Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Szép napot ☀️
Ma este keresnék kalandozni vágyó hölgyet vagy párt utazni tudok
Ma este keresnék kalandozni vágyó hölgyet vagy párt utazni tudok
Cuckoldra nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha dugas közben izgathatnám oket! Hely kellene utazni tudok!
Párt keresek Szabolcs megyében
Holnap délelőtt Nyiregyháza állomás környékén leszek, valakin segítenék kézzel/szájjal

Sziasztok,hajdúbihari párhoz szeretnék csatlakozni 3.nak!
Debreceni vékony srácot szopnék

Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,aki szeret szopni.Ma este?
Sziasztok, 17,18,19. - én Debrecenben leszünk az Aqvatikumban. Szívesen ismerkednénk.
Sziasztok.Ma este csini hölgyet vagy párt keresek Kisvárda és környékén.
Sziasztok!
Aug.10 szerdán Hajduszoboszlói nudista szigeten leszün...szívesen ismerkedünk párokkal!
Aug.10 szerdán Hajduszoboszlói nudista szigeten leszün...szívesen ismerkedünk párokkal!
Sziasztok, holnap Szoboszlón a strandon egy kis hancurra valaki?
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt. Hétvégente érünk rá napközbeni talihoz. Utazni tudunk eszerü távolságon belül.
Debrecenben fogadnánk adatlapunk alapján.

Sziasztok!Estére keresek szexpartnert,,normális,diszkrét párt,pasit, szimpátián alapuló egymás kölcsönös kényeztetésére...!
Sziasztok!
Pénteken és szombaton ismerkednénk. Üzeneteket privátba kérjük.
Pénteken és szombaton ismerkednénk. Üzeneteket privátba kérjük.
Sziasztok!
Péntek délelőtt hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!
Ha egyedül érzed magad és magányos vagy akkor jelentkezz és kellemes társaságod leszek.
Ha párban vagytok és kiszeretnétek próbálni valami újjat vagy csak szeretnétek még egy partnert akkor írjatok!
Puszi Gábor
Péntek délelőtt hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére!
Ha egyedül érzed magad és magányos vagy akkor jelentkezz és kellemes társaságod leszek.
Ha párban vagytok és kiszeretnétek próbálni valami újjat vagy csak szeretnétek még egy partnert akkor írjatok!
Puszi Gábor
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral, hölggyel ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok
Sziasztok.hajdúbihari párhoz csatlakoznék.