Köszönöm szépen,neked is szép napot kívánok.Nem vitázni jöttem,rèszemről lezárt a dolog...
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 03. kedd 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 14:20

Nézz ide, ha neked körülményes kijárnod, illetve a stílussal is gondok vannak, jobb is ha nem jársz ki hidd el !
Mindenki jobban jár így, maradj csak otthon és TE MELEGEDJ odahaza
mi nem azért járunk ki hogy ilyen emberekkel találkozzunk, de ez a stílus ott nem menő amit itt képviselsz, szerintem is jobb ha maradsz otthon
Legyen szép a napod

Nézz ide, ha neked körülményes kijárnod, illetve a stílussal is gondok vannak, jobb is ha nem jársz ki hidd el !
mi nem azért járunk ki hogy ilyen emberekkel találkozzunk, de ez a stílus ott nem menő amit itt képviselsz, szerintem is jobb ha maradsz otthon
Legyen szép a napod
(Ez egy válasz Kozosszimpatia üzenetére (2025. 06. 03. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 14:09

Ahogy írtam is,már nekem is volt ott találka...De mindegy,nem érdekes...Járjatok csak óránként,előbb utóbb felmelegszik majd a levegő

Ahogy írtam is,már nekem is volt ott találka...De mindegy,nem érdekes...Járjatok csak óránként,előbb utóbb felmelegszik majd a levegő
(Ez egy válasz skyskysky üzenetére (2025. 06. 03. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 08:49

Nem hype, de az hogy és mert neked nem jön össze, azért nem kell negatívan hozzá állnod a dologhoz.
Ha neked sikertelen, az oka máshol keresendő, de ha ebben a stílben adod a dolgokat mint itt akkor nem is csodálkozom. Sok sikert
Ha neked sikertelen, az oka máshol keresendő, de ha ebben a stílben adod a dolgokat mint itt akkor nem is csodálkozom. Sok sikert
Van olyan pár aki férfit keres? Esetleg lehet kukkolni?
Lehet ők is nöt vártak.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 12:47

2 férfi ült itt egy autóban, de mire megfordultam már ők sem. Jó bornak nem kell cégér, úgy tűnik ez nem az!
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka,környéki hölgy laza kapcsolatra van itt???. Ha igen irj privit
Semmi sem kötelező, de nem is lehetetlen!
(Ez egy válasz Roxxy üzenetére (2025. 06. 03. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 12:47

Mert ez így működik hogy te ki nézel és legyen ott valaki…szinte már zaklatjátok az esteleg arra levő párokat ezzel a kétségbeesett baromsággal!! És ha valaki aki nagy kiváncsi kimegy és ott találna valakit azt hiszitek tényleg úgy megy hogy te jöttél és akkor legyen valami?! Azt hittem ez egy 18+ oldal de gyerekként viselkedik itt jó néhány ember
2 férfi ült itt egy autóban, de mire megfordultam már ők sem. Jó bornak nem kell cégér, úgy tűnik ez nem az!
(Ez egy válasz vzoli30 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert ez így működik hogy te ki nézel és legyen ott valaki…szinte már zaklatjátok az esteleg arra levő párokat ezzel a kétségbeesett baromsággal!! És ha valaki aki nagy kiváncsi kimegy és ott találna valakit azt hiszitek tényleg úgy megy hogy te jöttél és akkor legyen valami?! Azt hittem ez egy 18+ oldal de gyerekként viselkedik itt jó néhány ember
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 03. kedd 10:09

Most voltam kint az Orosin, egy lélek sincs. 1 körül jövök visszafelé, akkor szétnézek újra aztán még 4 után hazafelé benézek hátha!
Szia. Írd le kérlek, ha volt valami. Reklámozzuk kicsit.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2025. 06. 03. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Most voltam kint az Orosin, egy lélek sincs. 1 körül jövök visszafelé, akkor szétnézek újra aztán még 4 után hazafelé benézek hátha!
Szia, egy masszázs jól esne, viszonoznám.
(Ez egy válasz by cool üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 18:56

Szevasztok. Profi képzett masszőr vagyok. Üzenetek ha látnátok bennem fantáziát
sziasztok
30 éves szabolcsi srác vagyok. szeretnék szopni egy, lehetőleg idősebb valakit. helyem nincs, utazni is korlátozottan tudok, de minden megoldás érdekel. napközben is rá szoktam érni, írj és megbeszéljük. képcserések, online kapcsolatra vágyók hanyagoljanak, találkozni szeretnék, nem pedig hetekig levelezni.

Szia. Írd le kérlek, ha volt valami. Reklámozzuk kicsit.

Most szopnék szoboszlón hely van!!
Holnap 13 órakor Debrecenben farkat vernék, szopnék. De közös masztiban is benne vagyok. Légy ápolt egészséges

Szabolcsban. Mátészalka,Fehérgyarmat,környékén nincs ilyen be állós el dugot hely a hol vannak ilyen akciók?
érdemes bentebb is autóznod, nem mindíg kint az aszfaltos részen csak betekinteni
ha mész tovább, vannak beállók jobb és bal oldalt is..... majd kitapasztalod
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 16:47

Tuti hogy velem van a baj, de én bármikor benézek az Orosi helyre nemhogy akció kész nőt, vagy esetleg kukkolható párt de még embert sem látok soha.
ird ki a fórumban hogy mikor mész, akkor esélyesebb is lehet,
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2025. 06. 02. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 02. hétfő 16:47

Tuti hogy velem van a baj, de én bármikor benézek az Orosi helyre nemhogy akció kész nőt, vagy esetleg kukkolható párt de még embert sem látok soha.