Debrecenben 39 éves srác keres párt, srácot akikkel fiús dolgokat ki lehetne próbálni. Elöny ha kezdők vagytok/ vagy!
Szia! Ma Debrecen (Tóci) környékén titkon megleshetsz az autómban. Privátban megírom hogy pontosan hol.
Lányok?
Sziasztok. Ki szokott debrecenél a vekeri tonal vagy fancsikán kalandozni???
Sziasztok! Holnapi nap (csütörtök) során napközben Debrecenben valaki egy kis kaland? Hely szükséges!!
Sziasztok! Debrecenből keresek fiatal, vékony srácot közös hokira és orálra! Én 38 vagyok és kezdő!
Jóképű fiú jelentkezhet, ma vagy holnap Hajdúszoboszlón...
Berettyóújfaluban valaki egy gyors maszti?
Email :szexyboy23@gmail.hu
Email :szexyboy23@gmail.hu
Debrecenben mélytorkoznék nagyfarku nagy makku pasit tövig , végig.
dughatsz is )
dughatsz is )
sziasztok feleseget dugnek vannak.e itt ilyen férjek akiket ez izgatna? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! 03.18-19.-ére (péntek -szombat)estére keresünk programot! Pár személyében! Csak párt!!!! Utazás, szállásfoglalás nem akadály! Amit keresünk! Iszogatás,lazulás,lányos játékok, párcserével !
Ma este Fehérgyarmaton valaki orál kaland?
Házibarátnak szegődnék Hajdú vagy Szabolcs megyei párnál. Enyhe bi férfi tagtól belefér (aktív vagyok).
Utazás nem gond.
Utazás nem gond.
Bi férfi tagu párt keredek,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Hölgyet keresek,aki szereti az extrémebb dolgokat is.Dildók,ökölszex,tágítós játékok stb.Tapasztalat és fantázia van.
Debrecenben mélytorkoznék nagyfarku nagy makku pasit tövig , végig.
dughatsz is )
dughatsz is )
Intelligens jokepu ffit keresunk csinos -féleség számára!30-35!esteleg hparokat parokat!noi bi elfogadott de nem kötelező!
sziasztok feleseget dugnek vannak.e itt ilyen férjek akiket ez izgatna? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Ma napközben 10-14 között időintervallumban fogadni tudó pasit keresünk Debrecenben a szexcentrikus hölgy tag örömére! Írj privátban elérhetőséget ha komolyan gondolod! Máskor ráérő, hely nélküli pasik NE is írjanak!
Sziasztok!
Holnap,március 15-én, délelőtt 9 óra után,debreceni pár,házaspár,akik férfit keresnének?Kulturált,intelligens,ápolt,ötvenes férfi vagyok.
Privátban egyeztessünk.
Köszönöm szépen!
Szép estét kívánok mindenkinek!
Holnap,március 15-én, délelőtt 9 óra után,debreceni pár,házaspár,akik férfit keresnének?Kulturált,intelligens,ápolt,ötvenes férfi vagyok.
Privátban egyeztessünk.
Köszönöm szépen!
Szép estét kívánok mindenkinek!