Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok! Olyan párt keresek akit lehet nézni szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyékén!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Fiatalabb (18-40) lánnyal, vagy párral ismerkednék!
Fiatalabb (18-40) lánnyal, vagy párral ismerkednék!
Sziasztok! Szerencs környékén leszünk a feleségemmel. (50es normál pár) 25-27ig. Keresnénk hasonló párok vagy normális pasi ismeretségét.
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
Ma Demjéni strandon lesz valaki innen, szívesen ismerkednék..!?
Ma délelöt hatvan csány környékén szopatnék
Miskolcon keresünk hölgy örömére férfit csak normális levelekre reagálunk péntek vagy szombat estére keresünk
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
Sziasztok!
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek és párok jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek és párok jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
Fiatal fiú szívesen nézne ma este pàrokat!
Heves megye gyöngyös hatvan
Heves megye gyöngyös hatvan
Sziasztok
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Sziasztok!Barcikai hölgyet szopatnék!

Ma este Nógrád megyében a szabadban három fiatal jóképű pasi szopatna/dugna nőt vagy a feleséged ha szereted nézni
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Párhoz csatlakoznék, heteró alapon.
Sziasztok, Nyíregy aquariusban 08/21 lesz valaki? 08/20-23 között valaki elcsábítaná a párom? Pár vagy pasi?
Pár most Miskolcon nálam tali. Kukkolas 3as minden erdekell