Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Keresnénk egy vagy két potens pasit, aki hellyel rendelkezik a közelben.
Cuckoldra keresünk, a férj csak néző lenne.
Akit érdekel ez a téma, írjon. 1-2 levél után telefonszám csere, whatsapp!
Cuckoldra keresünk, a férj csak néző lenne.
Akit érdekel ez a téma, írjon. 1-2 levél után telefonszám csere, whatsapp!
Pénteken 16 órától a Hajdúnánási gyógyfürdőben leszek. Akinek van kedve ismerkedni, beszélgetni azt várom szeretettel. Kortól és nemtől független, hetero alapon. Legjobban egy párnak örülnék természetesen. Képeim és videóiam alapján meg fogtok ismerni!
Sziasztok!
Mátészalka környékén pár,lány? Részletek privát üzenetben.
Mátészalka környékén pár,lány? Részletek privát üzenetben.
Sziasztok!
Hajdúböszörmény környeken hölggyel,párral ismerkednék!
Hajdúböszörmény környeken hölggyel,párral ismerkednék!
Jó reggelt!
Nyiregyen keresek a mai napra hellyel rendelkező embert aki szeretne egy kis kikapcsolódást.
Nyiregyen keresek a mai napra hellyel rendelkező embert aki szeretne egy kis kikapcsolódást.
Szabolcsban keresek érett izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Helyem van!
Keresem azt a szőke szilikon mellű hölgyet akivel ma a debreceni termál szaunájában beszélgettünk haverommal és hirtelen kiütései lettek. Remélem jobban van
Szia házas pár hetero alapon 50 éves??
(Ez egy válasz Bine üzenetére (tegnap 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok árokszáláson esetleg nő pár?
Meztelenkedni szerető nőket és párokat keresek Debrecenben akiket izgat ha nézik őket.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka,környéki hölgy diszkrét talira?
Irj privit
Irj privit
32 éves Nem dohányzó független srác vagyok.. Diszkréció adott a részemről, saját hellyel rendelkezek Debrecenben. Alkalmiba is benne vagyok de lehetőleg hosszabb távra keresek hölgy partnert.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok
Ma estére Debrecenben nincs kedve valakinek kamionban szopni vagy mást is lehetne.
Ma estére Debrecenben nincs kedve valakinek kamionban szopni vagy mást is lehetne.
Sziasztok! Hajdu Bihari hölgyet vagy Párt keresek szexuális vágyaink kielégítésére, üzenetet privátban várom.
Senki?
Sziasztok valaki akinek van helye nyiregyen nincs kedve kalandozni picit?

vazelinator

Lorant1979