Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Hölgyet maszíroznék, kényeztetnék holnap este! Ha kell utazok is! Vagy a helyet is megoldom!
Sziasztok!
Fura kérés-kérdésem lenne.
Jászberényben kb 10 évvel ezelőtt lehetett egy helyen fiatal csajszival szex kapcsolatot létesíteni.
A Csajszi kb 18-20 éves volt, kicsit talán teltebb volt(barna haj, vagy barna haj szőke tincsekkel) és akár hármasban is bevállalta.
Állítólag közbe készültek videofelvételek vagy fotók is.
Esetleg valaki hallott ilyenről, járt ott?
köszönöm előre is
Fura kérés-kérdésem lenne.
Jászberényben kb 10 évvel ezelőtt lehetett egy helyen fiatal csajszival szex kapcsolatot létesíteni.
A Csajszi kb 18-20 éves volt, kicsit talán teltebb volt(barna haj, vagy barna haj szőke tincsekkel) és akár hármasban is bevállalta.
Állítólag közbe készültek videofelvételek vagy fotók is.
Esetleg valaki hallott ilyenről, járt ott?
köszönöm előre is
Sziasztok! Kedves közvetlen társaságot keresek!
Átutazóban leszek Debrecenben. Kb 16:00kor. Debrecen és környéken keresek hölgyet. Akar autóban is el tölthetünk egy kis időt vagy panzióban is. 170magas. 30eves sportosabb testalkatú fiatal ember vagyok. Leveleket várnék, esetleg elérhetőséggel (Viber, whatsUp) a gyorsabb kommunikáció miatt.
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok.Ma esti közös nudis termál fürdőzéshez,erotikához,párt keresek.
Sziasztok Ma Szolnokon valaki autós kaland lányok párok dobjuk fel ezt a napot
Sziasztok nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére a hétvégén valamelyik késő este ! Egerben
Ápolt, diszkrét pasi, ma este fogadni tudna, kulturált párt, esetleg hölgyért elmennék.
Masszírozni tudó, kulturált, ápolt pasi vagyok !
Masszírozni tudó, kulturált, ápolt pasi vagyok !

2 pasi párt keres Szabolcs megyében.
Debrecenben szopnék srácokat a Plaza vagy Fórum wc.ben
Szopnék Nyiregyen délután,5-kor állomáson leszek,helyem nincs.
most hétvégére keresünk hellyel rendelkezö férfit vagy párt házi buliban is részt vennénk viber számunk 70 374 7733
Sziasztok! Ma Nyíregyházán szopatnék!
Mai nap Nyiregyen keresnék valakit ,minden jóba benne vagyok.
Október 20 án Szarvason egy 10 fős házi bulit rendeznék , kellemes csinos
hölgytagú házaspárok jekentkezését varom. 30/40 es korosztály, szép igényes környezetben, jakkuzival szaunával, finom italozás buli szex. Itt alvás adott, patyolat tiszta szobákkal. Saját nyaralónkba. 5 házaspár max, kényes beképzelt párokat nem várunk.kovetkező buli Nov 12 Szombat
hölgytagú házaspárok jekentkezését varom. 30/40 es korosztály, szép igényes környezetben, jakkuzival szaunával, finom italozás buli szex. Itt alvás adott, patyolat tiszta szobákkal. Saját nyaralónkba. 5 házaspár max, kényes beképzelt párokat nem várunk.kovetkező buli Nov 12 Szombat
50éves hetero,mátészalkai házaspár keres házibarátot
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
sziasztok cuckoldra nyitot párokkal ismerkednek ahol a férjet izgatna ha egyszerre dugnank meg a feleseget! Hely kellene utazni tudnok!
Sziasztok! Csinos hölgy kényeztetésére fiatal fiút keresünk, szombat du. Martfűi wellnesbe.