Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén lenne esetleg nap közben ráérő hölgy vagy pár? Szívesen találkoznék! Keressetek nyugodtan!
Sziasztok! Nekem jó lenne a szerda délelőtt. Sajnos helyem nincs. Csak autóm.
(Ez egy válasz Matrahegyi üzenetére (2025. 07. 02. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 02. szerda 22:44

Jövőhét szerda délelőttre keresünk párként Füzesabony környékén egy srácot (hetero alapon) ... Nagy előny ha van helyed!
Sziasztok.GYÖNGYÖS környéki párral ismerkednénk.
Egerből? Adatlapom szerint?
Telt Duci hölgyet kènyeztetnèk
Sziasztok!
A hétvégét Erdőbényén töltjük. Péntek vagy szombat estére keresünk párt vagy hölgyet kellemes időtöltéshez.
A hétvégét Erdőbényén töltjük. Péntek vagy szombat estére keresünk párt vagy hölgyet kellemes időtöltéshez.
Jövőhét szerda délelőttre keresünk párként Füzesabony környékén egy srácot (hetero alapon) ... Nagy előny ha van helyed!
Egerben vagy környékén keresek masszőrt július 13-14-én.
Holnap délután 15:00 után valaki nyéken lesz kint? Priviben írj
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Hali!
Mai nap max este 19 ig vagy esetleg késő esti órákra keresek aktív partnert orálra.
Helyem és szám van csak egy kemény szerszám kell.
Mai nap max este 19 ig vagy esetleg késő esti órákra keresek aktív partnert orálra.
Helyem és szám van csak egy kemény szerszám kell.
Ma 17 és 20 óra között szopni szeretnék Egerben.
Sziasutok. Eger-Gyöngyös Hatvan-Pásztó vonalok keresek partnert. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj nyugodtan!

Az István tó északi felén a félsziget csücskében eldugott (gyönyörű )helyen vagyok a lakóautómmal. bárkit szivesen látok. Én itt alszok.
Sziasztok.Párt keresek ahol a hölgy társaságában szívesen szopnák vagy vele együtt vagy előtte.Illetve a hölgyet nyalnám élvezésig puncit popsit imádok nyalni!Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit alkat,kor nem számít!!
Hetvegere keresek 1fő hellyel rendelkező férfit baratnőm szoptatásához heves megyében 30-40év között hatvan gyöngyös körzete
Sziasztok. Debrecen + környékén Keresek valakit. Helyem van. Passzív ápolt srác vagyok. képeket tudok még küldeni máshol. Remélem valaki ír privátba és mer is jönni.
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok!
Nyéken délutánonként meg szoktam állni szétnézni. Aki esetleg tudna segíteni kicsit a feloldódásban, írjon
Nyéken délutánonként meg szoktam állni szétnézni. Aki esetleg tudna segíteni kicsit a feloldódásban, írjon