Sziasztok!! Párt fogadnék….. akár csak nézném őket … igény esetén beszállok…… vagy csak közben simogatnám masszíroznám a hölgyet…. idősebb házaspár is lehet izgatna ha a férje előtt elégíthetnék ki egy feleséget!!!
Sajnos igazad van!
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 10:51

Nehèz nyàr lesz az idei itt màr több pasi akar szopni mint nő...Melegedik az idő

Nehèz nyàr lesz az idei itt màr több pasi akar szopni mint nő...Melegedik az idő

Nagyon meleg van... este lenge , sexi ruhába megyek bulizni... Debreceni forró éjszaka...szívesen táncolnék sportos izmos pasival... miközben forr köztünk a levegő, testünk összeér a zene ritmusára hozzád nyomom a fenekem... míg te próbálod az álló farkad palástolni...

Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Férfi bi párhoz csatlakoznék, harmadiknak, rendszeres együttlétekre.
Ma délután szopnék Debrecenben. Diszkréció ápoltsag adott és elvárt.
Sziasztok!
a mai nap van esetleg nő vagy pár, akikhez szívesen csatlakozhatnék? minden jóban benne vagyok, higiéniai teljes mértékben adott

Szia!
Van igazad!
De nem mindenki vágyik egyből egy forgatásra!
Sokan csak óvatosan lépnének szintet.,
Mert mi van akkor ha valamelyik pasi rám mozdul?
Ez vissza tartó erő. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 28. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 10:06
Van igazad!
De nem mindenki vágyik egyből egy forgatásra!
Sokan csak óvatosan lépnének szintet.,
Mert mi van akkor ha valamelyik pasi rám mozdul?
Ez vissza tartó erő. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 28. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4680924)

na de Urak! Amikor itt volna a valós lehetőség csatlakozni, senki se életképes??? vagy mindenki csak siránkozni jár a GG fórumra, hogy mennyire nem akar ismerkedni senki???
Debrecenben valaki ma keso este vagy holnap?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Nyíregyházán kinek lenne kedve szopatni??
Sziasztok. Vannak itt nők is ?? Vagy hetero alapon párok akik pasit keresnek??Hajdú Bihar megyeiek vagy Szabolcs Szatmár megyeiek??
Debrecen s környékén párok, lányok?
Holnap Szolnok Tesco?
Nyíregyházán aktív partnert keresek.
na de Urak! Amikor itt volna a valós lehetőség csatlakozni, senki se életképes??? vagy mindenki csak siránkozni jár a GG fórumra, hogy mennyire nem akar ismerkedni senki???
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 18:41
Törölt felhasználó (4680924)

2024. június 30-án (nem előtte, nem később, nem máskor...) vasárnap délután 2 nő 2 pasi vagyunk és keresünk még 2 fő IQ+os 25-45év közti intimborotvált full HETERO pasit.
Az idő rövidsége miatt CSAK telefonszámot privát levélben író pasik jöhetnek szóba, diszkréten fogom őket hívni!!!
Az idő rövidsége miatt CSAK telefonszámot privát levélben író pasik jöhetnek szóba, diszkréten fogom őket hívni!!!
Szia!
Jövő het szerdán benbe lennék. (Ez egy válasz Bandika90 üzenetére (2024. 06. 25. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövő het szerdán benbe lennék. (Ez egy válasz Bandika90 üzenetére (2024. 06. 25. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Ma estére keresünk part
Ma estére keresünk part
Sziasztok!
Jövő hét hétköznapra keresek szexpartnert, hölgyet, hölgyeket, párokat is akár. Én 28 éves hetero vagyok. Elsősorban Szabolcs vagy Hajdú megyében keresek. Pár szó magamról én egy végtelenül türelmes mindig jó kedvű ember vagyok. 195 cm magas 110 kg súlyú. 18 - 32 éves korig keresem a szexpartneremet és olyat aki tud helyszínt is biztosítani, mert nálam sajnos nem megoldható.
Jövő hét hétköznapra keresek szexpartnert, hölgyet, hölgyeket, párokat is akár. Én 28 éves hetero vagyok. Elsősorban Szabolcs vagy Hajdú megyében keresek. Pár szó magamról én egy végtelenül türelmes mindig jó kedvű ember vagyok. 195 cm magas 110 kg súlyú. 18 - 32 éves korig keresem a szexpartneremet és olyat aki tud helyszínt is biztosítani, mert nálam sajnos nem megoldható.