Oroson nincs senki üres
Hétvégén ha pár, vagy hölgy egyedül meglátogatná az orosi útat, privatban jelezheti! Csak heteró alapon!
Sziasztok, ma délelőtt hölgy Debrecen vagy Szoboszló?
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok! Megérkeztünk Nyékre, délután kint voltunk a parton és nem is maradtunk egyedül. Holnap és vasárnap is ott leszünk, aki gondolja csatlakozhat hozzánk.
Sziasztok! Párosunk pasi tagja Fehérgyarmaton van a hétvégén. Párok esetleg valaki keres pasi beszállót?
Ma este ráérő hölgy, aki huncutkodna?
Nyíregyháza

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Holnap reggel indulok a Nyéki nudira Karcagról ki tart velem szívesen viszem hozom
csak leirom :
Az annyira jo hogy valakire priviben rairsz NORMALISAN , aztan amikor konkretum lenne eltunik es LETILT ! NA EZEK A KAMU FOTELHUSZAR EMBEREK ! Csak gratulalni tudok az ilyeneknek, jobb lenne ha kihuznak magukat innen IS ! Most meg nem
irok nevet mert amugy megerdemelné a kamu idiota de ha kiirom letilt az admin, ugyhogy ezzel meguszta a kis puhatestu kamu senkihazi gyokerzet maradvany . KIVANCSI..............❤️❤️
Az annyira jo hogy valakire priviben rairsz NORMALISAN , aztan amikor konkretum lenne eltunik es LETILT ! NA EZEK A KAMU FOTELHUSZAR EMBEREK ! Csak gratulalni tudok az ilyeneknek, jobb lenne ha kihuznak magukat innen IS ! Most meg nem
irok nevet mert amugy megerdemelné a kamu idiota de ha kiirom letilt az admin, ugyhogy ezzel meguszta a kis puhatestu kamu senkihazi gyokerzet maradvany . KIVANCSI..............❤️❤️
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres ?
Holnapi nap folyamán ha pár, vagy hölgy egyedül meglátogatná az orosi útat, privatban jelezheti! Csak heteró alapon!
Teva erdô most valaki?
Sajnos nem. Azt se tudtam, hogy van ilyen spontán hely. Anyósomék sokat jártam arra, ha tudtam volna tuti megállok egy kis kikapcsolódásra. Manapság már másik úton megyek, de ezek után lehet visszaváltok a jó bevált útvonalra!
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2025. 06. 05. csütörtök 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 05. csütörtök 22:53

Ha már mostanában annyiszor téma volt itt. A résztvevők felismerhetősége nélkül kérdezném. Volt már valakinek(az egy sikeres személyt kivéve akinek a beszámolóit olvastuk) spontán kalandja ismeretlennel az Orosi tóval szemben található szerviz úton?
Sziasztok . Hétvégen valaki/kik? Adatlapom alapján keresek!
Sziasztok! Hétvégén Hajdúszoboszlón leszek a strandon, valamint egy hotelban. Ha pár vagy nő lesz arra az írhatna

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv

sziasztok 30 éves szabolcsi srác vagyok. szeretnék szopni egy, lehetőleg idősebb valakit. helyem nincs, utazni is korlátozottan tudok, de minden megoldás érdekel. napközben is rá szoktam érni, írj és megbeszéljük. képcserések, online kapcsolatra vágyók hanyagoljanak, találkozni szeretnék, nem pedig hetekig levelezni.
Sziasztok, mai nap szopnék szoboszlón egész délután jó hely van!!
Sziasztok! Punkosd hetfore keresek kalandot. Akar parokhoz is csatlakozok hetero alapon de szolo holgy tarsasaga is ersekel. Debrecen es kornyeke, utazni tudok! 32 eves ferfi vagyok.