Én egy 50-es ápolt diszkrét biszex vagyok szimpátián alapulo párt vagy férfit keresek!
Laci
Laci
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok! Ma napközbe szopatnék Nyíregyházán!
Sziasztok! Ma délután szopatnék diszkréten titokban! 50-es nős 170 72 pasi vagyok. Debrecen!? Macisabb alkat előny! Hely kellene!
Hölgyekkel,párokkal szívesen találkozom!
Örök emlék lehet! Nem csak testileg hanem felvehetünk minden pillanatot!
Keressetek bizalommal!
Örök emlék lehet! Nem csak testileg hanem felvehetünk minden pillanatot!
Keressetek bizalommal!
Szolnok és vonzáskörzetéből keresünk 1 vagy 2 pasit a hölgy örömére.
Holnap ki érne rá napközben. Akâr welnes is...
Debrecen és környéke
Debrecen és környéke
Sziasztok! Van Debrecenben olyan Hölgy vagy Pár akik szívesen fogadnák egy 29 éves magára igényes, inteligens Pasi közeledését?
Mikulás ma és holnap virgácsát vinné pároknak irj s rendelj meg. privire
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Szombaton swinger bulit tartunk Szentkirályon! Párok, lányok és fiúk jelentkezését szívesen fogadjuk még!
Üdv, keressek magamnak egy kellemes intelligens párt, célom “egy fix” párt találni!
kellemes és új élmények átélésére
kép kéregetőkkel és kamusokkal nem szeretnék foglalkozni!

Mikulás ma és holnap virgácsot vinne pároknak irj s rendelj meg. privire
Sziasztok!
Àpolt és tanult Roma férfi csatlakozna pàrhoz eaetleg
Sziasztok!
Àpolt és tanult középkoru roma férfi keres szolo csajt,hölgyet esetleg pàrhoz csatlakoznék.!Nem vagyok mar kezdö. ! Szolnok megye
Àpolt és tanult Roma férfi csatlakozna pàrhoz eaetleg
Sziasztok!
Àpolt és tanult középkoru roma férfi keres szolo csajt,hölgyet esetleg pàrhoz csatlakoznék.!Nem vagyok mar kezdö. ! Szolnok megye
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Szolnoki part keresek Vagy holgyet. Egesz heten szolnokon
Szilveszterre van valakinek valamilyen szexprogramja? Esetleg egy 2-3 párból álló társasághoz szívesen csatlakoznánk. Hely megoldható.
Ma délután 5 körül szopnék nyiregyen
Sziasztok!
Szombat kora délután párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyíregyházán.
Szombat kora délután párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyíregyházán.