szep napot vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha megdudjak hasznaljak a nejet? Hely kellene utazni tudnek!
Nős pasi vagyok bi vágyakkal. Közös maszti nyíregyen izgatna.
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben
Sziasztok! Debrecen kornyeken keresem holgyek esetleg parok tarsasagat hetero alapon. 33 eves diszkret apolt igenyes nagyfarku ferfi vagyok.
Sziasztok!
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Egyedülálló hölgyet keresek magam mellé , kellemes időtöltésre. 33 éves ápolt srác vagyok. Helyem van
Orosi út vagy Nagykálló környéke hölgy mostanában?
Sziasztok! Debrecenben keresrk nőt most délelőt titkos kalandra, Kb délig. diszkréció fontos
Én szivesen ismerkednék veletek
Egy kávé mellett (Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 16. hétfő 04:57
Egy kávé mellett (Ez egy válasz tintapatron üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 04:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyiregyhazan keresunk biszex part vagy biszex ferfit. Mi 51 eves kivancsi par vagyunk. Regen aktiv reszvevok voltunk itt a goldenen. Adatlapunkon a kepek regiek, nyilvan valtoztunk. Hely jó lenne. Ismerkedjunk, talalkozzunk aztan kiderul hogyan tovabb.
Nyiregyhazan keresunk biszex part vagy biszex ferfit. Mi 51 eves kivancsi par vagyunk. Regen aktiv reszvevok voltunk itt a goldenen. Adatlapunkon a kepek regiek, nyilvan valtoztunk. Hely jó lenne. Ismerkedjunk, talalkozzunk aztan kiderul hogyan tovabb.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Aranyos, pici hölgyet keresek magam mellé örökre, aki esetleg egy picit sub, egy kicsit mazo, de semmiképpen nem átlagos!♡
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Helyem van szabolcs megyeből keresek - aktiv pasit de max orálra - viber szám adok
Biszex partnert keresek Jaszberenyben aki elvezi a farokmasszazst es az oralt.Havi szinten 1-2 alkalommal Pesten is ejszakazom,igy ezekre az esetekre is szivesen veszek tarsasagot.Ha csak az izgat masztizhatsz is elottem,szivesen nezem es elelveztetlek a vegen ha szeretned.Intelligens,kulturalt viselkedesu es kinezetu partnerekek preferalok,valasz kizarolag ezen feltetelek teljesulese esten.
Koszonom.
Koszonom.
Nyíregyházán ma volna valaki?? Aki szopatni szeretne??
Sziasztok! Még mindig keresek Hajduszoboszlón sracot, csajt, párt, transzit minden jóra, a mai napon is!
Sziasztok. Hétfő délutánra keresnék aktiv vagy uni pasit nyiregy környékéről.
De pangás van
)
)
Írjatok bátran. Csináljunk egy jó estét

vazelinator

tanase1