Ha pár jár arra, és jelzi, akkor többen mennének.
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 05. 27. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 27. kedd 08:08

Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott. ...
Nyíradony környékén valaki? Diszkréció fontos!
Debrecen szerda izgalmas párokat keresek. Üdv :nagyfarú pasi

Sziasztok Jászberény és környékén keresek hölgyet vagy párt
Ha pár jár arra, és jelzi, akkor többen mennének.
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 05. 27. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 27. kedd 08:08

Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott. ...
Ma valaki Hajdúszoboszló-Debrecen között? (Párok)
Vagy eseteg Db Pallag, TEVA?
Vagy eseteg Db Pallag, TEVA?
Sziasztok, mai nap szopnék szoboszlón, hely van irj privátban ha érdekel!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Szerdán NAPKÖZBEN csinos lány vagy pár társasága lennék Debrecenben. Nagyon szeretnék végre újra egy ismeretlen puncit nyalni. Párok esetén biszex is rendben van. Írjatok, ha valóban találkoznátok is!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Most szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus párt hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép estétek!
Most szerdán Debrecenben leszek napközben és keresek egy szimpatikus párt hármas örömök megélésére!
Én 180 cm magas, 82 kg-os, sportos, intelligens, egészséges, megbízható férfi vagyok, határozott elképzelésekkel, így szeretném kérni, hogy csak akkor írjatok, ha Ti is kellő elhatározással vagytok egy hármas megéléséhez.
Lépjünk a tettek mezejére és éljünk meg egy izgalmas, felejthetetlen hármast!
Legyen szép estétek!

sziasztok olyan pasik vannak e itt akit izgatna ha elotte dugjak meg a nejet? Hely kellene utazni tudok
Valaki Teva?
Nyíradonyból vagy környékéről van itt valaki? Írj üzenetet.
diszkréció adott és elvárt!!

Sziasztok! Most Hölgy vagy Pár Berettyóújfaluban?
Párhoz csatlakoznék ma, holnap délutáni órákba. Független rendes pasi vagyok.
mi az a drive?
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (2025. 05. 23. péntek 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóreggelt hölgyek! Ma délelőttre keresem társam egy kis titkos alkalmi kalandra Debrecenben
25 éves fiatal srác vagyok, helyem nincs. Diszkréció fontos!!!

Hölgyet keresek találkozásra!