Sziasztok!
Debrecenben találkoznék nővel vagy párral, hely van.
Debrecenben találkoznék nővel vagy párral, hely van.
Biszex érdeklődésűként keresek partnert Nyíregyházán kimondottan az idősebb korosztályból (70+)
Ismerkedni szetetnék hölgyekkel és házaspárokka. Elérhetőséget privátba kérem!
Sziasztok! Nyíregyházán, vagy környékén keresnék hölgyeket vagy párokat hétköznap nap közbeni találkozókra. Sokmindenben benne lennék, keressetek nyugodtan. Sok sikert mindenkinek!
Szürke golf az orosin innen?
Ma holnap délután hölgyhöz párhoz csatlakoznék hetero alapon. Valós és találkozni is merek.
Hajdúböszörmény környékén hölggyel,párral ismerkednék!
Én kinéztem szombat este.......kb másfél órát voltam ott. Két pasi volt ott, de semmi más.. Nem tudom mikor érdemes arra menni vagy egyáltalán megéri e......
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (tegnap 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délután hetero alapon nyiregy környékén leszűnk a nejemel aki ír telo számot fel hívjuk 50 és pár vagyunk. 25 től 50 ig ne legyen pocakod és légy ápolt udvarias. Hogy mi a határ a szexben azt a nejem dönti el.
Üdvözletem! Szolnok környèkèn keresgèlnèk hölgy partnert!
Sziasztok szabolcs megyèben bi pár esetleg aktiv pasi?
Hölgyek ajánlatait várom privátban.
boldog nónapot minden hólgynek
Gyertek Nyírbátorba 8 után a sárkány fürdő parkolóba. Ott mindig vannak.
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (tegnap 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Orosira érdemes kinézni egy óra mulva ?
Boldog Nőnapot minden hölgynek!
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Nektek is!
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2026. 03. 07. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2026. 03. 07. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon sok boldog nőnapot kívánok minden hölgynek!
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.

vazelinator

Amanda J