kár hogy nem holnapra keresel dél elöttre
(Ez egy válasz kitarto20as üzenetére (2025. 08. 23. szombat 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Autos kaland Miskolc környéke?
Milfroma55 kamus, ne dőljetek be neki!!!
Sziasztok hölgyet keresek alkalmi de tartös kapcsolatra...Heves Megye és Eger max 70 km körzetéből. Nem baj ha nem független én sem vagyok az...
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Vasárnap délelötre keresek szopni imádo pasit hatvan csány hort környékén
Sziasztok!Barcikai hölgyet szopatnék!

Sziasztok! Augusztus 27-28 Egerben töltjük a szabadidőnk. Párokkal szívesen ismerkednénk.
Szép napot!
Szép napot!
Olyan lányt/nőt keresek aki felavatná a szűz fenekem egy kis vibrivel vagy valamivel. Természetesen bármit megtennék neki
Szia email cimet tudsz küldeni priviben?
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2025. 08. 23. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 18:24

Sziasztok!
Ma estére keresünk szimpatikus pasit , párt Heves megyében!
Sziasztok!
Sziasztok!
LEHET, keresnénk párommal esetére egy férfi be szállót.
Mi 23-25 évesek vagyunk .
Hernádnémeti mellett, fontos a higiénia illetve előnyben részesítjük a nagyobb intimmel rendelkezőt.
Kizárólag a hölgy örömére.
Autó szükséges.
Többit privatban, lehetőleg Viber , vagy WhatsApp elérhetőségnek örülnék.
Arcképet nem küldünk, remélem érthető hogy miért nem.
LEHET, keresnénk párommal esetére egy férfi be szállót.
Mi 23-25 évesek vagyunk .
Hernádnémeti mellett, fontos a higiénia illetve előnyben részesítjük a nagyobb intimmel rendelkezőt.
Kizárólag a hölgy örömére.
Autó szükséges.
Többit privatban, lehetőleg Viber , vagy WhatsApp elérhetőségnek örülnék.
Arcképet nem küldünk, remélem érthető hogy miért nem.
Ment privi.
(Ez egy válasz Alandalon üzenetére (2025. 08. 23. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Emailt irj priviben
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (2025. 08. 23. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 11:37

Amennyiben MA nem találunk párt, szóló potens férfi is szóba jöhet. Helyileg Miskolc. A többi privátban
Irjatok email címet priviben nincs több üzim mára...
(Ez egy válasz Kisvakond 70 üzenetére (2025. 08. 23. szombat 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 11:35

Sziasztok! Szerencs környékén leszünk a feleségemmel. (50es normál pár) 25-27ig. Keresnénk hasonló párok vagy normális pasi ismeretségét.
Akkor nem értelek.....nem lehetsz mindenkinek szimpi,ezt el kell tudni fogadni. Ennyi
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (2025. 08. 23. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 14:33

Az elmúlt 2-3 hétben egy regisztrált tag volt összesen, aki nem válaszolt.
Sziasztok csak masszőr pasi érdekelne?
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (2025. 08. 23. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 11:37

Amennyiben MA nem találunk párt, szóló potens férfi is szóba jöhet. Helyileg Miskolc. A többi privátban
Az elmúlt 2-3 hétben egy regisztrált tag volt összesen, aki nem válaszolt.
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (2025. 08. 23. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 14:19

Ezek szerint sok választ nem kaptok......nem is lehet mindenkinek válaszolni,egész nap itt
lehetnénk

Ezek szerint sok választ nem kaptok......nem is lehet mindenkinek válaszolni,egész nap itt
lehetnénk
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (2025. 08. 23. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 23. szombat 14:10

Igaz. Van az a kategória, aki válaszolni sem képes. Azokért nem is kár....
Igaz. Van az a kategória, aki válaszolni sem képes. Azokért nem is kár....
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (2025. 08. 23. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)