Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Helyem van szabolcs megyeből keresek - aktiv pasit de max orálra - viber szám adok
Biszex partnert keresek Jaszberenyben aki elvezi a farokmasszazst es az oralt.Havi szinten 1-2 alkalommal Pesten is ejszakazom,igy ezekre az esetekre is szivesen veszek tarsasagot.Ha csak az izgat masztizhatsz is elottem,szivesen nezem es elelveztetlek a vegen ha szeretned.Intelligens,kulturalt viselkedesu es kinezetu partnerekek preferalok,valasz kizarolag ezen feltetelek teljesulese esten.
Koszonom.
Koszonom.
Nyíregyházán ma volna valaki?? Aki szopatni szeretne??
Sziasztok! Még mindig keresek Hajduszoboszlón sracot, csajt, párt, transzit minden jóra, a mai napon is!
Sziasztok. Hétfő délutánra keresnék aktiv vagy uni pasit nyiregy környékéről.
De pangás van
)
)
Írjatok bátran. Csináljunk egy jó estét
Szabolcsban ki van most?
Sziasztok! Hajdúsámson környékén akar valaki fiut szopatni? Spermát nyelem, alázhatsz is. Helyem nincs, autoval tudsz felvenni. Részleteket privátban
Ma este esetleg max 45 éves pár az Orosin? Szóló férfiak nem érdekelnek minket jelenleg.
Mi is van pontosan a 41 sen a toval szemben? Valaki priviben meg irhatna.
Most voltam, senki nincs
(Ez egy válasz anonime33 üzenetére (tegnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma este Debrecenbe, szívesen megismerkednénk egy csinos bi hölgytagú párral.
Valaki esetleg Orosin?
ma este Valentines pancsi és szauna a Kamillában!
Hello
Vasárnap Nyírbátori hölgyet kényesztetnék!!!
Írj privátba.
Vasárnap Nyírbátori hölgyet kényesztetnék!!!
Írj privátba.
Holnap reggel cumiztatnék Debrecenben!
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Ma este szimpatikus párral huncutkodnánk, fogadni tudunk...
Több infó privátban.
Több infó privátban.

vazelinator

Kovi
Clara G