Sziasztok
Ma nyiregyen autos tali vagy egy masszázs érdekel valakit?
Nőt/párt keresek.
28F
Ma nyiregyen autos tali vagy egy masszázs érdekel valakit?
Nőt/párt keresek.
28F
Sziasztok.
Hajdúszoboszlón valaki ?? Priviben keress
Hajdúszoboszlón valaki ?? Priviben keress
Valaki valamit ma este nyíregyen, mindent meghallgatok
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Sziasztok! Mátészalkán keresek hölgyet. Részletek privát üzenetben.
Ma valaki Szabolcs megyében?
Biharkeresztes környéke?
Ma éjszaka Nyíregyházán szopatnék, ha van autód.
Párt kukkolnék a keleti országrészben. Miskolc - Nyíregyháza - Debrecen háromszögben. Csak napközben érek rá. Elsősorban természetben de akár nálatok is. Passzív szerepben, de kölcsönös szimpátia esetén aktívan is, kizárólag heteró alapon. 51 éves, magas, jó méretű, értelmes fickó vagyok, a diszkréció adott és elvárt.
Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a holnapi (06.02.) nap folyamán találkozni velem Debrecen és környékén egy kis kalandozásra? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a holnapi (06.02.) nap folyamán találkozni velem Debrecen és környékén egy kis kalandozásra? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok, Szolnokon keresnék párt / lányt (22/F)
Ma délben Tiszafüred szabadstrand parkolójában leszek szürke kombiban! Szívesen látok bárkit.
Munkahelyen látogatnék meg nőt Debrecenben ma délelőtt
futár vagyok bejutást megoldom! De csak is diszkréten!
futár vagyok bejutást megoldom! De csak is diszkréten!
Debrecenben hölgy vagy pár ma délelőtt? Csak diszkréten
Sziasztok-delkorul-Beretyoujfaluban-szopizna-valaki
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Szabolcsban keresek érett hölgyet aki élvezné az orális kényeztetést!
Szeretem ha domináns stílusban nyalatja magát!
Ha a párja jelenlétében szeretné az sem probléma!
Helyem is van!
Szeretem ha domináns stílusban nyalatja magát!
Ha a párja jelenlétében szeretné az sem probléma!
Helyem is van!
Szia-Sziasztok!! Holnap vagy holnapután azaz hétfőn vagy kedden párt házaspárt fogadnék… esetleg hölgyet… akár csak nézni őket de igény esetén kényeztetném masszíroznám simogatnám a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt!! 50 es diszkrét igényes diszkrét igényes ffiként!!
Hajdúszoboszló Balmazujvaros utvonalon indulok tekerni mindjart. Valakinek lenne kedve egy kalandhoz? Csakis hetero vonalon.

vazelinator

smailer