Szia!
Vásárosnamény mellett van helyem! (Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (2026. 03. 01. vasárnap 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Vásárosnamény mellett van helyem! (Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (2026. 03. 01. vasárnap 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
18 körül valaki az orosi uton?
Sziasztok. Ma fél 6 körül kinézek az Orosira!
Sziasztok! Holnapra keresek hölgyet/nőt/lányt Mátészalkán, kb délig leszek ott, alkalmi titkos kalandra! Ha úgy alakul akár hosszabb távra is. Ha épp nem jó a holnap de érdel alapvetően írj nyugodtan minden héten többször is járok szalkán.
Ma nincs kedve valakinek cumiztatni?
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Most délelőtt Debrecenben hölgy vagy pár kis kalandra?
Sziasztok, Fehérgyarmat, vagy Mátészalka környéken ma pár esetleg aki pasit fogadna ?
Sziasztok,nyíregyházán és környékén keresnék nyugdílyas koru hölgyet,tartós kapcsolatra.
Nem független,50-es macis pasi vagyok.
Nem független,50-es macis pasi vagyok.
Sziasztok,nem független 50- es pasiként,keresnék tartós diszkrét kapcsolatot nyugdílyas korú,telt hölgyel Nyíregyháza és környékén.
Orosin ma lesz valaki 4 után?
4 körül lesz valaki Orosin?
HAli! Kedves párral taliznék szerdán Debrecen nagyerdőn.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Teva erdő most valaki?
Sziasztok! Nyíregyházán, vagy környékén keresnék hölgyeket vagy párokat hétköznap nap közbeni találkozókra. Sokmindenben benne lennék, keressetek nyugodtan. Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok! Debrecenben van olyan hölgy akit izgatna munkahelyén titokban kalandozni? Futár vagyok, a bejutást megoldom. Diszkréció fontos!
Sziasztok! Van itt olyan hölgy akit izgatna a munkahelyén titokban kalandozni? Futár vagyok a bejutást megoldom!
csak diszkréten!
csak diszkréten!
Sziasztok! Debrecenben keresek hölgyet titkos kalandra ma délelőtt.
Hétköznap délelőtt jó nektek?
(Ez egy válasz skorpio74 üzenetére (2026. 03. 01. vasárnap 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hol van ez a hely?
Mit lehet tudni róla?
Hol van ez a hely?
Mit lehet tudni róla?

vazelinator

Cipriana