Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hölgyet, párt keresek hosszabb távú, igazából haveri, baráti kapcsolatra, közös szexorientált, lazulós programokra. Helyem van, de utazok is. Szexben nyitott pasi vagyok, alkalmazkodom is. Kukkolás is érdekel. Intelligens, ápolt, jól szituált pasi vagyok, aki szeretné vágyait egy igényes hölgy, vagy pár körében megélni.
Nyíregyháza környékén pasit keresek rendszeres találkozásokra, elsősorban orál érdekelne, mivel én csak a passzív dolgokat szeretem, én csinálnám neked! Persze lehetsz kanos hetero is aki csak ki akarja próbálni milyen ha egy pasi kapja be a szerszámot! Ha van helyed napközben és rá is érsz az nagyban meggyorsítja az ügymenetet! Bátor szókimondó leveleket várok! Meleg kapcsolat nem érdekel! 50 feletti is írhat ha méretes a szerszám! Én egy negyvenes férfias mackós pasi vagyok, tehát aki fiatal vékony lányost keres, az nem én vagyok! Legyen szép napotok!
MÉG KERESÜNK PÁRT VAGY FÉRFIT
Vannak persze. Hiszen ha nem izgatná valószínűleg már nem lenne a neje, nemde?
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 09:58

sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha megdugja a nejet? Hely kelelne utazni tudnek!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha megdugja a nejet? Hely kelelne utazni tudnek!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod, bár tök mindegy mit írok ide)
Ha szereted a finom punci illatát,és szivesen szagolgatnád barátnőm bugyiját és tele is éveznéd akkor találkozzunk,ha izgatnak téged is a fehérneműk bugyik harisnyák akkor várlak Pestmegyében egy nagy hokizásra.Hozhatod Te is barátnőd feleséged bugyiját,közben nézhetünk izgató csajos masztizós videókat.Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van,inkább esténként érek rá,ha vidéki vagy szállás is megoldható nálam.Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Ma este hölgy vagy pár Nyíregy, Debi?
Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Sziasztok! Bi femboy/cd-ként keresek pasikat 55 éves korig. Ha van olyan pasi, aki szeretne egy helyes arcú, szub femboy-al ismerkedni, akkor írjon smile Csak férfiakat keresek. Borsod-Szabolcs megye elsősorban, ami szóba jöhet, ezen belül tudok utazni is, de ha valaki távolabbról lenne és tud utazni, az is jó. Hosszútávra keresek diszkrét partnert, aki szeretne adni egy esélyt, kipróbálni valami újat, írjon bátran
Debrecenben hölgy vagy pár van esetleg aki egy igényes pasit keres ?
Mostantól hajnalig ráérek, hely megoldott
Írj privatban
Mostantól hajnalig ráérek, hely megoldott
Írj privatban
Vásárosnamény és környéke valaki?
Tiszafüred környékéről keresek Szexkapcsolatra megbízható partnert
Olyan hölgyet keresünk Szabolcs megyében, aki baratnőmet kinyalja viszonzás nélkül. Viszonozni én fogom neked.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok.Szabocd megyei párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Nyiregyi nővel ismerkednék
Hajdunánás, Hajdudorog, Hajdúböszörmény, Bi. hölgy tagu pár esetleg?
Ma esteére bi pasi nagy intimmel?