Sziasztok! Párt keresek Heves ,Borsod Solnok és Pest megyéből.
Sziasztok!! Párt fogadok ma este…de utazom is… akár csak nézném őket de igény esetén szívesen kényeztetem a hölgyet a párja előtt vagy vele együtt!! Diszkrét igényes ffiként!!
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ilyen engem is érdekelne csak Szolnokon!
(Ez egy válasz kiss jános70 üzenetére (ma 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nem modell alkatú, 50-es éveiben járó házaspár május 4-6-ig Tiszafüreden ismerkedne hasonló párral.
Nem modell alkatú, 50-es éveiben járó házaspár május 4-6-ig Tiszafüreden ismerkedne hasonló párral.
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Ma valaki Szabolcs megyében?
sziasztok!
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni is privire irjatok
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni is privire irjatok
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Mai nap folyamán olyan Nyíregyháza környéki hölggyel találkoznék, aki huncutkodna kicsit. Vagy nem kicsit.
Szabadidom eltoltesere keresnek debreceni partnert
Sziasztok ! Olyan csinos nővel ismerkednék aki Szolnok vagy közvetlen környéki ,aki keresi a lehetőséget egy szenvedélyes kapcsolartra Szolnok vonzáskörzetében.
Hali! Tiszakécskén vagy környékén hölgyet vagy párt keresnék minden jóra!
Sziasztok!! Estére párt meglátogatnák vagy fogadnék! Nézném a szeretkezéseiteket… igény esetén kényeztetném, simogatnám, masszíroznám a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt!! Diszkrét igényes megbízható ffiként!!
Debrecenben tud valaki glory helyet ahol lehet szopatni
Sziasztok , fiatal pár keres ma estére párt szórakozni együtt nálunk Törökszentmiklóson
Nagyfarkú 20cm+ aktiv pasit keresek Nyíregyházán
Diszkrét párt keresek Eger-Gyöngyös-Tiszafüred környékéről!
Sziasztok. Hellyel rendelkező passzív , ápolt srác vagyok. Szopnék és dugható vagyok!
írjatok!!
képet tudok küldeni
írjatok!!
képet tudok küldeni
Csak sportos nő vagy sportos,normál párok jelentkezését várom!Ma vagy holnap wellness Tokajban a Minaroban!

vazelinator

epson90