Hello
Fehérgyarmaton hölgy?
Írj privátba.
Fehérgyarmaton hölgy?
Írj privátba.
Sziasztok kellemes ünnepeket kívánok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környékén, az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környékén, az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
szopnék nyiregyen, vagy szabolcs más részén. helyem nincs
Kisvárda környékéről hellyel rendelkező hölgyet vagy párt keresek
Nagyon szép puncid van...
Jó lenne simogatni puszilgatni... (Ez egy válasz hajbal üzenetére (tegnap 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:29
Jó lenne simogatni puszilgatni... (Ez egy válasz hajbal üzenetére (tegnap 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
29.-én Debrecenbe leszünk a párommal egy éjszakát egy apartmanban. Fiatal pasival vagy egy párral “elvesztenénk a szüzességünket” -ha megvan a kölcsönös szimpátia
29.-én Debrecenbe leszünk a párommal egy éjszakát egy apartmanban. Fiatal pasival vagy egy párral “elvesztenénk a szüzességünket” -ha megvan a kölcsönös szimpátia
Sziasztok!
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres ?
Van itt Szabolcsi pár aki pasit keres ?
Csatlakozom a jó kivánság küldőkhöz én is
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Hölggyel,párral,pasival ismerkednék.....
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Hàzaspàr gyakorlott fértimasszőrt keres a feleség részére
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk, minden valós csoport tagnak!! vigyor2
Lennék az a plusz 1 pasi
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2025. 12. 23. kedd 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 23. kedd 22:05
(Ez egy válasz Drmcpl üzenetére (2025. 12. 23. kedd 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha már négyesben összejövünk és egy pasi is csatlakozik, abból már egy jó kis party kikerekedhet
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is. Szilveszteri buli is érdekel.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Szabolcsból keresek érett izgató hölgyet aki élvezne egy kényeztető masszázst!!!
Extra ha Roma az illető hölgy!!
Helyem van!!
Extra ha Roma az illető hölgy!!
Helyem van!!
Ha már négyesben összejövünk és egy pasi is csatlakozik, abból már egy jó kis party kikerekedhet
(Ez egy válasz Farkas99 üzenetére (2025. 12. 23. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 23. kedd 17:56
(Ez egy válasz Farkas99 üzenetére (2025. 12. 23. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szintén párommal gondolkozunk hasonlóan de Debrecenbe nem találtunk semmit.
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párook vannak e ahol a ferfit is izgatna ha egy masik farokkal egyszerre mozoghatna a parja puncijaba! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Gyakorlott képzett masszőr vagyok!
Ha aktuális még akkor szívesen vállalom! (Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 04:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyakorlott képzett masszőr vagyok!
Ha aktuális még akkor szívesen vállalom! (Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 04:41), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

Patricia B