Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Hölgyet, hölgyeket, lányt, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.
Gyöngyös és környékén keresnék párt kukkolásra vagy akár csatlakoznék is! Utazni tudok.
Most is vannak vagy öten.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (ma 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecen Nagyerdőn esélyes, hogy szoktak kint lenni kurvák?
Debrecenben és környékén keresek hölgyet vagy párt kortól és alkattól függetlenül!
Üdv. Ma este debiben vagy környékén valaki?
Sziasztok. Debrecenbe keresek partnert. Helyem van képet is tudok természetesen küldeni. Szopni szeretnék. Írjatok privátba légyszi
Hölgyet masszíroznék igényei szerint!
Képzett masszőr vagyok!
Helyem van de utazni is tudok!
Képzett masszőr vagyok!
Helyem van de utazni is tudok!
1 csésze kv és 1pohár víz! Hölgy vagy hetero pár vendége lennék vasárnapi nap. Írj ha vendégül látnál egy 38 éves átutazó motorost, az útvonalam rugalmas, remélem valaki megvendégel. Ha van rá igény, hetero alapon meghálálom.
Adatlapunk szerint szexpartnereket keresünk lányok párok személyében a környékről. Fogadni tudunk.
Manna
Manna
Ma este debrecenben egy hölgy ráér? 30as ápolt srác vagyok. Helyem is van.
Sziasztok.
Julius elejen cserkeszoloi hetvegi fesztival idejere keresunk (biszex)ferfit -esetleg part - harmasra,cuckoldra az adatlapunkon megadottak szerint.Az idopazarlas elkerulesere csak a lehetseges partnereknek valaszolunk es veluk ismerkedunk.Csak ertelmes,kulturalt embereket keresunk akiknek ez szabadidos program eppugy mint nekunk!Ha tehat ismerkedessel egyutt 1-2 oraban gondolkodsz rossz helyen jarsz!Agybeli tevekenysegek csak este es ejjel,ennek tudataban jelentkezz!
Koszonjuk!
Julius elejen cserkeszoloi hetvegi fesztival idejere keresunk (biszex)ferfit -esetleg part - harmasra,cuckoldra az adatlapunkon megadottak szerint.Az idopazarlas elkerulesere csak a lehetseges partnereknek valaszolunk es veluk ismerkedunk.Csak ertelmes,kulturalt embereket keresunk akiknek ez szabadidos program eppugy mint nekunk!Ha tehat ismerkedessel egyutt 1-2 oraban gondolkodsz rossz helyen jarsz!Agybeli tevekenysegek csak este es ejjel,ennek tudataban jelentkezz!
Koszonjuk!
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Ilyen adatlappal nehéz lesz
Több info,nagyobb esély (Ez egy válasz nbeni90 üzenetére (tegnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Több info,nagyobb esély (Ez egy válasz nbeni90 üzenetére (tegnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíregyháza-Debrecen tengelyen, illetve Nyíregyháza vonzáskörzetében ismerkednék nőkkel.
Sziasztok
Kortól függetlenül szívesen ismerkedem hölgyekkel és párokkal
Kortól függetlenül szívesen ismerkedem hölgyekkel és párokkal
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Hajdúszoboszlón valaki?

vazelinator

Martina Z