Fiatal férfi szabadúszóként csatlakoznék párokhoz (Főleg hölgy örömére), illetve magányos, vagy unatkozó hölgyek társasága lennék. Intelligens, jó megjelenésű 180/80 férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok! Debrecenbe keresek v ismerkednék hölgyel 37töl 55 évesig. Napközbeni találkozásra és szexre! A jelentkezését privátba kérném elérhetőséget! Alkat nem számít és azsem ha férjnél vagy! Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Van szabolcs megyébe pár aki pasit keres?
Diszkréció fontos.
Van szabolcs megyébe pár aki pasit keres?
Diszkréció fontos.
Halika, Szolnokon keresnék lányt / párt közös örömhöz
Sziasztok! Debrecenbe keresek v ismerkednék hölgyel 37töl 55 évesig. Napközbeni találkozásra és szexre! A jelentkezését privátba kérném elérhetőséget! Alkat nem számít és azsem ha férjnél vagy! Legyen szép napotok!
Sziasztok!
Párt , házaspárt keresek helyem van zsolti
Párt , házaspárt keresek helyem van zsolti
Sziasztok! Ma délután Debrecenben valami “akció” amibe becsatlakozhatnék?….
Sziasztok!
Van itt pár aki keres pasit?
Diszkréciò fontos
Van itt pár aki keres pasit?
Diszkréciò fontos
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Fiatal férfi szabadúszóként csatlakoznék párokhoz (Főleg hölgy örömére), illetve magányos, vagy unatkozó hölgyek társasága lennék. Intelligens, jó megjelenésű 180/80 férfi vagyok. Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Ma este Nyiregyen a számba verné valaki?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok. Masszőrt keresek hölgy tagunk részére. Diszkréció,ápoltsàg fontos. Max 30 éves korig.
Onnan szép emlékeink vannak.
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2025. 04. 29. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 29. kedd 16:33

Berettyóújfalu Herpályi csonka toronyhoz jön Hölgy vagy Pár? 29éves magára igényes pasi vagyok
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.