Sziasztok. Párként part vagy lányt keresünk január 20-22ig Egerszalókon wellnessezűnk.
Szia!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik és szivesen hokiznál rá velem,akkor irj mielőbb,barátnőm tudta nélkül csinálnánk,Ha irsz telszámmal tedd mert már nem tudok több üzenetre válaszolni!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik és szivesen hokiznál rá velem,akkor irj mielőbb,barátnőm tudta nélkül csinálnánk,Ha irsz telszámmal tedd mert már nem tudok több üzenetre válaszolni!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok!Szivesen megismerkednék egy bi párral ahol a hölggyel közösen kényeztetnénk a férfit.
Hölgy,pár,pasi ......? Heves,Pest,Borsod,Szolnok megye!
Írtam, de csak elolvastátok, kerestek is, vagy csak kiteszitek az keresésetek ?
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (2026. 01. 17. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 12:15
Sziasztok! Maestére párt ill fiút keresünk ,viberszám előny ,fogadnitudunk.
Sziasztok! Maestére párt ill fiút keresünk ,viberszám előny ,fogadnitudunk.
Megbízható állandó partneremet keresem Egerből vagy környékéről. Diszkréció, ápoltság, szimpátia.
Sziasztok en egy olyan párokkal ismerkednek akik nyitottak lennánek egy 3as jellegu kapcsolatra ugymond "hazibarat"jellegu kapcsolatra ahol mind 3an jol ereznenk egymast s megvalosithatnank mind 3unk vágyát akar lehet kicsit perverzebb is de megbeszélés kérdése! Helyetek az jo lenne ha lenne azaz ha tudnatok fogadni viszont en tudnek utazni tavolsag nem lenne gond! Viber vagy messenger esetleg email elerhetoseg jo lenne ahol tudnank ismerkedni kapcsolatot tartani! Várom válaszotokat ha léteztek!
Sziasztok!
Párt keresünk ma esti négyes felnőtt programhoz.
Párt keresünk ma esti négyes felnőtt programhoz.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek Borsodból
Párt illetve fiút keresünk maestére ,viberszám előny!! Fogadnitudunk.
Sziasztok!
Heves megyében lányt,hölgyet kényeztetnèk.
Heves megyében lányt,hölgyet kényeztetnèk.
Sziasztok!Barcikai csajost keresnék!Szeress cumizni!
Sziasztok fiatal fíú vasarnap keső délután nőt párt keres heves megyében
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után, aztán használhattok kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Hölgyet, párt keresek Borsodból
Sziasztok! 43 éves pasi vagyok! Szívesen ismerkednék hölgyel, párral!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Holnap délután Egerszalókon vagy Demjénben tervezünk egy kis fürdőzést, ehhez keresnénk adatlapunk szerinti pasit aki csatlakozna hozzánk. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok! Feleséget / barátnőt masszíroznék, kényeztetnék, kielégítenék a férje / barátja előtt! Adatlapom szerint. Utazni tudok ésszerű távolságon belül..

vazelinator

Lenka G