ÉSZAK-MAGYARORSZÁG Régió (Borsod, Heves, Nógrád)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

ÉSZAK-MAGYARORSZÁG Régió

Megyék: Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád
Nagyobb városok: Miskolc, Eger, Salgótarján

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#16448   ma 20:59
Titkos találkozó 2023 Titkos találkozó 2023
Sziasztok még MA ESTE Párt vagy Lányt keresek akinek lenne még kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
#16447   ma 20:59
CasuAll CasuAll
Most, a hétvégére keresek aktív férfi partnert a 40-65 korosztályból. wave Kocsiban, szabadban vagy nálad.
#16446   ma 20:00
Marossy Marossy
Sziaszok ! Küldtem egy kapcsolat felkérést.
(Ez egy válasz Jupet üzenetére (ma 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:01
Sziasztok! Péntek-szombat estére keresünk sportos , szőrtelen pasit hetero alapon !
#16445   ma 19:12
barcikai barcikai
Sziasztok!Kézimunkázni szerető női kezet keresnék barcikáról..
#16444   ma 18:01
Jupet Jupet
Sziasztok! Péntek-szombat estére keresünk sportos , szőrtelen pasit hetero alapon !
#16443   ma 17:05
kivancsipasika kivancsipasika
Kedves ember! Eme rendes getlemen kedves nejeddel szeretkezne gyermeket nem nemzve!! ,Lehetne kezével nyelvével s lentebb szervével nejedet el élveztetve...benne lennétek-e? Helyetek lehetne! leveletekkel jelezzetek esetleg messengeren?
#16442   ma 17:01
s.loeb s.loeb
Sziasztok.

Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak SZOMBAT DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.

Mindenkinek sikeres keresést!
#16441   ma 16:37
fulania01 fulania01
Heves-Nograd megyéből férfias biszex pasi van itt aki találkozni is szeretne? Salgótarján-Eger-Hatvan-Ózd-Gyöngyös ? Légy férfias adottságu! Írj privát üzenetet! smile
#16440   ma 16:08
Popop Popop
Sziasztok! Este valaki?
#16439   ma 15:52
Spartacus Spartacus
Holnap,nő,pár akinek van kedve csatlakozni nudizni napozni eldugott helyen telkemen a Tisza tónál.Ha még nem próbáltátok és zavar a tömeg vagy egy nyugodt helyet kerestek.
#16438   ma 15:32
masszőrpasi86 masszőrpasi86 VIP
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
#16437   ma 15:15
Ronny86 Ronny86
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
#16436   ma 14:23
Sunás01 Sunás01
Ma estefelé mezökövesd mellet szopok szopatok bi pasiként stb,
#16435   ma 12:55
Kaland2022 Kaland2022
Zemplénbe, egy napnyugtás séta?
#16434   ma 12:52
edvinmccain edvinmccain
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
#16433   ma 09:39
Hempman10 Hempman10
Sziasztok. Ma lenne kedve valakinek találkozni? Autom van utazni tudok.
#16432   ma 09:17
skac28 skac28
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
#16431   ma 08:40
edvinmccain edvinmccain
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
#16430   ma 08:40
bigkar bigkar
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv wave
#16429   ma 08:35
Spartacus Spartacus
Sziasztok.Hosszú hétvégén a Tisza tó körül olyan párral ismerkednék ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugja szopatja egy izmos nagy farkú pasi.Velem hasonló korosztályból,vékony vagy sportos hölgytagú pár.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 16448db
Utolsó üzenet: ma 20:59

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!