Szabolcsban keresek érett izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!Akár a párja jelenlétében is!
Bukakke partyt szervezunk ket holgyel akik vagyad szerint elegitenek ki majd barhova elvezhetsz. Jövőhet hetvegen szeretnenk Nyiregyhazan. Reszletek jelentkezés utan.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár akihez lehet csatlakozni?
Van itt szabolcsi pár akihez lehet csatlakozni?
Sziasztok en egy olyan párokkal ismerkednek akik nyitottak lennánek egy 3as jellegu kapcsolatra ugymond "hazibarat"jellegu kapcsolatra ahol mind 3an jol ereznenk egymast s megvalosithatnank mind 3unk vágyát akar lehet kicsit perverzebb is de megbeszélés kérdése! Helyetek az jo lenne ha lenne azaz ha tudnatok fogadni viszont en tudnek utazni tavolsag nem lenne gond! Viber vagy messenger esetleg email elerhetoseg jo lenne ahol tudnank ismerkedni kapcsolatot tartani! Várom válaszotokat ha léteztek!
köszönjük annak a két pasinak aki valóban eljött tegnap...Sajnos 3 pár is ígérte magát, egyik se ért ide, és 4 pasi is eltévedt a nagy hóban...Jól éreztük magunkat a zokniprobléma ellenére is, legközelebb reméljük találunk kevésbé mimóza párokat!
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:46
még lehet jelentkezni adatlapunk alapján...ma este Debrecenben lesz, hol máshol?---hiszen leírtuk
Sziasztok, 18:00után valakit szopnék debrecenbe kocsival leszek! Írj ha érdekel privát!!
Diszkrét párnak lennék diszkrét házibarátja...
Egyedül maradtam itt
Ha lassabb tempót kedveli valaki abban is szívesen benne vagyok nem hajt a tatár nem kiéhezett férfi vagyok
Írjon aki nem akar este punnyadni
Sziasztok! Van kedve vastag méretű pasinak csatlakozni hozzánk?
még lehet jelentkezni adatlapunk alapján...ma este Debrecenben lesz, hol máshol?---hiszen leírtuk
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (tegnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (tegnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok most Szolnokról valaki?
ma este party!
Sziasztok mai napon is keresem azt a párost vagy hölgyet debrecenben aki szeretne kalandozni egy jót egy valóban sportos pasival. Privatban keress és beszélünk a részletekről
Sziasztokmai nap ki az aki csatlakozna szállásomon, kényelmes apartman a varos szívében

vazelinator

Bakri
Mia