sziasztok szolnokkn keresnek part 3. nak beszallni vagy csak kukkolni
Ma este Nyíregyházán hölgy vagy pár esetleg?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
December 6.-n Szolnokon vagyok. Leginkább délután, és nem túl késő este érnék rá egy kis kalandra hölggyel, párral. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor privátban keress!
Köszönöm.
December 6.-n Szolnokon vagyok. Leginkább délután, és nem túl késő este érnék rá egy kis kalandra hölggyel, párral. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor privátban keress!
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Vagy 36 alatti fiúcska?
(Ez egy válasz adryatti24 üzenetére (tegnap 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz adryatti24 üzenetére (tegnap 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap 30 alatti fiúcska?
szep napot vannak e itt olyan nyitott párok akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok van itt hölgy vagy pár aki ismerkedne Jászberény és környékén
Tiszafüreden holnap egyedül leszek ki látogatna meg mindenben benne vagyok
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Mátészalka, Nyírbátor?
Sziasztok!
Van itt pár aki ismerkedne?
Van itt pár aki ismerkedne?
Ököritófülpös és környékén bárki alkalmi kaland? Győrtelek kocsord fele megyek! Diszkrét ápolt sofőr vagyok!
Sziasztok!
Ismerkedünk?
Ismerkedünk?
Szia, beszélgessünk, bármi lehet!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sziasztok!
11.13 csütörtök este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Keresek jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállása, vagy hölgyet, transzneműt. A legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, kötelező körök nincsenek! 33 éves 184 magas, jó megjelenésű, pozitív, intelligens, humoros, közvetlen férfi vagyok. Sok mindent ki lehet próbálni velem, nyitottság adott. Írjatok bátran.
11.13 csütörtök este Debrecenben vagyok, hellyel rendelkezem. Keresek jó fej, intelligens, csinos párt bármilyen felállása, vagy hölgyet, transzneműt. A legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát, kötelező körök nincsenek! 33 éves 184 magas, jó megjelenésű, pozitív, intelligens, humoros, közvetlen férfi vagyok. Sok mindent ki lehet próbálni velem, nyitottság adott. Írjatok bátran.
Sziasztok. Nyíregyházán keresek egy helyes, kedves párt.
Olyan nővel szeretnék beszélni aki szeret ffi homo filmet nézni

vazelinator

Stanislava