Hétköznap délelőtt jó nektek?
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (ma 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hol van ez a hely?
Mit lehet tudni róla?
Hol van ez a hely?
Mit lehet tudni róla?
Sziasztok!
Hol van ez a hely?
Mit lehet tudni róla?
(Ez egy válasz Horze üzenetére (ma 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:37
Hol van ez a hely?
Mit lehet tudni róla?
(Ez egy válasz Horze üzenetére (ma 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ott voltunk a kiírt időben. Ketten már vártak minket. De mivel más nem érkezett, nem maradtunk sokáig. Pedig azt gondoltuk, egyértelmű miért írtuk ki ,hogy ott leszünk . De talán majd máskor.
hellyel rendelkezó ffi?
Ott voltunk a kiírt időben. Ketten már vártak minket. De mivel más nem érkezett, nem maradtunk sokáig. Pedig azt gondoltuk, egyértelmű miért írtuk ki ,hogy ott leszünk . De talán majd máskor.
hellyel rendelkezó ffi?
Holnap délelőtt Debrecenben valahol nem lenne kedvetek találkozni?
(Ez egy válasz Horze üzenetére (ma 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet, párt keresek Szabolcsból
Kukkolhatóak vagytok, vagy be is lehet szállni?
(Ez egy válasz Horze üzenetére (ma 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Debreceni 50 feletti szexmániás hölgyet keresnék Lehetsz házas is mert nagyon diszkrét vagyok
sziasztok nyitott párral ismerkednek akiket izgatna a ket farok egy punciban dolog! hely kellene utazni tudnek!
Fél 2 után az Orosin leszünk
Párt, házaspárt keresek ma ki eljönn hozzám, bi pasi vagyok, utazok is. Pusz peti
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Szia írok
(Ez egy válasz Tibiscus003 üzenetére (tegnap 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:35
Szolnokon, szívesen elajándékoznám vagy elcserélném feleségem punci illatú tangáját hasonló érdeklődésűvel.
Keletiek?
Hölgyeket keresek Debrecenben, akik félénkek, de vannak bi hajlamaik. Hely, kaja, pia, megoldott! Csak priviben!
Igen!Személyesen tapasztaltuk telefonos lányos beszélgetés és kávézás után,hogy majd beszélnek a hölgyek,akár igen,akár nem.....Sms.-re se reagáltak,hogy mikor tudnak beszélni......no comment. Felhasználói nevet nem írok.
(Ez egy válasz Horze üzenetére (tegnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

bobb3