Respect a fekete Ford kombis srácnak az orosi útról –ha itt vagytok vagy innen voltatok szombaton.Jó volt a mozi a "kilátás" jobb lett volna ha nem ilyen késő este érkeztek.
Orosi tónál várok pasikat 18 -18:30 magasságaban. Többes oral is erdekel. Hetero párhoz is csatlakoznék
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Ma délután/estefelé szívesen romantikáznék egy nyíregyházi nővel. 37 éves férfi vagyok. Belső levelet várok.
Sziasztok! Lányokkal, hölgyekkel ismerkednénk.
Sziasztok! Október 31-re keresek partnert, partnereket Szolnokról, vagy a közelből.
Orosi tóhoz jön ma délelőtt valaki?
1:Van itt olyan hölgy, pár aki ajánlana egy szuper programot, heteroszexuális alapon? Mindet meghaltatok, privátban írj.
2: Olyan hölgyet keresek, akinek elege van az unalmas mindennapokból és eljönne velem egy két napos erdélyi túrára.
2: Olyan hölgyet keresek, akinek elege van az unalmas mindennapokból és eljönne velem egy két napos erdélyi túrára.
Sziasztok 30 perc múlva indulok Budapestről-Berettyóújfalu felé valaki út közben kölcsönös hokira orál
?
?
Ma délkörűl Szoboszlón cumiztatnék!!
Sziasztok. Szabolcsban keresek bi kanos pasit. Vagy elhanyagolt nös pasit.
Sziasztok. Ma estere macikedvelo kanos apukát/pasit keresek!!
Nagyhegyesen vagyok megtalalhato.
Irj ha erdekel a dolog!!!
Nagyhegyesen vagyok megtalalhato.
Irj ha erdekel a dolog!!!
Szexpartnert keresek nyíregyházi hölgy személyében. Első az ismerkedés, úgyhogy belső leveleket várok.
Sziasztok! Nyíregyháza esetleg Debrecen vonalon ma hölgyhöz párhoz csatlakoznék hetero alapon.
Sárospatak - Sátoraljaújhely- Szerencs - Kisvárda környékén párhoz csatlakoznék!
Cuckold, hotwife, 1+2 , 69 játékok és sok más is érdekel!
Cuckold, hotwife, 1+2 , 69 játékok és sok más is érdekel!
Sziasztok szívesen ismerkednek párral esetleg nővel Miskolc Putnok Kazincbarcika környékéről. 42 éves potens vastag intimmel rendelkező normális pasi vagyok.
Sziasztok!Hajdú-Bihari Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra.
Vasárnap délelőtt 9 órakor szopnék Nyíregyházán....
...a szabadban is meztelenre vetkőzöm, hátrateszem a kezem és hagyom, hogy dolgozz
...a szabadban is meztelenre vetkőzöm, hátrateszem a kezem és hagyom, hogy dolgozz
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony srác vagyok.
Hölgyet, házaspárt keresek ma-holnap Jberény és környékén orális örömökre utazni tudok.

vazelinator

Officer
Cherry Jul