Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.25.) vagy holnap szombat estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv

Egerben szopni szeretnék.
14 óráig van időm.
14 óráig van időm.
szia én szivesen meg látogatlak
(Ez egy válasz fuel77 üzenetére (2025. 04. 23. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 23. szerda 11:09

Egyedül napozom a kertben.Párom dolgozik.
Fiúkák ki látogatna meg?
Választ privátban.
Fiúkák ki látogatna meg?

Választ privátban.
Sziasztok, hölgyet, vagy part keresek szombat estére Miskolcon, vagy annak környékén. Dobjuk fel egymás estéjét!
Imádok hosszan kényeztetni.
Imádok hosszan kényeztetni.
én
(Ez egy válasz fuel77 üzenetére (2025. 04. 23. szerda 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 23. szerda 11:09

Egyedül napozom a kertben.Párom dolgozik.
Fiúkák ki látogatna meg?
Választ privátban.
Fiúkák ki látogatna meg?

Választ privátban.
Hali!
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Gyöngyös térségben van perverziókra nyitott Nő vagy pár?
Akkor ??
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (tegnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Kézimunkázni szerető női kezet keresnék barcikáról..
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Szaunázás nélkül?
Szauna nélkül? (Ez egy válasz hikkinglac üzenetére (tegnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:56
Szauna nélkül? (Ez egy válasz hikkinglac üzenetére (tegnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Keresek Hölgyet vagy párt a borsod, heves megyében közös szaunázas extrákkal.
Sziasztok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.24.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Helyel rendekezö szopni imádot keresek aki valoban szeretszopni
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ma éjjel párhoz csatlakoznék nógrád megyében akár csak kukkolóként is
Sziasztok ! Pár vagyunk és holnapi napra keresünk párt napközbeni élvezetre
Privát irjatok
PASI NEM !!!

PASI NEM !!!
Sziasztok. Hölgyet illetve párt keresek akikkel megélhetjük vágyainkat. Kissé perverzebb beállítittság sem gond
Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Köszönöm
Kérlek privát üzenetben jelentkezz. Köszönöm
Sziasztok!Ma szivesen ismerkednek parral Demjen ejszakai furdoben,egy kis viz alatti jatek stb,40es igenyes pasi vagyok,irjatok privatba,koszi.