Sziasztok! Nyírbátor-Mátészalka-Nyíregyhaza vonalakon, elsősorban hölgy társaság és párokhoz csatlakozás lehetősége érdekelne. Masszázsban jó vagyok. Lehet autós találka is, nudi, glorhole vagy ami épp neked, nektek is megfelel.
ma este BL döntő utánra 20-21 órára keresünk párt, debreceni otthonunkba 4esezéshez-párcseréhez!
Nyíregyháza környékén, illetve Nyíregyháza-Debrecen vonalon szeretnék megismerkedni egy nővel, akivel újra átélhetjük a bizsergést.
Hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt pasi vagyok.
Holnap reggel a Vekerin cumiztatnék!
Sziasztok! 42 éves bi uni női fehérneműs pasi vagyok! Ma este Hajdúböszörményben valaki? Egy kis autós kaland? Írj
Sziasztok!
Ma késő esti (22:00 től),randira keresünk bi pasit nagy intimmérettel!!!!
Ma késő esti (22:00 től),randira keresünk bi pasit nagy intimmérettel!!!!
Ma este nyíregyházán aktív???
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár vagy hölgy aki pasit keres?
Szivesen ismerkednék.
Van itt Szabolcsi pár vagy hölgy aki pasit keres?
Szivesen ismerkednék.
Sziasztok! Ma este Nyíregyházán vagy Debrecenben találkoznánk párral. Helyünk sajnos nincs, így vagy nálatok, vagy autós kaland jöhet szóba. A flodagame@gmail.com email címen elérhetőek vagyunk. Keressetek nyugodtan.
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Nyírbátor nőies transzi talizna?
Sziasztok. Nyirbator kornyeken idos kis farku urnak labammal verném ki a farkát a ferjem előtt nallunk az udvaron. Ha van feleseged hozd el és kis kézimunkát is adok bonuszba!!!!
szabolcsi hetero pasi vagy par?hely kell
Sziasztok! Ma este szívesen találkoznánk Nyíregyházán, fogadni tudó párral, vagy 50 év alatti férfival. Vagy esetleg autós kaland is szóba jöhet.
Sziasztok ma Nyíregyházán Sóstón 22 körül szapna valaki!
50 feletti nőt keresek barátságon alapuló szexkapcsolatra. Nagy cici előny, de nem feltétel.
Én 38 éves nyíregyházi férfi vagyok. A többit privátban.
Én 38 éves nyíregyházi férfi vagyok. A többit privátban.
Sziasztok!
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
05.28-05.31-ig Debrecenben vagyok, helyem lesz. Keresek ezekre az estékre párt bármilyen felállásra, vagy dominánsabb aktiv/uni férfiakat, esetleg transzneműt és természetesen szóló hölgyet is. Én 34 éves 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen, igényes férfi vagyok. Hasonló tulajdonsággal bíró embereket keresek. Írjatok bátran.
Orosi út 19:00 körül valaki?
Sziasztok!
Holnap késő esti (22:00 től),randira keresünk bi pasit nagy intimmérettel!!!!
Holnap késő esti (22:00 től),randira keresünk bi pasit nagy intimmérettel!!!!

vazelinator

atx
Briana Banks