Sziasztok! Hajdúszoboszlórol vagy annak közvetlen közeléből keresem , hosszú távú diszkrét szenvedélyes hölgypartnerem, hátha van itt ilyen hölgy!
Ma délután, este Debrecenben nők valaki? Bármi jóban benne vagyok, amihez kedved van. F/27
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Fiatal Magyar párral, illetve intelligens fiúval ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
Sziasztok!! Akár most is tudok menni de holnap este is…. Párt keresnék akár csak nézném őket… igény esetén kényeztetnem simogatnám a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt igényes diszkrét 50-es ffiként!!
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Ma délután az Orsin a sárga Suzuki innen volt?
Szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz igényes30páros üzenetére (tegnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz igényes30páros üzenetére (tegnap 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt Nagyerdőn kukkolható vagyok vagy fordítva várom izgalmas párokat
Hölgy vagy pár mostanság az orosin vagy Nyíregyházán valahol?
Lányt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Arra finom puncira én vevő lennèk
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok! Nyíregyháza környékén ma nap közben valaki? Szívesen találkoznék egy kis kellemes együttlétre. Keressetek nyugodtan!
Fiatal, magyar, jó méretű pasit keresünk a hölgy örömére!
Sziasztok! Párt keresek Heves-Hajdú-Szolnok és Pest megyéből.
Sziasztok! Mátészalkán ma délelőtt hölgy vagy pár diszkrét kaland?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Sziasztok! Sugardaddy-ként keresek debreceni párt vagy hölgyet kellemes, diszkrét együttléthez vagy kukkoláshoz

vazelinator

EperBarack