Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Sziasztok!
Ózdon keresek formás kemény farkú aktív pasit akár most is.
Helyem van.
Helyem van.
Sziasztok!Barcikai csajost keresnék...
Sziasztok! K.barcika és vonzáskörzetébe kalandoznék!☺️Hölgyek, párok☺️
Sziasztok. Szerdán Miskolcon kalandoznék ismerkednék. Párokat is szívesen fogadok akár kukkolásért cserébe. Írj privát.
Masszíroni tudó hölgyet keresek.
Hétfő reggel Miskolcon autós kaland?
Sziasztok
Ózdi pasi vagyok ! Akár ma este is jó Nekem!! privi??
(Ez egy válasz pár09 üzenetére (2026. 02. 14. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 14. szombat 14:55
Ózdi pasi vagyok ! Akár ma este is jó Nekem!! privi??
(Ez egy válasz pár09 üzenetére (2026. 02. 14. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.50-es éveiben járó házaspár vagyunk.Szívesen ismerkedünk szimpatikus nagy vastag intimmel rendelkezö hetero pasassal aki ad is magára a hölgy örömére keresünk.Kazincbarcika-Ózd között keresgélünk föleg a 40 korosztalybol.Csak szingli ferfi jöhet szóba.Messzebröl ne irjatok mert számunkra tárgytalan.Kopaszok,szörösek,szakállasak igenytelenek kíméljenek.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Február 20-22 között keresek nőt,párt Bogács ès környèkèn.Helyem van.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen.Imádok női puncit popsit nyalni élvezésig.Alkat és a kor nem számít!
Sziasztok!
Helyem van.
Helyem van.
Hétfő délelőtt nő vagy pár, Heves megyéből?
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ma este pár kukkolnék vagy párhoz csatlakoznek heves megye gyongyös!
Szia! Egri bi pasi vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 02. 14. szombat 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 14. szombat 20:13
Törölt felhasználó (4808188)
VIP
Mezőkövesd környéke, vagy Miskolc, Eger?
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte digjak hasznaljak a nejet? hely kellene utazni tudnek!
Mezőkövesd környéke, vagy Miskolc, Eger?

vazelinator

jazoo74
Gabrielle de la Moon