Sziasztok! A hosszú hétvégén Hajdúszoboszlón wellnessezünk. Szivesen megismernénk hozzánk hasonló Párt, akikkel színesebbé tehetnénk az ott töltött időt. Privát üzenetet várunk
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék mindhármunk örömére!
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok. Párként keresünk harmadiknak hölgyet szexuális életünkbe. Képek adatlapunkon valós pár vagyunk
08.19-22 közt Hajdúszoboszlón nyaralunk. Ismerkednénk
Sziasztok, holnap szopnék hajdúszoboszlón írj ha érdekel!!
Kék passat az orosin innen van?
Sziasztok. Szopnék Debrecenbe. Hely van. irjatok!
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a holnapi (08.18.) délelőtt folyamán találkozni velem Debrecen és környékén egy kis kalandozásra? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a holnapi (08.18.) délelőtt folyamán találkozni velem Debrecen és környékén egy kis kalandozásra? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Holnap délelőttre keresek hölgy partnerem Mátészalkán. Szimpátia, diszkréció fontos!
Sziasztok! Hajdú -Bihar megyei hölggyel, párral kalandoznèk. Igènyes, ápolt, diszkrét vagyok.
Nekem azért erről más a tapasztalatom.
(Ez egy válasz John79 üzenetére (2026. 08. 14. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem te se várj válaszra tőlük.
(Ez egy válasz Kutya83 üzenetére (tegnap 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 19 en raernek ismerkedni ha nektek jo
(Ez egy válasz bogarnyar üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam uzenetet.
(Ez egy válasz fiatalsrac028 üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok egy 50+ bi ápolt diszkrét férfi vagyok Uni vágyakkal Szabolcs Hajdu vagy Borsodiak!
Teva erdőben van most valaki?
Segítség Debrecenben keresek egy szőke rövid hajú hölgyet. A simonyi uton dolgozik, elég kacér tekintete van össze néztünk most is de nem volt egyedül. Hátha itt penne köztünk
Párommal keresünk olyan párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Helyem van de utazni is tudunk!

vazelinator

MANO28
Marie 2