Szép estét
Debreceni, kedves hölggyel ismerkednék a mai estén.
Aranyos, kedves férfi vagyok aki mai estét a Cívis városban tölti.
Hátha sikerül
Legyen szép esténk
Debreceni, kedves hölggyel ismerkednék a mai estén.
Aranyos, kedves férfi vagyok aki mai estét a Cívis városban tölti.
Hátha sikerül
Legyen szép esténk
Szexet keresek! Hölgyek, párok! Kényeztetlek is!
Sziasztok!!! Estére párt meglátogatnék… akár csak nézném őket de igény esetén simogatnám, kényeztetném, masszíroznám a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt!! Diszkrét megbízható 50es ffiként!!
ziasztok!
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni Peti.
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni Peti.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek
Hölgyet, párt keresek
Sziasztok!
Május 28-31 Debrecenben leszek, helyem lesz. Ezeken az estéken szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, vagy domináns aktív férfiakat. Fiatal 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, igényes, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Igényes partnereket keresek. Írjatok bátran
Május 28-31 Debrecenben leszek, helyem lesz. Ezeken az estéken szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, vagy domináns aktív férfiakat. Fiatal 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, igényes, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Igényes partnereket keresek. Írjatok bátran
Ma kora este nyíregyházi nő egy kis huncutkodásra?
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma estére keresem hölgy partneremet egy élvezetes szexrandihoz Nyíregyháza környékén.
Sziasztok! Nyíregyházán, vagy környékén keresek most lányt vagy párt, aki szeretne találkozni. Keressetek nyugodtan.
Nyíregyházán délelőtt egy hálás és odaadó hölgy?
Sziasztok! Ma estére keresünk párt lányt, esetleg pasit!
Szolnokon!
Szolnokon!
Közös hokira és orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi!
Sziasztok! Ma estére párt vagy pasit keresünk 3.nak, Debrecen és környékéről..
párhoz csatlakoznék most
2026. május 22-tól 25-ig péntek délután, szombaton és vasárnap napközben Nyékládházán a Debreceni-tó nudis swingeres partján leszünk a nagy fatörzses beállónál. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint fekete fém csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy keressenek meg itt.
Sziasztok én egy ápolt igényes férfi vagyok Debrecen Nyiregyháza környékén keresnék párokat vagy hölgyet,
Akit érdekel a dolog ma este irjon nyugodtan
Akit érdekel a dolog ma este irjon nyugodtan
Sziasztok! Nyíregyháza és Debreceni vonalon keresek nőt pàrt hetero alapon. Akár hosszabb távra is. Érezzük jól magunkat. Merek találkozni is.
Sziasztok. 18 éves lányként ismerkednék nővel, illetve párok nő tagjával 60 éves korig. Utazás, szoba bérlés megoldható részemről. Domináns partnert keresek
er
együttlétre.
alf
ős alf
za alf
kos

vazelinator