Sziasztok, Fehérgyarmat szük térségben valaki?
Sziasztok! Srácot keresünk késő esti talira (ma szombat este 22:00.után)
adatlapunk szerint mai napra is keresünk!
Nyiregy valaki?
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Szabolcs megyében keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam
Sziasztok! Srácot keresünk késő esti talira (szombat este 22:00.után)
Sziasztok! smile
Keresem azt a nagyon szexi párt... akik ma a debreceni aqvatikum szaunájában voltak... 5 körül....
Nagyon szexi hölgy és borostás magas pasi... smile
A pasi a hölgynek simogatta a lábait, s nekem nagyon tetszett ennyit mondanék a megismerés miatt... wink
Köszönöm! smile
Keresem azt a nagyon szexi párt... akik ma a debreceni aqvatikum szaunájában voltak... 5 körül....
Nagyon szexi hölgy és borostás magas pasi... smile
A pasi a hölgynek simogatta a lábait, s nekem nagyon tetszett ennyit mondanék a megismerés miatt... wink
Köszönöm! smile
Most vagy este pár nő aki komolyan is gondolja? Diszkrét nem tolakodó vagyok.
Sziasztok. 16:00 kor Tiszafüred szabad strand parkoló? Várom a privát üzeneteket!
Dél körül nem volt senki.
(Ez egy válasz Tibor1962 üzenetére (2026. 02. 06. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma vagy holnap estére keresünk párt pasit!
15 óra után kinézek az orosi k⁷örforgóhoz
Köszi a tanácsot!
(Ez egy válasz szas35 üzenetére (2026. 02. 06. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 06. péntek 12:48
Sajnos nem de ,vigyázz ott a környéken elég zűrös hely egy ismerősöm pénztárca és egy téglával a szélvédőben távozott mert próbálta védeni az értékeit a "hölgyemény" és a kis barátaitól..
Sajnos nem de ,vigyázz ott a környéken elég zűrös hely egy ismerősöm pénztárca és egy téglával a szélvédőben távozott mert próbálta védeni az értékeit a "hölgyemény" és a kis barátaitól..
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (2026. 02. 06. péntek 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 06. péntek 12:11
Nyíregyházán a guszev környékén láttam tegnap egy szőke milfet, nem tűnt profinak. De az elhagyatott ház tornácán 2 srác szopatta. Nem tudtok róla valamit? Nagyon ráizgultam!
Nyíregyházán a guszev környékén láttam tegnap egy szőke milfet, nem tűnt profinak. De az elhagyatott ház tornácán 2 srác szopatta. Nem tudtok róla valamit? Nagyon ráizgultam!
Sziasztok
Én egy 50+ bi magas ápolt diszkrét férfi vagyok Szabolcs megyéből!
Én egy 50+ bi magas ápolt diszkrét férfi vagyok Szabolcs megyéből!
Sziasztok. Péntek, szombat késő estére keresek srácot. Szopnék, dugható vagyok. Ápolt és diszkrét vagyok. Helyem van!!
komolyak irjanak
köszi
komolyak irjanak
köszi
Sziasztok!
Van itt pár aki pasit keres?
Van itt pár aki pasit keres?
Sziasztok.
Holnap estere Jaszbereny es kornyeken(Hatvan es kornyeke is belefer)cuckoldra,harmasra keresunk elsosorban biszex ferfit kizarolag az adatlapunkon megadottak szerint.Utazni tudunk,esetleg,szalloda vagy berelt apartman.Csak a lehetseges partnerekkel vesszuk fel a kapcsolatot.
Koszonjuk.
Holnap estere Jaszbereny es kornyeken(Hatvan es kornyeke is belefer)cuckoldra,harmasra keresunk elsosorban biszex ferfit kizarolag az adatlapunkon megadottak szerint.Utazni tudunk,esetleg,szalloda vagy berelt apartman.Csak a lehetseges partnerekkel vesszuk fel a kapcsolatot.
Koszonjuk.

vazelinator