Sziasztok 33 éves férfi vagyok a héten Pásztón, hölgy társaságot keresek akkár csak beszélgetésre
Sziasztok,
Kifejezetten Hatvan, Hort , Gyöngyös vonzáskörzetéből keresek egy normális partnert. (Hölgyet, esetleg ritkábban párt) , akivel jól tudjunk magunkat érezni a szürke hétköznapok során is.
Hosszútávra keresek partnert.
Ha esetleg írsz egy levelet ,azt megköszönném.
Aktív sportos életmódot folytatok, ha ebbe is betudsz csatlakozni ,az már csak hab lenne a tortánt.
Kifejezetten Hatvan, Hort , Gyöngyös vonzáskörzetéből keresek egy normális partnert. (Hölgyet, esetleg ritkábban párt) , akivel jól tudjunk magunkat érezni a szürke hétköznapok során is.
Hosszútávra keresek partnert.
Ha esetleg írsz egy levelet ,azt megköszönném.
Aktív sportos életmódot folytatok, ha ebbe is betudsz csatlakozni ,az már csak hab lenne a tortánt.
Heves es nogradmegyeben keresnek part vagy holgyet mar holnap delutan is raerek.
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem ma estére.
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem ma estére.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Sziasztok!
03.28 ra keresek egy párt , Heves - Borsod környékén
03.28 ra keresek egy párt , Heves - Borsod környékén

Sziasztok
Ózdon nem jár valaki aki szopatna egy kiadósat ?
Helyem van.
Ózdon nem jár valaki aki szopatna egy kiadósat ?
Helyem van.
Sziasztok! Hatvan-Miskolc vonalon keresek hölgyeket, párokat nap közbeni találkára. Keressetek nyugodtan! Szép napot mindenkinek!
Hölgyet, párt keresek Borsodból
Sziasztok.Párt nyalnák szopnák Ózd és környékén.Hely van de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit!,!
Egerben szopni szeretnék.
Imádom a gecit nyelni.
Imádom a gecit nyelni.
Sziasztok.Heves megye Recsk-Parád környékén aktív pasit keresek.Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Sziasztok. Szabadidőpartnert keresekTokaj környékén kikapcsolódás céljából. Szeretem a természetet és a horgászatot! Minden megoldás szóba jöhet. Ha gondolod írj privátba. Szép napot mindenkinek!
Holnap estére keresek hölgyet Tiszsfüteden.
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok.
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40-es sportos férfi vagyok.
Sziasztok! Kedden hölgy ,pár hetero alapon?!☺️
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Nyugodtan lehetsz ! Mi biztosan nem fogunk téged keresni ! Olvasd el és értelmezd az adatlapunkat ! Bocsika
(Ez egy válasz Dinamit üzenetére (2025. 03. 07. péntek 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Az M30nyék-tiszaújváros lehajtónál kalandoznék!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !