Mátészalkán valaki titkos kalandra most?
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
Bi pasik szabolcsból?
Senki nem ér rá ma Debrecenben, és kiörnyékén? Akár a szabadban? Lányok? Párok?
Egy parocska arra járna, és jelezné, akkor szerintem sok érdeklödő lenne
(Ez egy válasz zniti üzenetére (2025. 05. 28. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 28. szerda 08:34

Sziasztok! Én minden nap ott megyek el. Ha random egyedül benézek arra a szervíz útra, akkor is van esélyem szexre, vagy megbeszélt találkozókra mentek oda?
Sziasztok! Én minden nap ott megyek el. Ha random egyedül benézek arra a szervíz útra, akkor is van esélyem szexre, vagy megbeszélt találkozókra mentek oda?
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 05. 28. szerda 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)

szabolcsi pasik ma tali?
Jóreggelt! Mátészalkán ma valaki egy kis titkos kaland? Légy ápolt, diszkréció fontos!

Debrecen es kornyeken keresem holgyek esetleg parok tarsasagat hetero alapon. Utazni tudok. 32 eves apolt intelligens ferfi vagyok.
Szolnokon ma napközben ráérek. Lenne kedve valakinek egy 17cm vastag faszt szopni?
Pénteken este Tiszafüreden párhoz vagy sráchoz csatlakoznék!
Sziasztok! Most estleg valaki Nyírbátor?
Orosi tòval szemben holnap lesz kint valaki?
Most valaki?
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 05. 27. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 27. kedd 08:08

Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott. ...
Vasárnap volt is ott minden finomság…
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 05. 27. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyíregyháza ( Oros ) , a körforgalom előtt a tó bejáratával szemben lévő szervíz út, az a körforgalom ami Nyíregyházáról kifelé az utolsó, aminél jobbra az M3 felvezető, egyenesen a 41 es út, és balra Záhony 4-s út felé, ha a városból kifelé mész akkor jobbra van a horgász tó, és balra a szervíz út a tó bejárattal szemben. Jó kis nyugis hely, na itt vannak heteró, és bi kalandok is, és csoportos dolgok is történnek. Időpont nem releváns, érdemes napközben is ki-kitekinteni, itt kizárólag csak azok vannak- mennek akik tudják miért vannak ott. ...
Nyírszőlősröl van itt valaki?
Ez jól hangzik. Holnap nem jár arra csinos pár napközben?
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2025. 05. 27. kedd 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Debreceneben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ha pár jár arra, és jelzi, akkor többen mennének.