Sziasztok!
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Fiatal mackós srác vagyok aki idösebb hölgyet keres aki szexrabszolgának használna(popsit puncit nyalatna) ózdon és környékén.
Helyszínem akad de tudok utazni is.
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd környéke!
Sziasztok!Barcikai nőszemélyt keresek aki szeret kézimunkázni!Üdv Laca
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!!
Üdv

Gyöngyösön keresek diszkrét ápolt lehetöleg helyel rendelkezöt. Szeretnék új dolgokat kiprobálni irj ha magadra ismertél.csak kamumentes öszinte emberek keresenek
Ma délelőtt miskolc környékén ismerkednék.
Ma estere valaki sexjatekra Ózdon?
Holnapi napra hölgyet keresek Szerencs és Tokaj környékéről.
Sziasztok!
Egerben keresem rendszeres hoki partnerem(még nem találtam meg)! Jelentkezz és érezzük jól egymást!
Egerben keresem rendszeres hoki partnerem(még nem találtam meg)! Jelentkezz és érezzük jól egymást!
Balassagyarmat környékén hölgy vagy pár van?
Itt lehetetlen partnert találni!!!
Egy vicc már az egész.... (Ez egy válasz panadol üzenetére (2025. 01. 07. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 09:40
Egy vicc már az egész.... (Ez egy válasz panadol üzenetére (2025. 01. 07. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok bocsi hogy ezt ki irom de más ugy érzem muszály itt a hölgyek és párok 90 % pénzt kér és ha keresnek is csak kamu tegnap is volt rá példa hogy 80km mentem feleslegesen szoval itt a sok bunkó meg kép nézegető bekaphatja több párt is jelentettem már akik ide ki irják férfit keresnek közbe meg pénzért hát persze
Sziasztok.Kazincbarcika és Ózd vonzáskörében keresünk kissebb csoportot átélni a valami kellemeset.Tavolról nem keresünk csak a közelben.
Sziasztok.Kazincbarcika és Ózd vonzáskörében keresünk kissebb csoportot átélni a valami kellemeset.Tavolról nem keresünk csak a közelben.
Ez igy van sajnos .ha talál egypár egymegbizhato diszkrét pasit.akor tutti nemfognak it minden nap partnert keresni eröl enyit.azok a párok akik heti vagy napirendcereségel keresnek házibarátot vagy partnert.azok vagy nempárok vagy pénzt keresnek
(Ez egy válasz panadol üzenetére (2025. 01. 07. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 07. kedd 09:40

Sziasztok bocsi hogy ezt ki irom de más ugy érzem muszály itt a hölgyek és párok 90 % pénzt kér és ha keresnek is csak kamu tegnap is volt rá példa hogy 80km mentem feleslegesen szoval itt a sok bunkó meg kép nézegető bekaphatja több párt is jelentettem már akik ide ki irják férfit keresnek közbe meg pénzért hát persze
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd környéke!
Holnap estére keresünk Eger környékén
Szoasztok párokhoz jelentkeznék gyöngyös hatvan vagy budapesten akar be is szálnék de nézni is szívesen nézem őket
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Holnap délelőtt kik-kiket látogathatok meg? Igényesség, szép farok adott. Miskolc