sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte kényeztetnék vagyis használják a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Megy valaki ma a Nyíregyi szvingerbe?
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság? Eger.
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek, aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Köszi, ha írsz
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebbek, aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Köszi, ha írsz
Sziasztok
Ma estére hellyel rendelkező pasit, pasikat,esetleg párt keresünk.
Kérlek olvass adatlapot is. Debrecen.
Ma estére hellyel rendelkező pasit, pasikat,esetleg párt keresünk.
Kérlek olvass adatlapot is. Debrecen.
Fiatal(23), vékony, igényes bi srác vagyok. Férfiakat keresek akik szopatnának. Élvezés mehet arcra, szájba. Kényszerfrancia is ok, alázós szopatást élvezem. Anyagiaktól mentes. Helyem nincs, autoskalandra tudtok vinni.
110% diszkrécio adott, elvárt.
Helyileg Hajdú-Bihar megye (Debrecentől 8km-re élek)
110% diszkrécio adott, elvárt.
Helyileg Hajdú-Bihar megye (Debrecentől 8km-re élek)
Hello, Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel.

Sziasztok.szabolcs megyebol keresunk ferfiakat Parommal CSAK Kukkolasra(mindent a szemnek semmit a keznek!!) Nyaktol lefelé barhova lehet elvezni.Helyet nem tudunk biztositani.
Sziasztok! Jön mostanában Hölgy vagy Pár az aquatikum szauna részlegébe?
Sziasztok! Szombaton szopatnék hölgyet, pár hölgy tagját Szolnok és környékén utazni tudok!
)

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Ma este Debrecen párok lányok jo pasik!???
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Pénteken Debrecen-Miskolc-Hatvan-Bp utvonalon szopatnék.
Ma kora estére keresek nőt párt
Nyíregyházán illetve a környékén keresek közös hokyra stb. tiszta ápolt diszkrét havert. Helyem nincs, ezért autós tali érdekel. Igénytelen, büdös áporodott fszagú képkéregető álmodozók kerüljenek.
Időspár barátjalennék,ápolt egészséges 65ös pasi vagyok,jászberény és környékén.
Ma estére szívesen várom ápolt igényes Kisvárda környéki érdeklődőket privát lakásomon. Vár egy vastag ápolt kitartó farkú fiatal 28 éves srác. Aki minden jóban partner.
Privát üzeneteteket várom!
További szép délutánt!
Privát üzeneteteket várom!
További szép délutánt!
Debrecen és környékén keresném női partnerem. 31 éves ápolt nem dohányzó intelligens férfi vagyok
Ma este Debrecenben szopatnék.
Sziasztok,
Szolnokon keresnék hölgyet vagy párt akikhez csatlakozhatnék.
48 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon keresnék hölgyet vagy párt akikhez csatlakozhatnék.
48 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.