Szerdán napközben Debrecen-Nyíregyháza környékén párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel. Írjatok!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Ma Hölgy esetleg Pàr Berettyóújfaluban Csonka Toronynál?
Kisvárda, Baktalórántháza környékén keresek hölgyet minden jóra
Sziasztok
Szívesen ismerkednék egy 35+ hölggyel. Én egy 30as viszonylag sportos srác vagyok Debrecen közeléből.
Szívesen ismerkednék egy 35+ hölggyel. Én egy 30as viszonylag sportos srác vagyok Debrecen közeléből.
Hölgyet keresek találkozásra!
Sziasztok. Mai napra keresném aktív kanos macikedvelő partneremet minden jóra. Macis srác vagyok. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!!
Sziasztok.
Párokat keresek hármashoz.
Tisza-tóra hajókázás közben lehetne bármi
Párokat keresek hármashoz.
Tisza-tóra hajókázás közben lehetne bármi

Sziasztok :*
(Ez egy válasz Baba-maci üzenetére (2025. 04. 06. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 06. vasárnap 14:31

Hello, április 23-25 keresnénk fiatal pasit harmasra a hölgy örömére Debrecen környéken max 40 éves korig
Sziasztok! Szabolcs megyében keresek nőket párokat.. Helyem van, diszkréció adott és elvárt.
Párt, nőt keresek minden jóra! Tabu nélkül! Szép napot!
sziasztok Debrecen környékén vki?
sziasztok Debrecen környékén vki?
Ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok!
Ma délelőtt valaki egy gyors talira?
Ma délelőtt valaki egy gyors talira?
Öklözésre keresek partnert, lehetőleg olyat akinek helye is van. Ha szeretnéd hogy valaki megöklözzön írj! Debrecen és környéke.
Hajdúszoboszlón cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Jövőjét kedden keresek izgalmas párokat Debrecenből nagyerdőn talizhatunk

Szep husvetot mindenkinek