Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok.Gyöngyösi vagy környéki,aranyos,kedves,türelmes párt keresünk!Ha magatokra ismertetek jelentkezzetek!
Miskolcon párt fogadnék lakásomon közös sexre esetleg csak kukkolásra
Szopató kerestetik.
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 10. hétfő 14:14

Sziasztok!
Ismét elő jött a buzi énem.
Sürgősen gecit kell nyelnem. (idén még nem szoptam faszt)
Egerben keresem a szopatóm.
Nap közben tudunk találkozni, helyem jelenleg nincs.
Romák nem vonzanak.
Ismét elő jött a buzi énem.
Sürgősen gecit kell nyelnem. (idén még nem szoptam faszt)
Egerben keresem a szopatóm.
Nap közben tudunk találkozni, helyem jelenleg nincs.
Romák nem vonzanak.
Sziasztok! Heves megye és környékén keresek közös hokira, orálra fiatalabb srácot ma napközben, mostanság!
Hölgyet, párt keresek Borsodból a hölgy örömére
Sziasztok! Heves megye és környékén keresek közös hokira, orálra fiatalabb srácot ma napközben, mostanság!
Sziasztok. Vannak itt Borsod megyéből.akik szeretnek horgászni és benne lenének egy kis közös kikapcsolódásban? Én Tokaj környékére járok horgászni. Ha gondolod, gondoljátok írjatok üzenetet és megbeszéljük. Bármi lehet. Egy szép nap ,egy jó horgászat vagy akár több is
Sziasztok
Ózdon kezdő bi passzív srácot szopatna valaki?
Helyem van.
Ózdon kezdő bi passzív srácot szopatna valaki?
Helyem van.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Miskolcon keresünk férfit feleség dupla örömére ...
Szia ! A közeledben vagyunk ! Mi mindent élvezünk a hármas felállásban !
Szia ! A közeledben vagyunk ! Mi mindent élvezünk a hármas felállásban !
(Ez egy válasz JANEK üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 05:42

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Valaki szopatna Ózd es környékén?
Aszód-Hatvan szopni imádó?
Hello közel vagyok tudnék jönni
(Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2025. 02. 08. szombat 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 16:47

Sárospatak környékén keresnénk 1vagy 2 srácot egy idősebb hölgy örömére. Légy diszkrét , fiatalos ! Kép minden kép kell. Fontos a hölgy nagyi korosztály de sexmaniásak vagyunk. Részletek privátban! Hely van . De csak hétköznap jó, napközben! Ennek tudatában jelentkezz!
Sziasztok! Én szívesen benne lennék. Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan.
(Ez egy válasz pelikanapo79 üzenetére (2025. 02. 08. szombat 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 08. szombat 16:47

Sárospatak környékén keresnénk 1vagy 2 srácot egy idősebb hölgy örömére. Légy diszkrét , fiatalos ! Kép minden kép kell. Fontos a hölgy nagyi korosztály de sexmaniásak vagyunk. Részletek privátban! Hely van . De csak hétköznap jó, napközben! Ennek tudatában jelentkezz!
Sziasztok! Hölggyel, párral Ismerkednék a hölgy örömére. Kedd, szerda szabad vagyok. Utazni tudok. Heves megye és környező megyékben.
Ózdon valaki orál ?
Helyem van
Helyem van
Sziasztok!Párt keresünk egymás előtti szexhez Eger környékéről!