Sziasztok! Délután, vagy estére párt házaspárt meglátogatnék …. Akár csak nézném őket de igény esetén kényeztetném, masszíroznám, simogatnám a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt!! Egyedül álló hölgy is lehet!! Diszkrét igényes megbízható ffiként
Normális, kedves és ápolt férfiként lennék a mai estén partnere egy debreceni, önmagára és környezetére igényes Nőnek, háziasszonynak. Privát üzenetben, köszönöm
Sziasztok! Mai nap folyamán keresünk max 45 éves korig leginkább fogadni tudó párt, esetleg pasit csak Nyíregyházán!
Ma Szolnok környékén szivesen meglátogatnék egy hölgyet, vagy párt!
Sziasztok! Fogadni tudó 35-50 év közötti srácot vagy párt keresünk ma esti talira!
Orosin valaki hölgy pár?
Sziasztok! Biszex párhoz csatlakoznék.....
Találkozzunk.. szívesen kényeztetném a hölgyet!!!
(Ez egy válasz Szexestina üzenetére (tegnap 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:48
Sziasztok, szombat estére keresek, fiatal, nagy farku találkozni merő pasit/kat,hölgytagunknak.
Sziasztok, szombat estére keresek, fiatal, nagy farku találkozni merő pasit/kat,hölgytagunknak.
(Ez egy válasz nemmindegy10 üzenetére (2026. 06. 04. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Párosunk női felének keresnék olyan női masszőrt Debrecenben vagy a környékén, aki a masszírozás során női játékokban is benne lenne (az én passzív jelenlétemben).
Sziasztok!
Nyíregyi bi pasi vagyok párt házaspárt keresek helyem van, de utazok is. privire peti
Nyíregyi bi pasi vagyok párt házaspárt keresek helyem van, de utazok is. privire peti
Szolnoki vagy környéki csios nővel ismerkednék akivel a hetköznapi esték izgalmasabban telnének!
Helló szopok és nyelem
Kalandozni vágyó hölggyel ismerkednék Nyíregyháza környékén. Ha úgy érzed, hiányzik egy kis pezsgés és szeretnéd ezt újra érezni a mindennapjaidban, írj nekem egy üzenetet és ismerkedjünk össze. Talán pont egymást keressük.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Sziasztok! Diszkrét párt keresek,utazni tudok!
30 éves, kék szemű, átlagos testalkatú férfi vagyok. Egy kedves, érett gondolkodású, idősebb hölgy társaságát keresem, akivel kölcsönös szimpátia esetén kellemes időt tölthetnénk együtt. Fontos számomra a diszkréció, az őszinteség és a jó hangulat. Szeretem a tartalmas beszélgetéseket, a humort és azokat a nőket, akik tudják, mit szeretnének az életben.
Ha Mátészalka környékén élsz, nyitott vagy egy kötetlen, mégis kölcsönös tiszteleten és vonzalmon alapuló ismerkedésre, örömmel megismernélek.
Ha Mátészalka környékén élsz, nyitott vagy egy kötetlen, mégis kölcsönös tiszteleten és vonzalmon alapuló ismerkedésre, örömmel megismernélek.
Sziasztok
Nyíregyházán az Orosi tónál szoktak még kalandozgatni?
Párok szoktak lenni? Vagy csak solo férfiak?
Nyíregyházán az Orosi tónál szoktak még kalandozgatni?
Párok szoktak lenni? Vagy csak solo férfiak?
Kis kamus kancsó
(Ez egy válasz Flash99 üzenetére (2026. 06. 04. csütörtök 04:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom kényeztetésére keresek Bi affinitással rendelkező hölgyet!
Nagyon izgatja a lányos játékok élvezete.
Adatlapon az Ő fotója látható!
Nagyon izgatja a lányos játékok élvezete.
Adatlapon az Ő fotója látható!

vazelinator

hmmhmm