Sziasztok még MA ESTE Párt vagy Lányt keresek akinek lenne még kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Most, a hétvégére keresek aktív férfi partnert a 40-65 korosztályból.
Kocsiban, szabadban vagy nálad.

Sziaszok ! Küldtem egy kapcsolat felkérést.
(Ez egy válasz Jupet üzenetére (ma 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Kézimunkázni szerető női kezet keresnék barcikáról..
Sziasztok! Péntek-szombat estére keresünk sportos , szőrtelen pasit hetero alapon !
Kedves ember! Eme rendes getlemen kedves nejeddel szeretkezne gyermeket nem nemzve!! ,Lehetne kezével nyelvével s lentebb szervével nejedet el élveztetve...benne lennétek-e? Helyetek lehetne! leveletekkel jelezzetek esetleg messengeren?
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak SZOMBAT DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak SZOMBAT DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Heves-Nograd megyéből férfias biszex pasi van itt aki találkozni is szeretne? Salgótarján-Eger-Hatvan-Ózd-Gyöngyös ? Légy férfias adottságu! Írj privát üzenetet!

Sziasztok! Este valaki?
Holnap,nő,pár akinek van kedve csatlakozni nudizni napozni eldugott helyen telkemen a Tisza tónál.Ha még nem próbáltátok és zavar a tömeg vagy egy nyugodt helyet kerestek.
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok.Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Ma estefelé mezökövesd mellet szopok szopatok bi pasiként stb,
Zemplénbe, egy napnyugtás séta?
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok. Ma lenne kedve valakinek találkozni? Autom van utazni tudok.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Sziasztok.Hosszú hétvégén a Tisza tó körül olyan párral ismerkednék ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugja szopatja egy izmos nagy farkú pasi.Velem hasonló korosztályból,vékony vagy sportos hölgytagú pár.