Igényes NYIREGYHAZI pasi keresi PÁROK társaságát, ahol a pasi végignéznè, hogy
Párját megdugják, teleélvezik.
Hely van igényes belvárosi ujjépitésüben
Párját megdugják, teleélvezik.
Hely van igényes belvárosi ujjépitésüben
Nyíregyházán ma volna jó adottságú..?aki szopatna?
Debrecen nagyerdőn tali?
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Aktív bi férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Sziasztok!
Bárándon ismerkednék hölggyel/párral.
Hely megoldható!
Bárándon ismerkednék hölggyel/párral.
Hely megoldható!
Nyíregyházi párhoz ,házaspárhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Ismerkednék debreceni párokkal, lányokkal. Hellyel rendelkezem, így nem okoz gondot, hogy hol legyen a tali, de mobil is vagyok, ha szükséges.
Képeket nem kérek és nem küldök, a személyes találkozás híve vagyok! Fussunk össze egy nyilvános helyen! Beszélgetünk és meglátjuk, van-e a szimpátia. Ha igen, jöhet a folytatás...
Képeket nem kérek és nem küldök, a személyes találkozás híve vagyok! Fussunk össze egy nyilvános helyen! Beszélgetünk és meglátjuk, van-e a szimpátia. Ha igen, jöhet a folytatás...
Debrecenbe most egy aktív?
Sziasztok!
Sportos igényes sráckènt csatlakoznèk egy èrett,idősebb párhoz.Tartós diszkrét barátság a cèl. Köszönöm!
Sportos igényes sráckènt csatlakoznèk egy èrett,idősebb párhoz.Tartós diszkrét barátság a cèl. Köszönöm!

Téged vagy párodat is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 21. hétfő 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 21. hétfő 11:51

Törölt felhasználó (4658958)

NYIREGYHAZAN ki spriccelne szájba?
NYIREGYHAZAN ki spriccelne szájba?
Adatlapunk alapján szexpartnert keresünk.

Szabolcsban csatlakoznék párhoz, 26 éves, átlagos testalkat, intim 18/5.5. Ápoltság alap!!

Ma Nyíregyházán aktív?
Sziasztok Hajdu Borsod Szabolcs valki
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Szolnok m1e
Biszex érdeklődésű partnert keresek
Biszex érdeklődésű partnert keresek

sziasztok.Nyiregyházán keresek thaiföldi.japan.kinai lanyok???akik szexkapcsolatot keresnek????tud valaki segiteni ebben??