Ma 14-15 óra magasságában Recsk -Sirok - Verpelét. Diszkrét tali?
Szaisztok,
Egy kis gátlástalan napközbeni kalandot keres valaki?
Egy kis gátlástalan napközbeni kalandot keres valaki?
Miskolc valaki?
Sziasztok. Aktuális még?
(Ez egy válasz Feleseg30 üzenetére (tegnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:21
(Ez egy válasz Feleseg30 üzenetére (tegnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Párunk hölgy tagja ma estefelé szívesen leszopna egy igényes férfit Bánréve 20 km-es körzetében.
Párunk hölgy tagja ma estefelé szívesen leszopna egy igényes férfit Bánréve 20 km-es körzetében.
Sziasztok! Szívesen ismerkednék Lányokkal, Párokkal! Kezdő de annál kíváncsiabb pár vagyunk!
Sziasztok.
sziasztok olyan nyitott párok vannak e itt ahol a ferjet izgatna ha kettten kényeztetnenk a felseget! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
Ma hölgy vagy pár szeretne találkozni?
Ígényes,nyitott,utazni tudó fiatal pasi vagyok.
30F
Feleség dupla örömére ismerkednénk .
Hivatásosak? Áhh akkor nem érdekel. Amugy nem is válaszoltak.
(Ez egy válasz siracusa üzenetére (tegnap 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Zsetont (kp) vigyél bőven…..
(Ez egy válasz nudisférfi üzenetére (tegnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyöngyös környékén ma valaki?
Hölgyet, párt keresek Borsodból
Engem érdekel a program.
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (tegnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Maestére keresünk fiút q hölgy örömére,viberszámelőny!!!
Sziasztok,
Holnap-Hétfő- napközben keresek kalandot Eger környekén (autóval max 1óra távolságra).
Holnap-Hétfő- napközben keresek kalandot Eger környekén (autóval max 1óra távolságra).
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Sziasztok!
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek Egerben.

vazelinator

Gina