Sziasztok! Ma estére keresünk utazni tudó pasi beszállót hetero alapon. Igényesség, diszkréció adott és elvárt! Ma este! Ha holnap, vagy máskor jó, ne raboljuk egymás idejét! Köszi ha elolvastad, mindenkinek sikeres párkeresést!
Hello!
Holnaptól 2héten keresztül hölgyet kényesztetnék Fehérgyarmaton!
Írj privátba...
Holnaptól 2héten keresztül hölgyet kényesztetnék Fehérgyarmaton!
Írj privátba...
Sziasztok. Hölgyet és párt keresek Mátészalka környékén. Diszkréció adott és elvárt. Privát üzenetben.
Debrecenben hölgy most esetleg alkalmi titkos kalandra? Írj bátran! Diszkréció fontos!
Sziasztok. 30 év alatti pasit keresünk hölgy tagunk kényeztetésére. Szőrtelen,álpolt,utazni tudó srácot keresünk.
Sziasztok! Holnapra keresek Mátészalkán hölgyet, alkalmi titkos kalandra. Ha úgy alakul akár hosszabb távra is. Reggel 8tól kb del fel13 ig leszek ott. Írj bátran!
Szub, Szub/ Mazo, Mazohista szolganöt rabszolgát szexrabszolgamnak keresek nőt, akit érdekel a 24/7 szolgálat! És hozzám költözik vidékre! 53 éves domináns férfi vagyok egyedül élek! Ha érdekel írjál levelet az adatlapomra!
Sziasztok! Hölggyel, párral ismerkednék
Tiszafüreden ma egész nap egyedül leszek és meztelen többször masztizom napközben ha van kedved látogass meg vagy írj rám és beszélgessünk.csak hölgyek vagy párok érdekelnek
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Igényes intelligens férfi Nyíregyházi nőt / párt keres.
Sziasztok biszex pár szabolcs megyèben esetleg akadna vèkony srác számára?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Ma délelőtt valaki TISZAFUREDEN?
Most valaki debrecenben alkalmi titkos kaland? Diszkréció fontos!
Sziasztok ! Olyan nővel ismerkednék aki Szolnok vagy közvetlen környéki ,aki vágyik egy kis izgalmas titkos szexkapcsolatra ! Írj és megbeszéljük !
Debrecen, és környékén ismerkednék hölggyel, párral minden jóra.
Sziasztok. Esetleg van itt olyan pár aki osztana meg képeket, videókat a párjáról?
Tiszafüred környékéről keresek valakit szexpartnernek de pár is érdekelne.
Sziasztok. Van itt Nyíregyi vagy Debreceni pár aki valóban talizna egy igényes diszkrét pasival akár rendszeresen is? Privát üzenetben elérhető vagyok. Köszönöm!

vazelinator

Tomahawk1