Nyíregyházán keresem Párt hetero alapon, házibarát ill cuckload-ra
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Magas , intelligens, igényes ápolt férfi vagyok
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony srác vagyok.
Debrecenben nincs kedve valakinek ma cumiztatni? Diszkrét ápolt macis pasi vagyok hely megoldható.
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Debrecen teva erdő vagy esetleg mashol,hölgy vagy pár akinek lenne kedve kalandozni?Itt vagyok a környéken
A feleségem részére keresek egy férfit, aki nős, jóképű, intelligens, kedves és nagyon vastag intim mérettel rendelkezik. Nem feltétel hogy debreceni legyen, sőtt inkább ne legyen az. Egy hónapban egyszer-kétszer elvinném hozzá a nejemet, mintha egy körmöshöz, vagy fodrászhoz vinném, és otthagyom addíg, amíg jól érzi magát. Ez a dolog nagy szervezést igényel hely és szabadidő szempontjából, ezért csak olyan jelentkezzen, aki meg tudja oldani.
Sziasztok
Ma Nyíregy vagy Debrecenben keresek párt vagy hölgyet hetero alalpon
Ma Nyíregy vagy Debrecenben keresek párt vagy hölgyet hetero alalpon
Sziasztok. Ma délután az orosi tóval szembeni uton szopnák. 15-óra körül.
Debrecenben keresek Nőt alkalmi titkos kalandra ma dél és 13óra körül. Akár hosszútávra is ha úgy alakul. Diszkréció fontos mivel nem egyedülálló vagyok. Írj bátran és érezzük jól magunkat
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Adatlapunk alapján szexpartnereket keresünk.
sziasztok! nyiregy és környékéről van itt lány-hölgy-nő, esetleg házaspár??
Orosi tó valaki?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Szexpartnert keresek ma estére Nyíregyházán egy huncutkodni vágyó nő személyében.
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Jóreggelt! Debrecenben keresek hölgyet ma délelőtt alkalmi kalandra. Diszkréció fontos!
Kalevalacky ! Szeretnék veletek újra beszélgetni.
Novemberi hetvegere keresunk egy vagy ket ferfit cuckold szexre.Hotelben vagy apartmanban a ferj elott szex a novel-illetve o fogja hasznalni a partnereit-a vegen beleelvezessel amit a ferj kinyalhat.Masik jatek fejes lenne,ha biszex erdeklodesu a partner kozosen csapolnank le az illetot..
Kicsi ra az esely de biszex holgyet vagy ilyen tagu part is keresunk aki a feleseggel elvezkedhetne a ferj passziv jelenleteben.Szabadidos program,igy ezeken felul is nyitottak vagyunk barmilyen mas fantazia megvalositasara.
Az adatlapunk a mervado a jelentkezoknek,csak a megfelelo egyeneknek valaszolunk.
Koszonjuk.
Kicsi ra az esely de biszex holgyet vagy ilyen tagu part is keresunk aki a feleseggel elvezkedhetne a ferj passziv jelenleteben.Szabadidos program,igy ezeken felul is nyitottak vagyunk barmilyen mas fantazia megvalositasara.Az adatlapunk a mervado a jelentkezoknek,csak a megfelelo egyeneknek valaszolunk.
Koszonjuk.

vazelinator

bp-par24-27
Victoria Morgan