Holnap meztelenkedni szeretnék Debrecenben vagy környékén napközben. Izgi párok
Ma este Debrecen-Polgár is környéken mindente nyitott vagyok. Ha valakinek van kedve egy jò sexhez..pervezkedèshez bàrmihez.. irjatok.
Hölgy,vagy pár ismeretségét keresem,ahol szeretkezés után kinyalhatom a hölgyet. Igényes helyet biztosítok. Ápolt,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok. Ma fél 6 körül az Orosin masztizok ha esetleg valaki meglesnè!
Hajdúszoboszlón senki nem akar szopni, szopatni!?
Szabolcsban/Mátészalkátol Debrecenig tartó útvonalon van valaki aki segítene rajtam?
Sziasztok. Szívesen szopnék egy ápolt srácot Debrecenben. Helyem is van. Képet tudok küldeni. Várom az üzeneteket !
Továbbra is keresem azt a lányt, hölgyet, aki szeretné sokáig nyalatni magát egy érett, tapasztalt, jó külsejű 50-essel.
Egyoldalúan is....csak nyalás, de azt rendkívül alaposan, mindenhol, akár órákig..
Egyoldalúan is....csak nyalás, de azt rendkívül alaposan, mindenhol, akár órákig..
Kölcsönös oral, maszti Hajdúszoboszló
Most, délelőtt puncit kényeztetnek, nyalnak akár férj jelenlétében is
Én is ott nyaralok, jó lenne azzal a gyönyörű puncival játszadozni, jól kinyalni
(Ez egy válasz rava40 üzenetére (tegnap 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Használt óvszert keresünk párommal közösen játszani vele, akinek lenne használt és sok gecivel az ne dobja ki
Érte megyünk
Érte megyünk
Sziasztok! Mátészalkán es környékén keresek hölgyet diszkréten
Napközbeni találkozásokhoz, hölgyet, párt keresek korhatár nélkül alkalmira vagy hosszabb távú rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod,
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod,
Hajdúszoboszlón pihenünk 10-12 ig!?
Holnap Csobaj környékén horgászom . Hölgyek vagy párok ha úgy érzik hogy szeretnének csatlakozni , és akár egy izgalmas napot kihozni belőle, akkor nyugodtan keressenek és megbeszéljük privátban.
Szia, itt nyaralok érdekel a dolog, most ráérek, de csak akkor ha ingyenes, vagy kolcsonos
(Ez egy válasz BiSrac2981714w99 üzenetére (2026. 08. 04. kedd 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 04. kedd 20:24
Sziasztok, valaki esetleg Hajdúszoboszlón nyaral akit lehetne szopni??? Vagy szivesen csatlakoznék párhoz is!!
Párt keresünk ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!
Orosi út valaki?
Sziasztok, valaki esetleg Hajdúszoboszlón nyaral akit lehetne szopni??? Vagy szivesen csatlakoznék párhoz is!!

vazelinator

m.i.