akik tudnanak fogadni leginkabb 7végente s ahol a holgy imadja ha ketten kényeztetik egyszerre ! Utazni tudnek! viber jo lenne!
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Helló
Szabolcs megyéből, keresek kalandozó _ kíváncsi és ismerkedni akaró párt _ hölgyet, hetero alapon!?.
Szabolcs megyéből, keresek kalandozó _ kíváncsi és ismerkedni akaró párt _ hölgyet, hetero alapon!?.
Debrecenben holnap lenne kedve valakinek kikapcsolodni egy kicsit?
Ma estere keresek part harmashoz lehet bisex is smile hely is lenne Debrecenben !
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?
hellyel rendelkezó ffit vagy párt keresünk
szia holnap?
(Ez egy válasz petrocseli üzenetére (tegnap 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:17
sziasztok!
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.

vazelinator

prettybetty