Sziasztok!
22 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek Miskolc környékén, olyan hölgyek jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
22 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek Miskolc környékén, olyan hölgyek jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Nőket, párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be. Odaadó bi passzív vagyok, Egerből.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Olyan Nőt keresek aki szívesen kiverné a farkam!

Holnap találkoznék egy hölggyel aki bármit megtehetne velem és bármit megparancsolhatna. Nincs tabu
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Lenne unatkozó lány, asszony itt, aki egy kis kikapcsolódásra vágyna? Keress!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok ! Pàrral, lànnyal ismerkednèk
Mi egy hete kezdtünk el keresgélni hölgyet magunk mellé harmadiknak, eddig csak férfiak illetve 1-2 pár írt, hiába irkálunk, senki nem méltat minket válaszra… rengeteg kamus van itt is azt màr mi is látjuk!
Miskolcon párt fogadnék kukkolnék lakásomban
Sokan még válaszra sem méltatják a másikat!
(Ez egy válasz szexbiszex üzenetére (2025. 02. 01. szombat 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 11:56

Nemcsak a nagyrésze ! Álmodozik itt mindenki mikor meg lépni és az álmokat kellene valóra váltani akkor tiltás meg nincs válasz ! Nem is értem akkor minek vannak itt ?
Nemcsak a nagyrésze ! Álmodozik itt mindenki mikor meg lépni és az álmokat kellene valóra váltani akkor tiltás meg nincs válasz ! Nem is értem akkor minek vannak itt ?
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2025. 02. 01. szombat 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Basszus....sajnos az itt lévők nagyresze kamus....
(Ez egy válasz 00erik00 üzenetére (2025. 02. 01. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 09:34

igen ennyire nehéz neki.... mert sajnos kamus... engem is megutaztatott egyszer (100km)
Sziasztok!
Nógrádmegyei párként keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23 és 30 évesek vagyunk.
Nógrádmegyei párként keresünk harmadik félt (lányt 18-35 éveset) egy, esetleg több alkalmi találkozásra mindkettőnk örömére.
23 és 30 évesek vagyunk.
Szia ! Gyere el ma és csinálunk egy jó videót ! Igényes lakásomban várlak !
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 02. 01. szombat 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 09:27
Törölt felhasználó (4768998)

Sziasztok! A férjemnek szeretnék egy videót készíteni, amin egy idegen férfi megdug. Természetesen arc nélkül. Ehhez keresek ápolt, értelmes jelentkezőt a közelben. Fényképes jelentkezéseket az e-mail címemre (adatlap) várom.
igen ennyire nehéz neki.... mert sajnos kamus... engem is megutaztatott egyszer (100km)
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2025. 01. 31. péntek 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)