Sziasztok ma este olyan 8 óra körül a nyéki nudin leszünk, párt keresunk magunkhoz, semmi jó elrontoi nem vagyunk
Sziasztok! Ma Nyéken hölgy vagy pár aki kalandozna? Sportos, igényes pasi vagyok jó mérettel....
Hölgyet,párt keresek
Ma este kalandoznánk,kezdésként Bogács,pincesor.Autós kaland,kukkolás,akár párcsere....
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok!
Nógrád...Heves megyében szivesen játszadoznék ma párral vagy bi érdeklődő pasival.
Privátban keress..
Mail..telefon ..találkozás a sorrend nálam.
Nógrád...Heves megyében szivesen játszadoznék ma párral vagy bi érdeklődő pasival.
Privátban keress..
Mail..telefon ..találkozás a sorrend nálam.
Hali!
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy bevállalós srácot keresek Miskolc, Kazincbarcika környékén fiús diszkrét kalandhoz.
Üdv szopni imádo párt keresek heves megyében
Sziasztok! Hétvégére keresek párt,pasit!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Miskolcon jeresek szállást max 2 hónapra nagyon csinos fiatal hölgy részére
Cserébe korlátlanul használható!
Cserébe korlátlanul használható!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Hali!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
sziasztok. Párt vagy lányt keresek Heves - Borsod megye, Tiszafüred környéke.
Szívesen nézném, ahogy egymásban merültök el, közben játszanék magammal. Lehet segíteni nekem is. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, hármas játszadozások is lehetnek
Privátban várom az üzeneteket.
Szívesen nézném, ahogy egymásban merültök el, közben játszanék magammal. Lehet segíteni nekem is. Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, hármas játszadozások is lehetnek
Privátban várom az üzeneteket.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolc és környékén. Ésszerű távolság megoldható.
Ma délután Hevesen autós kaland?
Szia sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád es Pest megyében. Amit keresek a találkozó lehet csak egy jo beszélgetés is de lehet csak pici simogatás akar oda vissza vagy orális kényeztetés vagy csak egy kis nudizas de akar több is lehet ha szimpik vagyunk egymásnak. Varom jelentkezeseteket privát üzenetben

vazelinator

torony