Most a nograd megyei bánki to parton vagyok egyik stégen kellemes szep idő van varok lányt vagy párt egy kis simogatás beszélgetésre
#
#
Sziasztok! Hatvan környékén valaki, aki találkozni is szeretne nap közben? Keressetek nyugodtan!
Sziasztok! Holnap este Egerben tudnánk találkozni ha megfelelek nektek.
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (ma 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:12
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre? Holnap estére pedig Egerben keresünk! Írj ha érdekel…
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre? Holnap estére pedig Egerben keresünk! Írj ha érdekel…
Sziasztok!
Sziasztok!Kölcsönös franciára keresek barcikai csajost!Szép napot mindenkinek!
Miskolc, Kazincbarcika környékén keresek egy aktív bevállalós fiatal srácot fiús kalandra.
Sziasztok! Pásztó körül keresek hölgyet, párt kellemes együttlétre! Várom leveled!
Köszi
Köszi
Sziasztok szívesen találkoznék nőkkel és párokkal Gyöngyös eger körül
Sziasztok!
Pénteken 5-7 óra között keresnék valakit (férfit, nőt, párt) akinél "felfrissülhetek" az út során
Minden megbeszélés kérdése
Minden kérdésre szívesen válaszolok
32 éves srác vagyok 16-os intimmel
Az útvonal:
Ipolyság-Balassagyarmat-Szécsény-Hollókó-Pásztó
Pénteken 5-7 óra között keresnék valakit (férfit, nőt, párt) akinél "felfrissülhetek" az út során
Minden megbeszélés kérdése
Minden kérdésre szívesen válaszolok
32 éves srác vagyok 16-os intimmel
Az útvonal:
Ipolyság-Balassagyarmat-Szécsény-Hollókó-Pásztó
Sziasztok!
Október 23ai hosszú hétvégére keresek hölgyet Miskolcon
Wellnes,jakuzzi,kirándulás és amit szeretnénk.
Október 23ai hosszú hétvégére keresek hölgyet Miskolcon
Wellnes,jakuzzi,kirándulás és amit szeretnénk.
Sziasztok Hatvan környékén keresek olyan Nőt aki benne lenne hogy csak az ő örömére találkozunk. Az sem zavar ha közben néznek sőt
Sziasztok Hatvan környékén keresek olyan Nőt aki benne lenne hogy csak az ő örömére találkozunk. Az sem zavar ha közben néznek sőt
Miskolcon egyedül unatkozom itthon. Fel ugrana hozzám valaki kicsit szórakozni. Párokat szívesen néznék vagy közös maszti. Privát űziket várok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk ! wink
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk ! wink
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Most miskolcon autós kaland?
Sziasztok! Hatvan környékén valaki most nap közben szeretne találkozni? Kapcsoljunk ki egy picit! Keressetek nyugodtan!
Sziasztok
Pár vagy hölgy aki szeretne kalandozni a mai nap?
Utazni tudok,ígényes,odaadó,diszkrét fiatal pasi vagyok
30F
Pár vagy hölgy aki szeretne kalandozni a mai nap?
Utazni tudok,ígényes,odaadó,diszkrét fiatal pasi vagyok
30F
Szarvasra megyünk tizedikén, igényes, wellness swinger, táncos házibuliba. Borsod, Szabolcs, vagy Heves megyéből van kedve csatlakozni valakinek? Írjon privátban, ha igen!
Tiszaújváros Miskolc környékén keresnék ma délelőtt szex kapcsolatot.autóa kaland kukkolás közös hoki...
Gyöngyös vagy környékén keresek párt vagy pasit.légy diszkrét és ápolt.és persze nelégy kamus

vazelinator

kzéé
Milena