Nyíregyháza és környékén valaki akit le lehet szopni, számban élvezhetsz. Párokhoz is szivesen csatlakozom, leszoplak a párod előtt vagy vele közösen
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán helyel rendelkező fogadni tudó pasit. Szexuális életünk szinesitésére.
Hölgyet keresek szexre és közös lazulásra! Párokat is keresek kellemes időtöltésre!
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keressünk lányos játékokra ma estére helyünk van

Erre nincs sok esély én is ilyesmit keresek kis +-al
(Ez egy válasz Damien32 üzenetére (2023. 05. 27. szombat 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 27. szombat 15:53

Este Nagyerdő stadion környék pár hölgytagját szopatnám akár a párja előtt is .
Este Nagyerdő stadion környék pár hölgytagját szopatnám akár a párja előtt is .
Lányt vagy Biszex Párt keresek.
Hely van
Hely van
Kedd ejjelre keresek Holgyet vagy part Nyiregyhazan alkalmi talira. Parok eseteben biszex sem problema. Tapasztalatom van boven. Nem irogatni, hanem talalkozni akarok! Irjatok batran!
Szerencs közelében diszkrét lakásomon hölgyet párt fogadnék szombat vasárnap.Diszkrét jó képü pasi vagyok jó mérettel.Kellemes partner
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok! Jövőhét szerdán Debrecenbe keresem azt a párt ahol a hölgytagot kezelésbe kellene venni. Helyem a doberdó fele van.
Sziasztok!
Nyíregyháza, környéke körül lenne aktív, vagy max uni férfi aki találkozna?
Lehet rendszeres is akár!
Nyíregyháza, környéke körül lenne aktív, vagy max uni férfi aki találkozna?
Lehet rendszeres is akár!
hellyel rendelkezö hetero párt és hetero pasit keresünk hétvégére
Helló! Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!!

Sziasztok! Párral taliznánk.Részletek privátban.
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet ...
Várom üzidet ...
Szabolcs megyében valaki?
Szombat esetleg vasárnap késő este rá érő 20 óra után , szabadidővel és DEBRECENBEN HAJDÚSZOBOSZLÓ vagy Hajdúböszörményben HELLYEL RENDELKEZŐ srácot keresünk. Most szombat esetleg vasárnap késő estéről lenne szó. Bisex előny.
Holnap délutántol este éjszaka párt hölgyet esetleg párokat várok privát lakásomon.Inteligens diszkrét férfi vagyok potens és jó mérettel.Miskolctol nem messze.
Sziasztok, szívesen csatlakoznék hölgyek/párokhoz. Fiatal potens srác vagyok utazni tudok.