Sziasztok!
Nem függetlenként keresem olyan nő társaságát, aki szintén keresi a rég elveszett tüzet. Hátha együtt megtaláljuk.
Nem függetlenként keresem olyan nő társaságát, aki szintén keresi a rég elveszett tüzet. Hátha együtt megtaláljuk.
Szolnoki pihenőben hölgy pár?
Sziasztok! Nyíregyházi párhoz csatlakoznék kizárólag hetero alapon
Ma estére nő vagy házaspár van nyiregy Újfehértó környékéről?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szabolcsban keresek igényes hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszírozást!
Képzett masszőr vagyok! Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Képzett masszőr vagyok! Helyem van!
Diszkréció adott és elvárt!
Egy semmirevaló nulla ez a Keleti oldal...
Aktiv nagyméretu pasi mas este aki ráér Nyíregyhàzán?
Benne vagyok. Találkozzunk...
(Ez egy válasz Szexestina üzenetére (tegnap 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este?
Csak nyugdíjasnak?
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (tegnap 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Debrecen nagyerdőn keresek kalandozó párokat. Fő az izgalom! Üdv nagyfakú pasi
Sziasztok, nyugdíjas pasinak nyíregyházán megmutatom feleségem pucér képeit
Hölgyet, párt keresek
Ha Nyírbátorban jársz, én megnézném.
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (tegnap 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:50
Sziasztok,ma délelőtt 11kor nyíregyházán a Praktiker parkolóban telefonomban megnézheted feleségem pucér képeit
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Ez valóban kiemelkedő esemény...
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (tegnap 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:50
Sziasztok,ma délelőtt 11kor nyíregyházán a Praktiker parkolóban telefonomban megnézheted feleségem pucér képeit
Szívesen kényeztetnék ma délután hölgyet Nagyerdő környékén.
Nyíradony környékén jár valaki ma délután? Csak diszkréten!

vazelinator

Michaela