Sziasztok. Ma éjszakára keresem aktív perverz kanos macikedvelő partneremet minden jóra. Macis 25 éves srác vagyok. Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!
Sziasztok!
Napközben találkozni tudó/merő lányt vagy párt keresek Debrecenben alkalmi találkákra. Tapasztalatom van. Hetero és bi alapon is. Csak srácok tiltó! Írjatok bátran!
Napközben találkozni tudó/merő lányt vagy párt keresek Debrecenben alkalmi találkákra. Tapasztalatom van. Hetero és bi alapon is. Csak srácok tiltó! Írjatok bátran!
Sziasztok Hajdú Biharban valaki hölgy vagy passzív srác?
Szabolcsi hölgy van?
Ma este 04.26. szívesen huncutkodnánk szimpatikus bisex nővel... vagy párral! Elsősorban lányokkal, közös szimpátia esetén párokkal is ismerkedünk. Mi igényes házaspár vagyunk bisex hölgy taggal, szimpatikus hölgyet vagy párt keresünk többes szex céljából női bi-vel fűszerezve! PASIK NE ha pasi kell azt majd mi keresünk.
Nagyon szívesen smerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hétvégék kellemes eltöltéséhez keresek párt Szombat vasárnap!
Helyem van Kisvárdán!
Helyem van Kisvárdán!
Esezlwg crossdesser, transzi?
Debrecenben, hétköznap napközben találkozni tudó lányt/párt keresek Debrecenben. Írjatok bátran!
Strapon kedvelo holgyet keresnek debrecen es kornyeken
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Május 1-3 között nyíregyházán keresünk helyel rendelkező pasit/pasikat egy jó keféléshez vagy egy gangbang partihoz.
debrecen es kornyeke? 29eves potens hetero pasi vagyok
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresek párt Nyíregyházán

Sziasztok! Ma este rá érő párt vagy srácot keresünk.
Ezúton is szeretném megköszönni a tegnapi párnak a lehetőséget, remélem még találkozunk a csonka toronynál
Jár még oda valaki?
(Ez egy válasz 20200312 üzenetére (2025. 04. 25. péntek 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 05:14

Holnap a reggeli órákban kiverném a Vekerin!Akar valaki kukkolni?
Nyiregy - Bakta környékén keresek párokat lányokat minden jóra nincs számomra tabu mindenbe benne vagyok!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, a hétvégén (péntek délutántól, vasárnap délutánig) Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!