Sziasztok! 42 éves bi uni férfi vagyok! 24-én kedden délelőtt valaki Hajdúböszörményben? Írj
Orosi út ma valaki?
Sziasztok!
Peti vagyok bi pasi ismerkednék helyem van nyíregyen, de utazok is puszi
Peti vagyok bi pasi ismerkednék helyem van nyíregyen, de utazok is puszi
sziasztok ketten egy punciban doilopgra nyitott pároakkal ismerkednek ha vanak itt? Hely kelelne utazni tudnek
Ma este kalandoznánk párral, pasival Szoboszlón!?
Sziasztok! Nyiregyi férfi Érett hölgypartnerét keresi Szabolcsból!Érett barack a legédesebb
Mai estén keresem debreceni független kedves Hölgy, Háziasszony társaságát.
Nem bánod meg, érzéki, kedves és figyelmes férfi vagyok.
Csókpuszi
Nem bánod meg, érzéki, kedves és figyelmes férfi vagyok.
Csókpuszi
Mikor?
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki ismerkedne?
Van itt szabolcsi pár aki ismerkedne?
Hölgyet, párt keresek Szabolcsból
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Ma valaki Szabolcsból? Hölgyek vagy bi urak.
Orosin most valaki? Vagy egy 20 perc múlva pár hölgy?
Nem hiazem el hogy nincs egy 55 plusszos nö aki nem szeretne egy jo dugást ?? Vagy ha fiatalabb de laskás denevér puncivel redelekzzen. Nagyon kinyalnám
Nyíregyháza/Környéke hétfőn délkörül valaki? Hely nincs autóban megoldható, Szintén kezdők előnyben.
Nagyon szeretném ha egy vékony farkú férfi megdugna Hajdú-Biharban. Délelőttönként van helyem.
17 óra körül kinézek az orosi körforgóhoz,remélem nem leszek egyedül
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres?

vazelinator

Trisha Brill