Sziasztok!
Hölgyet vagy párt fogadnék ma Gyöngyösön!
Hölgyet vagy párt fogadnék ma Gyöngyösön!
Bi pasi partnert keresek. Helyem van ma!
Sziasztok! Hétvégén esetleg?
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2024. 12. 11. szerda 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 11. szerda 06:30

Sziasztok!
Ha szeretnétek egy jófej, nyitott gondolkodasú házaspárral színesíteni a szexuális életeteket, akkor keressetek bennünket.
Ha szeretnétek egy jófej, nyitott gondolkodasú házaspárral színesíteni a szexuális életeteket, akkor keressetek bennünket.
Itt vagyok! De az a baj hogy tik fizetősök vagytok! Mit kerestek Itt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 10. kedd 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 10. kedd 16:09
Törölt felhasználó (4746828)

??? Ma debrecen helyel rendelkező férfit hármashoz
Sziasztok komoly szándékú pasi vagyok nyíregyházáról szakállas tetovált kicsit mackós típus keres hölgyet/párt heteró alapon! Hellyel rendelkezem intelligens kedves odaado vagyok higiénia adott és nagyon el is várt!!!
Bi pasi partnert keres! Helyem van akár ma,vagy holnap Nyháza környéke.
Ápolt,diszkrét biszex pasiként párokat szolgálnék.
Sziasztok!
Sziasztok,ápolt sportos,diszkrét férfi vagyok!imádom az erotika szinte minden létező formáját és ehez keresek egy nyitott vidám kellemes párt!
Mátészalka és környékén keresek kizárólag 45+ hölgyeket.
Fiatal,sportos srác remélem sikerül. Biztosan hálás lennék neki
Fiatal,sportos srác remélem sikerül. Biztosan hálás lennék neki

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
szep napot spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is erre nyitott párral ismerkednek akiket szinten izgatná a dolog!
Sziasztok!
Igényes , diszkrét pasiként pénteken este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére, Nyíregyháza -Kisvárda vonalon.
Igényes , diszkrét pasiként pénteken este párokhoz csatlakoznék hölgy örömére, Nyíregyháza -Kisvárda vonalon.
??? Ma debrecen helyel rendelkező férfit hármashoz
A 6 napos hétvégére keresünk szórakozást a közelből lányok esetleg párok személyében.
Sziasztok holnapra jól szopót keresek akinek kurhatom a száját keményen majd a torkára élvezek amit nyelni kell Helyed legyen
Sziasztok! Olyan Nyiregyi nő aki szeretőt keres?
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Debrecenben bő nyállal cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.