Sziasztok! Bi femboy/cd-ként keresek pasikat 55 éves korig. Ha van olyan pasi, aki szeretne egy helyes arcú, szub femboy-al ismerkedni, akkor írjon
Csak férfiakat keresek. Borsod-Szabolcs megye elsősorban, ami szóba jöhet, ezen belül tudok utazni is, de ha valaki távolabbról lenne és tud utazni, az is jó. Hosszútávra keresek diszkrét partnert, aki szeretne adni egy esélyt, kipróbálni valami újat, írjon bátran

Holnap délelőtt hajdúban szopatnék izgalmas feleséget.
Sziasztok!
Valaki?
Valaki?
Sziasztok
Sziasztok! Nyiregyi férfi masszázst vállal hölgyeknek anyagi nélkül! Írj ràm
Ma délután Nyíregyházán aktív?????
Esèlytelenek nyugalmával keresek hölgyet,esetleg párt. Hajdú Bihar megye,heteró pasi vagyok
Holnap délelőttre högytag mellé plusz egy megbízható férfit keresünk .Elvárások 35-45 év közötti önmagára igényes átlagos vagy sportos testalkat nagy intim.Csak kitöltött adatlappal képekkel a társkeresőben!
Milfeket szopatnak a vastag fiatal farkammal. Irj

O
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2025. 07. 27. vasárnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 27. vasárnap 10:51

Sziasztok!
Igényes szexpartnereket keresel? Csatlakozz hozzánk! Ápolt, nyitott párként szivesen fogadunk párt, lányt, potens férfiakat.
Lola
Igényes szexpartnereket keresel? Csatlakozz hozzánk! Ápolt, nyitott párként szivesen fogadunk párt, lányt, potens férfiakat.
Lola
Ma délutánra keresek nő partnert Nyíradonyban vagy környékén alkalmi titkos kalandra. Akár hosszabb távon is ha úgy alakul esetleg. Kor nem számít, diszkréció fontos!
Vásárosnamény valaki?
Sziasztok! Ma délelőtt Nyíregyházán szopatnék
Sziasztok
(Ez egy válasz MILF69 üzenetére (2025. 07. 28. hétfő 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 28. hétfő 08:04

Sziasztok! A páromnak keresünk 29-én kedd estére 1-2 összeszokott, intelligens, lehetőleg vastag srácot. Tudunk fogadni!
Szolnok vagy környékén lenne kedve csajszinak vagy párnak találkozni szívesen szoptattam.a farkam.hosszan akár izgalmas helyen is
Szerintem összekeversz valakivel.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2025. 07. 27. vasárnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Nyíregyházán keresek párt vagy hölgyet hetero alapon
Délutánonként, esténként ráérek
Nyíregyházán keresek párt vagy hölgyet hetero alapon

Délutánonként, esténként ráérek

Sziasztok! 07.30-án Debrecenben töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadnék egy jó fej, nyitott, csinos párt bármilyen felállása. Részemről sok minden beleférhet egészséges keretek között. Én 33 éves 184 cm, 78 kg jó megjelenésű, nyitott, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Tapasztalatom van az adott területen.
Írjatok bátran
Írjatok bátran

Debrecenben nem cumiztatna most valaki? Hely van. Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Az ápoltság nem az ideális tulajdonságokról vagy a drága kozmetikumokról szól, hanem az önszeretetről, a test és a lélek tiszteletéről.