Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szivesen találkoznék olyan hetero sráccal,úrral aki nagyon szereti ha orálisan kényeztetik de csak ritkán van benne része esetleg még sosem csinálták neki és kipróbálná,izgatja,viszonzást nem várok csak kényelmesen eldőlsz a fotelomban és élvezned kell.Úgy és addig csinálom ameddig csak akarod.Kérem csak olyan IAKI VALÓBAN EL IS TUD JÖNNI HOZZÁM!Igényes ápolt vékony srác vagyok,nem fogsz csalódni bennem.Pestmegyében van helyem de jöhetsz bárhonnan!
Sziasztok!! Randiznék egyet, csak úgy a randevú izgalmáért... Aztán meglátjuk... Lányok, párok, kinek lenne kedve? Én 183/80, sportos 43 éves, szökésbarna, pasi vagyok. Egy jó randi ötletre harapok!! wink
T.
T.
Sziasztok! Ma 13 órától keresünk Miskolcon hellyel rendelkező párt, párokat. Ha valaki szeretné jól érezni magát, keressen.
Sárospatak környékèn élő, masszázshoz igazoltan értő férfit keresünk a hölgy kívánságára. Kimondottan masszázsra. Nem máshonnan, nem másra.
Bocsánat még reggel van a fórumon is

Van itt olyan nő aki a mai nap folyamán tudna fogadni és jól érezhetnénk magunkat? Aki szereti a nagy méretet
Màlyi és környéke hölgy vagy feleség?
Van itt olyan nő aki a mai nap folyamán tudna fogadni és jól érezhetnénk magunkat? Aki szereti a nagy méretet
Sziasztok!
Salgótarjánban keresnék csajt,nőt alkalmi szexre.
Salgótarjánban keresnék csajt,nőt alkalmi szexre.
Párként hölgyel ismerkednénk a férfi tag örömére
Sziasztok Miskolcon szopatnek ma valakit
Vékony nőies pasit akár,de leginkább ts-t,nőt, párt
Vékony nőies pasit akár,de leginkább ts-t,nőt, párt
Sziasztok! Egerben hokipartnerem keresem!
Sziasztok! Holnap 13 óra körül hellyel rendelkező párokat keresünk Miskolcon és környékén. Esetleg lenne jelentkező?
Ma délelőtt Gyöngyös környéki unatkozó hölgyel találkoznék.
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám miskolcon
Attól, hogy ez egy társkereső, még fontos a helyesírás! Nem mindegy, hogy annál a tónál vagy anál a tónál!
(Ez egy válasz Triplax üzenetére (2024. 11. 02. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 21:48

Jól van iq harcos, ez még mindig szex társkereső, mem szép vers mondó oldal.
Sziasztok! Meg próbálkozom a lehetetlennel és le írom hogy közelgő születésnapomat szeretném egy hölgyel vagy normális párral hetero párral meg ünnepelni egy jó kis szexpartival remélem lesz jelentkező.
Privát üzenetet várok.
Privát üzenetet várok.

Tény és való hogy a “szolidan feleséggel” is hadilábon áll a helyesírással, ezt már nagyon régen észrevettem…És én is gáznak tartom, ha egy felnőtt ember nem tud helyesen írni. De ha helyre akarod rakni a másikat ezen a téren, akkor figyelj oda magadra is, mert most hülyét csinálsz magadból! Ugyanis a “helyesírás” egy szó !!! Tehát neked is egy nagy 1-es !!
Holnap délelőttre keresünk férfit Egerben akinek van helye masszázsra és szexre.