Sziasztok, ismét házibulit szervezünk Debrecenben 11.-én. Helyünk van. 2 pár velünk együtt és egy + hölgy. Keresünk pasikat a három csajszinak amolyan mini gang bang házibuli. Fontos az inteligencia, és a kémia. Ezért minimum viber , telefonbeszélgetés és képek, ami természetesen nekünk is van. Igen fogunk kérni arcképest is. Ha van párod és nem érsz rá péntek este , nem ezt a bulit keresed. 45 éves korig sportos vagy vékony srácokat preferáljuk. Várjuk a jelentkezésket
Esetleg még egy pár belefér.
Esetleg még egy pár belefér.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok, olyan férfiakat keresek akik Hajdúszoboszlón nyaralnak vagy fognak a közel jövőbe és lehetne orálisan kényeztetni!! Írj privát üzenetet ha érdekel.
Sziasztok! Hölgyek egy laza teljes testének egy gyengéd masszázs? Nyiregyi férfi vár téged anyagi nélkül
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere! Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere! Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Szia-Sziasztok!! Spontán párt fogadnék ma este!!! Esetleg hölgyet!!
Sziasztok! Tiszalökön cumiznék.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Debrecen ès környékén Hölgy, pár aki fèrfit keres?
Sziasztok !
Kalandoznék vágyom erre az izgalomra szeretném élvezni amit az élet adhatés ehez keresem partnerem egy szolnoki nő személyében !
Kalandoznék vágyom erre az izgalomra szeretném élvezni amit az élet adhatés ehez keresem partnerem egy szolnoki nő személyében !
Sziasztok
Kortól függetlenül szívesen ismerkedem hölgyekkel és párokkal
Kortól függetlenül szívesen ismerkedem hölgyekkel és párokkal
Nöt sajnos sosem látok!
(Ez egy válasz 10kezdo üzenetére (tegnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szolnokról valaki ismerkedni?
Sziasztok.
Ma délutánra olyan fél 2 körül keresek nőt vagy párt.
28f vagyok
Esetleg ha van pasi aki szívesen megnézné a párom fotóit akkor arra is van lehetőség.
Ma délutánra olyan fél 2 körül keresek nőt vagy párt.
28f vagyok
Esetleg ha van pasi aki szívesen megnézné a párom fotóit akkor arra is van lehetőség.
Sárga ruhás nő innen van?
Van kint valaki?
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (ma 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:49
Sziasztok! TEVA erdöbe leszek, fél-10 körül érek oda. Ha lenne kint hölgy vagy pár szívesen kukkolnék. Igény és szimpátia esetén örömmel csatlakozom is
csak hetero
csak hetero
Tiszafüred ma délután?
Meztelenkedni szerető megleshető nőket vagy párt keresek Debrecenben vagy környékén
Sziasztok! TEVA erdöbe leszek, fél-10 körül érek oda. Ha lenne kint hölgy vagy pár szívesen kukkolnék. Igény és szimpátia esetén örömmel csatlakozom is
csak hetero
csak hetero
Szia,hol van pontosan az a hely? Orosi!?
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (tegnap 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

Dugi73
Chrissy Morgan