Szabolcsi, főként Nyíregyháza környéki hölgyekkel ismerkednék. Kémia esetén természetesen többet szeretnék, mint ismerkedés.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Szabolcsi, környéki fiatal pár????
SZIA AGY SZÁMOT
(Ez egy válasz jbhboy üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 01. csütörtök 01:08
Mai nap Debrecenben az Aquatikum szaunájába párként ismerkednénk 40 év alatti pasikkal
Boldog új évet mindenkinek! Önmagára igényes heteroként hosszútávra párhoz csatlakoznék!
Nem feltétlen élvezet! Mondjuk hogy kaland!
Sikerekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!
Szabolcs megye - nyírbátor - aktivat keresek akinek elég orál - viber szám adok
Mai nap Debrecenben az Aquatikum szaunájába párként ismerkednénk 40 év alatti pasikkal
Sziasztok, 25 éves, sportos, debreceni férfiként ismerkednék elsősorban házas, illetve kapcsolatban lévő nőkkel. Ez egy fétis számomra, amihez sajnos nehéz megfelelő partnert találni. Ha esetleg egy szeretőt keresel, vagy csak egy testet, amin kiélheted magad, írj. Párokhoz is csatlakozok.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár akihez pasi csatlakozhat?
Van itt szabolcsi pár akihez pasi csatlakozhat?
50-es házaspárként találkoznánk hozzánk hasonló házaspárral me este Debrecenben a főtéren!
Lesz innen valaki ma este a debreceni lovardában?
persze hogy szépek azok a mellek..
csak savanyú a szőlő egyeseknek..
(Ez egy válasz Délibáb74 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
csak savanyú a szőlő egyeseknek..
(Ez egy válasz Délibáb74 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsánat nem neked akartam!A. Kispéternek címeztem volna!
Nekem tetszenek azok a mellek igenis szépek!
(Ez egy válasz Inszignia76 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 31. szerda 12:30
Sziasztok Buèk mindenkinek! Nyiregyi 49 éves férfi ismerkedne diszréten komolyan!Irj rám
Sziasztok! Párokhoz,társaságokhoz csatlakoznék
Szilveszteri buliba csatlakoznék szóló pasi
Lógó mellekkel de nagy a szád
(Ez egy válasz halhom6276 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz halhom6276 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Buèk mindenkinek! Nyiregyi 49 éves férfi ismerkedne diszréten komolyan!Irj rám

vazelinator

alvyn1