Magányos hölgy titkos partnere lennék hosszútávon Debrecenben. 47 éves házas férfi vagyok sok szabadidővel. Csak egyet keresek aki tartós és titkos.....
Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok, intelligens, olyan egymást szerető házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikhez csatlakozhatnék, mindkét fél örömére.
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Face sittinget szerető, vagy kipróbálni vágyó fiatal lányt keresek, akinek aláfekhetnék és a számra ülve töltene huzamosabb időt, majd elélvezne. Részemről az sem gond, ha le sem vetkőzöm. Szerepjátékokra és extremitásokra is nyitott vagyok az egészség határain belül. Ötvenes, tapasztalt, nem független férfi vagyok. Budapest és az ország keleti része.
Sziasztok! Hölgyekkel,párokkal ismerkednék Nyíregyházán. Ha szükséges hellyel rendelkezem.
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék, de hokiba és kölcsönös cumiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Berekfürdőn nyaralunk! A nejemnek keresnénk masszőrt ! (Tantra , Yoni) Csak masszázs behatolás nélkül!
Hölgyet keresek Szabolcsból
Bisex csajt keresünk alkalmi párosunkhoz
Nyírbátor

Sziasztok
Középkoru roma pár férfit keres harmadiknak nem jövöhet nem holnap hanem mára.
Szolnok Vármegye (Jászság)
Középkoru roma pár férfit keres harmadiknak nem jövöhet nem holnap hanem mára.
Szolnok Vármegye (Jászság)
Sziasztok nyiregyi pár vagy lány aki, akik találkoznánk ma? 37 éves srác vagyok.. Helyem van
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Napkozben keresek dughato csajszit Debrecenben. Nem beszelgetni, kurni akarok!
Sziasztok.
A házaspár barátaim lemondták a mai napom. Tehát a felesleges szabadidőm, szívesen megosztanám, nővel, házaspárral. Hetero, 35 éves, ápolt, diszkrét, humoros pasi vagyok.
A házaspár barátaim lemondták a mai napom. Tehát a felesleges szabadidőm, szívesen megosztanám, nővel, házaspárral. Hetero, 35 éves, ápolt, diszkrét, humoros pasi vagyok.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Ma délutánra vagy estére, keresek Lányt vagy Párt szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Sajnos "melegedik". Ezt víz partján sem lehet elviselni....
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 10:51

Nehèz nyàr lesz az idei itt màr több pasi akar szopni mint nő...Melegedik az idő

Sziasztok!! Párt fogadnék….. akár csak nézném őket … igény esetén beszállok…… vagy csak közben simogatnám masszíroznám a hölgyet…. idősebb házaspár is lehet izgatna ha a férje előtt elégíthetnék ki egy feleséget!!!
Sajnos igazad van!
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 10:51

Nehèz nyàr lesz az idei itt màr több pasi akar szopni mint nő...Melegedik az idő

Nagyon meleg van... este lenge , sexi ruhába megyek bulizni... Debreceni forró éjszaka...szívesen táncolnék sportos izmos pasival... miközben forr köztünk a levegő, testünk összeér a zene ritmusára hozzád nyomom a fenekem... míg te próbálod az álló farkad palástolni...