Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Most szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus párt hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép estétek!
Most szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus párt hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép estétek!

sziasztok olyan pasik vannak e itt akit izgatna ha elotte dugjak meg a nejet? Hely kellene utazni tudok
Valaki Teva?
Nyíradonyból vagy környékéről van itt valaki? Írj üzenetet.
diszkréció adott és elvárt!!

Sziasztok! Most Hölgy vagy Pár Berettyóújfaluban?
Párhoz csatlakoznék ma, holnap délutáni órákba. Független rendes pasi vagyok.
mi az a drive?
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2025. 05. 23. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóreggelt hölgyek! Ma délelőttre keresem társam egy kis titkos alkalmi kalandra Debrecenben
25 éves fiatal srác vagyok, helyem nincs. Diszkréció fontos!!!

Hölgyet keresek találkozásra!
Debrecenben kölcsönös maszti cumi? Egy szakállas/bajuszos pasit szívesen megcumiztatnék a maci farkammal. Hely megoldható.
Sziasztok, holnap szopnék szoboszlón hely van egész nap írj privátba ha érdekel!
Sziasztok ma mennék Budapestre a Glory cafeba hölgy vagy pár esetleg csatlakozna? Szabolcs megyéből indulok
Sziasztok pár vagyunk jelenleg Erdèlyben vagyunk viszon keresünk a jövöhètre helyel rendelkező fèrfiakat Debrecen ès környèkèn.
Hotelben nem szeretnènk legjobb lenne 5, 6 fős ősszeszokott fèrfi
Hotelben nem szeretnènk legjobb lenne 5, 6 fős ősszeszokott fèrfi
Nagyfaszu roma srac van szabolcsban?
Sziasztok! Szauna esetleg vagy Nyéki napozás ha az idő engedi majd?
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2025. 05. 20. kedd 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Jövő héten szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus pár hármas örömök megélésére!
Ne csak fantázia legyen, hanem lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép napotok!
Jövő héten szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus pár hármas örömök megélésére!
Ne csak fantázia legyen, hanem lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép napotok!

kapcsolatra jelölésnél válaszoltunk neked, olvasd el
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 05. 24. szombat 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 24. szombat 16:35
Törölt felhasználó (4756569)

Írtam nektek
Sziasztok
28 eves jokepu srac
Holgy vagy parhoz csatlakozna Nyiregyhazan.
28 eves jokepu srac
Holgy vagy parhoz csatlakozna Nyiregyhazan.