Szia-Sziasztok!! Spontán párt fogadnék ma este!!! Esetleg hölgyet!!
Sziasztok! Tiszalökön cumiznék.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Debrecen ès környékén Hölgy, pár aki fèrfit keres?
Sziasztok !
Kalandoznék vágyom erre az izgalomra szeretném élvezni amit az élet adhatés ehez keresem partnerem egy szolnoki nő személyében !
Kalandoznék vágyom erre az izgalomra szeretném élvezni amit az élet adhatés ehez keresem partnerem egy szolnoki nő személyében !
Sziasztok
Kortól függetlenül szívesen ismerkedem hölgyekkel és párokkal
Kortól függetlenül szívesen ismerkedem hölgyekkel és párokkal
Nöt sajnos sosem látok!
(Ez egy válasz 10kezdo üzenetére (tegnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szolnokról valaki ismerkedni?
Sziasztok.
Ma délutánra olyan fél 2 körül keresek nőt vagy párt.
28f vagyok
Esetleg ha van pasi aki szívesen megnézné a párom fotóit akkor arra is van lehetőség.
Ma délutánra olyan fél 2 körül keresek nőt vagy párt.
28f vagyok
Esetleg ha van pasi aki szívesen megnézné a párom fotóit akkor arra is van lehetőség.
Sárga ruhás nő innen van?
Van kint valaki?
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (ma 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:49
Sziasztok! TEVA erdöbe leszek, fél-10 körül érek oda. Ha lenne kint hölgy vagy pár szívesen kukkolnék. Igény és szimpátia esetén örömmel csatlakozom is
csak hetero
csak hetero
Tiszafüred ma délután?
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Sziasztok! TEVA erdöbe leszek, fél-10 körül érek oda. Ha lenne kint hölgy vagy pár szívesen kukkolnék. Igény és szimpátia esetén örömmel csatlakozom is
csak hetero
csak hetero
Szia,hol van pontosan az a hely? Orosi!?
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (tegnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
19-20 körül Orosin valaki?
Jászberény–Nagykáta környékéről keresek társaságot Ha magadra ismertél, várom a privátod!
Tegnap este kint voltam, egy srác volt kint, el voltunk a
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (tegnap 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Sziasztok a hét második felében valaki ismerkedni személyes találkozó hívei vagyunk puszi Gita laci

vazelinator

laxi
Diana Gold