Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Egerben keresek pénteki talàlkozóra partnert! Ha valakinek aktuális jelezze.
Sziasztok valaki esetleg akit erdekelne 26 eves miskolci srac? 180 cm 75 kg 19 cm intimmel rendelkezem
parok vagy lanyok levelet szivesen varom

Párt vagy férfit vagy nőt keresek kölcsönös vágyak megélésére csak alkalmi vagy alkalmi rendszeres jelleggel.
Utazni tudok de helyem is van minden nap késő este Gyöngyös és Jászberény között.
Mindenben benne vagyok - mindenre nyitott vagyok.
Üdv,
M.
Utazni tudok de helyem is van minden nap késő este Gyöngyös és Jászberény között.
Mindenben benne vagyok - mindenre nyitott vagyok.
Üdv,
M.
Sziasztok,
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal..
Nem írkálni akarok hanem találkozni.
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről.
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!!
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal..
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről.
Szép napot!
Esténként párt,párokat fogadnék Gyöngyösön!
Esténként párt,párokat fogadnék Gyöngyösön!
Csütörtökön éjjel párhoz csatlakoznék Heves Nógrád Pest megye akár csak kukkolóként is
Miskolcon helyet biztosítanék nyitott párnak
Sziasztok.Bi párt nyalnák,szopnák Ózd és környékén de utazni is tudok!Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit,popsit.Hely van!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Üdv

Képzett masszőrt keresünk.
Sziasztok,
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!! smile
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok nyes
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal nyes
Imádok nyalni wink
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről smile
27 éves bi férfiként keresek párt, pasit, hölgyet vagy bármit, bárkit Gyöngyös, Jászberény, Hatvan, +45 km-es körzetéből. Privátban cseréljünk számot és talizzunk minél előbb!! smile
Helyem minden késő éjjel van Jászárokszálláson, de egyébként utazni bárhová tudok pláne ahova lehet vonattal mivel féláron utazok nyes
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal nyes
Imádok nyalni wink
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről smile
40-es par beszelgetne ff-val. Wiberen!! Fenykepes bemutatkozot kerunk!!
Sziasztok.Heves megye Parád környéken aktív pasit keresek, passzív női ruci kedvelő vagyok.Idősebb párhoz is szívesen csatlakoznék mindkét fél örömére.
Sziasztok,
De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal
Imádok nyalni
De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről

De van autóm is.. írj, írjatok és mehet a tali akár azonnal

Imádok nyalni

De semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó bármiről

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!Nógrád megyében fiatal bi uni pasiként keresek!Balassagyarmat melett hellyel rendelkezem!Max 40!
Van itt olyan nő aki egy 20 centisen mélytorkozna? Természetesen nem leszek hálátlan
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok,36éves Pasi vagyok,van Nő vagy Pár aki ismerkedne ?