Holnap este jó mérettel pasi hármashoz??
Orosi út 4-5 körül valaki?
Szisztok
Én egy 50+ biszex ápolt diszkrét férfi vagyok Szabolcs megyéből.Ismerkednék pasikkal vagy párokkal!
Én egy 50+ biszex ápolt diszkrét férfi vagyok Szabolcs megyéből.Ismerkednék pasikkal vagy párokkal!
A halastó bejáratával pont szembe
(Ez egy válasz debrecenipasi21 üzenetére (ma 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:09
Ez az orosi út melyik az? Körforgalom után első jobb oldali lehajtó? Szoktam feleségemmel arra járni autóval, lehet meg is állnánk, ha arra tévedünk.
Ez az orosi út melyik az? Körforgalom után első jobb oldali lehajtó? Szoktam feleségemmel arra járni autóval, lehet meg is állnánk, ha arra tévedünk.
(Ez egy válasz Flash99 üzenetére (ma 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
szombat késő esti randira keresünk bi pasit nagy intim mérettel!
szombat késő esti randira keresünk bi pasit nagy intim mérettel!
Sziasztok! Nyíregyházán és környékén keresek párokat, hölgyeket hétköznap nap közbeni találkozóra. Minden megoldás érdekelne, keressetek nyugodtan! Hely kellene, sajnos az nincs. Utazni tudok. Sok sikert mindenkinek!
Nyíregy környékén ma valaki. Bi kaland is érdekel
Szia Laci vagyok szívesen ismerkednék veled
Irj (Ez egy válasz Sándor65 üzenetére (ma 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:26
Irj (Ez egy válasz Sándor65 üzenetére (ma 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősebb férfiként, idősebb bi hajlamú állandó partnerem keresem, rendszeres kapcsolatra, helyem van.
Orosi ut ma valaki??
Idősebb férfiként, idősebb bi hajlamú állandó partnerem keresem, rendszeres kapcsolatra, helyem van.
Nyíregyházán ma délelőtt valaki egy kis kaland? Helyem nincs csak kocsi. Fiatal pasi vagyok.
Sziasztok
Szolnok, vagy környékén keresek hölgyet, párt!
Jó vágasú, méretes hímtagú, teljesíteni tudó férfi vagyok.
Van tapasztalatom!
Kamusok, és szóló férfiak ne!
Szolnok, vagy környékén keresek hölgyet, párt!
Jó vágasú, méretes hímtagú, teljesíteni tudó férfi vagyok.
Van tapasztalatom!
Kamusok, és szóló férfiak ne!
Hölgyet, párt keresek Szabolcsból
Pasi jelentkezését várjuk.!
180 cm felett ne írj kérlek.
Lehetsz fiatal 18 -tól 25 ig,,,,vagy 50 felett.
Vékony vagy molett duci,sörhasú macis alkat is!
sZOLNOK ? Nem gond ha szőrös,fazonos a faszod.
Bp-Pest-megye vagy a környező megyékből csak.
Kérlek az ország másik végéből ne.
A legérdekesebb, akiknek írtunk,és akartunk volna találkozni,,,kivétel nélkül eltünnek-tüntek!
Hihetetlen!
180 cm felett ne írj kérlek.
Lehetsz fiatal 18 -tól 25 ig,,,,vagy 50 felett.
Vékony vagy molett duci,sörhasú macis alkat is!
sZOLNOK ? Nem gond ha szőrös,fazonos a faszod.
Bp-Pest-megye vagy a környező megyékből csak.
Kérlek az ország másik végéből ne.
A legérdekesebb, akiknek írtunk,és akartunk volna találkozni,,,kivétel nélkül eltünnek-tüntek!
Hihetetlen!
Sziasztok!
Debrecenbe valaki egy közös hokira? Hely van. Légy ápolt, borotvált. Kövérek, szőrösek ne. Maximum 45.
Debrecenbe valaki egy közös hokira? Hely van. Légy ápolt, borotvált. Kövérek, szőrösek ne. Maximum 45.
Debrecenben ma este 6 körül cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Debrecenbe valaki egy közös hokira? Hely van. Légy ápolt, borotvált. Kövérek, szőrösek ne. Maximum
Debrecenbe valaki egy közös hokira? Hely van. Légy ápolt, borotvált. Kövérek, szőrösek ne. Maximum
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves vármegye.
Tiszafureden ma esetleg valaki? Minden jóban benne vagyok! 16:30 tol!

vazelinator