Sziasztok! Itt a jó idő. Lenne hölgy vagy pár akinek kedve van laza kalandhoz?
Orálra keresek Hajdú-Biharban, de az se lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok !Szolnokon a hétvégén aki szeretne egy kellemes időtöltést az keressen!182 cm 99kiló 33 év írj bátran
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy Debrecenben van e swinger klub illetve lesz e akár privát swinger party szervezve június 11-13 között. Köszi a választ előre is!
Partnert keresek 39 180 105 bi uni srác vagyok 14 4es meretem Szolnokon vagy környékén helyem nincs kocsim van partnert keresek pár nö vagy férfi személyében szinte minden megoldás érdekel.irj privátba.
Sziasztok!
Ma Debrecenben a Nagyerdőn kukkolnék. Esősorban heteró akciót de bármi szóbajöhet. Ha épp szolgáltatást vesszel igénybe a költségeken osztozom.
Üzenet módosítása (Ez egy válasz Iwanasee üzenetére (ma 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma Debrecenben a Nagyerdőn kukkolnék. Esősorban heteró akciót de bármi szóbajöhet. Ha épp szolgáltatást vesszel igénybe a költségeken osztozom.
Üzenet módosítása (Ez egy válasz Iwanasee üzenetére (ma 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ok!
Ma nagyerdő? Hölgy vagy pár?
Ma nagyerdő? Hölgy vagy pár?
Ma Debrecenben hölgy?
Sziasztok! Nyíregyháza - Vásárosnamény vonalon keresek partnert hetero és akár bi alapon is.
Sziasztok
Ma nyiregyen autos tali vagy egy masszázs érdekel valakit?
Nőt/párt keresek.
28F
Ma nyiregyen autos tali vagy egy masszázs érdekel valakit?
Nőt/párt keresek.
28F
Sziasztok.
Hajdúszoboszlón valaki ?? Priviben keress
Hajdúszoboszlón valaki ?? Priviben keress
Valaki valamit ma este nyíregyen, mindent meghallgatok
Jászberényi hölgyel ismerkednék.
Sziasztok! Mátészalkán keresek hölgyet. Részletek privát üzenetben.
Ma valaki Szabolcs megyében?
Biharkeresztes környéke?
Ma éjszaka Nyíregyházán szopatnék, ha van autód.
Párt kukkolnék a keleti országrészben. Miskolc - Nyíregyháza - Debrecen háromszögben. Csak napközben érek rá. Elsősorban természetben de akár nálatok is. Passzív szerepben, de kölcsönös szimpátia esetén aktívan is, kizárólag heteró alapon. 51 éves, magas, jó méretű, értelmes fickó vagyok, a diszkréció adott és elvárt.
Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a holnapi (06.02.) nap folyamán találkozni velem Debrecen és környékén egy kis kalandozásra? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak a holnapi (06.02.) nap folyamán találkozni velem Debrecen és környékén egy kis kalandozásra? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!

vazelinator

Chantal Ferrera