Nyirbatorban idős kis farku urnak verném a farkat a ferjem előtt. Szeretném a vágyát teljesiteni.
Sziasztok! Sugardaddy-ként keresek debreceni párt vagy hölgyet kellemes, diszkrét együttléthez vagy kukkoláshoz
Sziasztok!
Nem függetlenként keresem olyan nő társaságát, aki szintén keresi a rég elveszett tüzet. Hátha együtt megtaláljuk.
Nem függetlenként keresem olyan nő társaságát, aki szintén keresi a rég elveszett tüzet. Hátha együtt megtaláljuk.
Sziasztok ! Nagy, extra nagy szemérem ajkakkal rendelkező hölgy társaságát keresem. Szolnok s környéke
Sziasztok! Debrecen és környékén ismerkednék hölgyel és házaspárral.
Tudj délelőtt találkozni. Nem bak ha férjnél vagy. Üzeneteket privátba kérem. És elérhetőséget adjatok, viber vagy whatsopp.
Tudj délelőtt találkozni. Nem bak ha férjnél vagy. Üzeneteket privátba kérem. És elérhetőséget adjatok, viber vagy whatsopp.
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok
Biszex pasi vagyok férfiak es párok ismeretségét keresem nyíregyháza es környékéröl.
Biszex pasi vagyok férfiak es párok ismeretségét keresem nyíregyháza es környékéröl.
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
smile
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam.
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Ötvenes, jóképű, sportos férfi vagyok, aki nagyon érti a dolgát.
smile
pünkösdi 7végére keresgélünk 50es párként programot
Valakinek ötlete, ajánlata?
Valakinek ötlete, ajánlata?
Sziasztok. Abádszalók környékén ismerkednék adatlapom szerint.
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt / párt (22/F)
Vigyázzatok...Flash99 Kamu!!!
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi páros aki pasit keres?
Van itt Szabolcsi páros aki pasit keres?
Ma délután Nyíregyháza felé motorozok, az Orosi út felé is vagy bármerre. Hölgy esetleg aki segítene élvezni egy nagyot? Kor alkat nem számít.
Sziasztok holnaptól Hajdúszoboszlón leszünk szívesen ismerkednénk !!
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Egyetértek. Évek óta az oldalon vagyok de semmi. A dunántúlon nagyobb az élet.
(Ez egy válasz This.is.how.I.do.it üzenetére (2026. 05. 19. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

punci