Késő este valaki? Valami?
Szolnok Kecskemét s vonzáskörzete.
Utazzás nem gond.
Szolnok Kecskemét s vonzáskörzete.
Utazzás nem gond.
Kenderesi parkolóban hölgy pár esetleg?
Holnap a Hajdúnánás Gyógyfürdőben leszek 16 órától. Akinek van kedve ismerkedni, beszélgetni kortól és nemtől függetlenül hetero alapon keressen meg bátran. Leginkább egy párnak örülnék, de nem feltétel!
Szia. Mire keresel?
(Ez egy válasz zniti üzenetére (tegnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Valentin napon Debrecenben leszünk wellnesen így igényes 35 körüli jó pasit keresünk akár hosszabb távra. Írj privátban. Ha szimpi vagy e-mailen vagy viberen folytatjuk.
Várjuk őszinte normális pasi jelentkezését hosszabb távra.
Valentin napon Debrecenben leszünk wellnesen így igényes 35 körüli jó pasit keresünk akár hosszabb távra. Írj privátban. Ha szimpi vagy e-mailen vagy viberen folytatjuk.
Sziasztok!
50es hetero hàzaspàr keres hàzaspàrt egymás előtti sexre,stb,vagy masszőr pasit a feleség részére
Sziasztok!
Ma este szivesen fogadunk párokat, potens férfiakat.
Ma este szivesen fogadunk párokat, potens férfiakat.
Ma Nyíregyházán valaki valamihez?
mostani 7végére keresünk párocskát párcserére, 2+1 és 1+2-re!
Sziasztok,
Szolnokon van e olyan hölgy vagy pár akit lehetne kukkolni?
50 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon van e olyan hölgy vagy pár akit lehetne kukkolni?
50 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok Jászberény és környékén van hölgy vagy pár aki ismerkedne
Debrecenben ma este 6 körül nem akar valaki cumiztatni? Helyem lenne.
Sziasztok! Két pasi hölgyet keres 3.-nak, vagy párt a hölgy örömére. Hellyel rendelkezünk.
Nyíradonyban vagy közvetlen környeken keresek hölgyet alkalmi titkos kalandra! Este 9 ig vagyok írj bátran, érezzük jól magunkat.
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Sziasztok, mai napra/estére szivesen fogadnék valakit hajdúszoboszlón helyem van írj ha érdekel!!
Debrecen es kornyeken keresek holgyeket, esetleg parhoz csatlakoznek hetero alapon. Potens apolt 33 eves pasi vagyok. Irj, beszelgessunk ismerkedjunk!
50es hàzaspàr keres férfimasszőrt a feleség részére
Szabolcsi bi pasikat keresek. Hely van

vazelinator

AlexaDream