Ma késő délután 6 körül debrecenben szopnék, szopatnék, masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Szombati napra keresek nyíregyházi hölgy szexpartnert. A részleteket beszéljük meg privátban!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Záhonyban vagy környékén ma hölgy vagy pár esetleg…. Helyem van
Tegnap is voltak kint,mi 1 hete egy pár előtt szexeltünk..csak sok okoska akik elvileg minden nap járnak ki de minek nem tudják hogy az orosi út nem egyetlen út szakaszból áll…
(Ez egy válasz Horze üzenetére (ma 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Orálcentrikus pasi vagyok! Hölgyet kényeztető masszázsban részesítenék akár a párja jelenlétében is!
Helyem van!
Helyem van!
Igazából eddig se nagyon járt senki. Mert az itt lévő fórumozók közül egy ember volt régebben aki azt írta, hogy lett ott kalandja. De rajta kívül meg soha senki nem futott ott bele akcióba. Pedig sokan hetente többször, a nap különböző szakaiban is kimennek.
(Ez egy válasz Horze üzenetére (ma 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltam én is a múlt héten,kinéztem többször is de semmi mozgás. Mindenki csak sétálni megy, akik valami többet nem szeretik ha van más is a közelben, eddig úgy vettem észre. Párszor én is körbe sétáltam és semmit sem láttam
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2026. 04. 28. kedd 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Délután 4 után Nyíregyházán hölgy? Nem lennék hálátlan!
Orosira még járnak emberek, főleg hogy május elseje holnap?
Csütörtökön debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Hetfon es kedden sostonal keresek kalandot
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal es ferfiakal ismerkedni! Privatba irjatok
Sziasztok!! Hétvégén Péntek vagy Szombat párt meglátogatnék… akár csak nézném ahogy szeretkeztek…. de igény és izgalom esetén simogatnám, kényeztetném, a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt! Diszkrét megbízható 50 es ffiként!!
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt / párt (22/F)
sziasztok!
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni is, privire irjatok
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni is, privire irjatok
Itt vagyok Újfaluban a csonka toronynál. Érkezik Hölgy vagy Pár mostanában?
Sziasztok!
Nem modell alkatú, 50-es éveiben járó házaspár május 4-6-ig Tiszafüreden ismerkedne hasonló párral.
Nem modell alkatú, 50-es éveiben járó házaspár május 4-6-ig Tiszafüreden ismerkedne hasonló párral.
Sziasztok! Ma fél 4-4körül hölgy vagy pár Berettyóújfaluban herpályi csonka toronynál? 30éves magára igényes potens pasi vagyok
Hétvegére párt vagy lányt keresünk Debrecenből, vagy a közelből. Fogadni tudunk.
Puszik.
Manna
Puszik.
Manna

vazelinator

ördög19
Rachel Evans