Olyan pasik vannak e ittszinten izgatna ha ketten kényeztetnenk a feleseget egyszerre! Hely kellen utazni tudnek!
Szolnok!? Valaki valami ?
Sziasztok! Fegérgyatmat-Mátészalka környékén ma délelőtt hölgy egy kis kaland?
Párt keresünk ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!
Helyem van de utazni is tudunk!
Diszkréció adott és természetes!
Diszkréció adott és természetes!
Sziasztok! Elhanyagolt igènyes, diszkrét pasikènt, elhanyagolt hölggyel ismerkednèk, barátkoznèk mindkettőnk örömère.
28 én Miskolctapolcán wellnesezünk. 1-2 potens pasit keresünk cuckoldhoz. A pénteket preferáljuk. Ha lehet 40 alatt, sportos potens , borotvált pasikat keresnénk. Fotók, és elérhetőség szükséges, enélkül nem tudjuk tovább folytatni a beszélgetést.
Nyiregyen valaki valami izgalmasat?
A élyszaka Nyiregy? Én jó pasi, szép mérettel.
Sziasztok. Párokhoz csatlakoznék hetero alapon szabolcs megyében. Részletek privát üzenetben.
Sziasztok! Megbízható találkozni merő párt keresek.
Adatlap olvasása ajánlott, hogy ne kérdezzél hülyeségeket.
(Ez egy válasz Krisz036 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Èn nagyon be vagyok mèg most is indulva.
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma este valaki rajtunk kívül "beindult állapotban?"
Sziasztok. Szombat délutántól keresek partnert aki találkozni is szeretne. Tiszafüreden lenne helyem is.
Sziasztok szép estét nektek van itt Jászberény és környékén bixex párt keresek ha kíváncsi vagy hogy miért kérdezed meg és elmondom csak aki tényleg kíváncsi és tudja esetleg teljesíteni is amit szeretnék.
Sziasztok. Helyileg hol vagytok?
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2026. 08. 23. vasárnap 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor leszel kint legközelebb?
(Ez egy válasz szafoz üzenetére (2026. 08. 24. hétfő 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan párt keresünk ahol a hölgy bi hajlamú!
Diszkréció természetes!
Diszkréció természetes!
Hali! Kecskeméten és Egerben keresünk rendszeres diszkrét házibarátot! Akit érdekel írjon üzenetet! Csak komoly, nyitott emberek jelentkezését várjuk!

vazelinator

Jamie Samson