Sziasztok , valaki elmagyarazna hol van ez az orosi , kik szoktak oda jarni ? Mar tobbszor lattam kiirva de nincs otletem es erdekel
Sziasztok! Hajdú -Bihar megyei hölggyel ismerkednèk, barátkoznèk. Igènyes, ápolt, diszkrét vagyok.
Hajdúszoboszlón, ma puncit kényeztetnek, párhoz csatlakoznak! Imádok puncit nyalni!
Sziasztok! Debrecenben keresek elhanyagolt anyukát diszkrét titkos kapcsolatra.
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Nyírgyulaj kk uni vagy aktív aki találkozna
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Szeptember 2 re keresek parokat partnert fogadni tudlak szép wellness környezetben. Szarvason. Tapasztalt vagyok a 3mas terén cuckold stb. Levélben írj kérlek...
Hosszútávra keresünk igényes házaspárt, akik nem riadnak vissza a perverz, nem hétköznapi dolgoktól... (durvaság nem!)
Keresem bi érdeklődésű ffi társamat, akivel közösen meglátogatnánk egy rosszlányt. Ha érdekel írj !
Írjátok ki, hogy kinn vagytok az Orosin és biztos lesznek páran akik mennek beszállónak.
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (tegnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ápolt, diszkrét partnert keresek kézimunkára. Csak én neked, viszonzást nem várok. Csak kézzel.
kár hogy messze vagytok
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (tegnap 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
taizni valaki viber?703747733
Kint vagyok
és főleg szerény is vagy!
(Ez egy válasz párosan12 üzenetére (tegnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz párosan12 üzenetére (tegnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádok masszírozni! És jóképű is vagyok!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (tegnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
19.45 től már kint leszek kocsimban fogom verni. Csajok? Ezüst toyota kombi
Szèp estét kívánok mindenkinek!
Hajdú -Bihar megyei hölggyel ismerkednèk, barátkoznèk,de párhoz is csatlakoznèk, akár csak nèzőnek is.
Hajdú -Bihar megyei hölggyel ismerkednèk, barátkoznèk,de párhoz is csatlakoznèk, akár csak nèzőnek is.
Este 8 után aktív aki szopatna dugna az Orosin?

vazelinator

lolkabolka0202
Poppy