Párok hölgy tagját Masszíroznám! Igényes otthonomban fogadnám miskolcon
Naturista masszázs
Naturista masszázs
Gyöngyösön keresek ápolt diszkrét szophato pasit .csak helyel rendelkezök keresenek
Sziasztok, miskolci utazni tudo 30 eves 183cm magas szakallas mackos srackent keresek part. Szivesen ismerkedek es ha szimpinek talaltok csatlakozom a legnagyobb tisztelettel!
Holnap irány Lillafüred
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Most salirisben van innen valaki?
Sziasztok !
Főként Miskolc és vagy Egerbe keresünk
Hétvégére (lehet nem a mostani , lehet csak következő hétvége ) olyan férfit , vagy férfiakat akik haza visznek engem és a párom . Fontos megjegyezni mi olyan céláll megyünk be hogy iszunk, és az az elvárásunk hogy lehetőleg egy nagyobb intimmel rendelkező, vagy rendelkezők megdugják hazafelé akár többször is .
Legjobb lenne ha többen 2-3 .
Én csak nézem, semmilyen biszex hajlam nincs bennem. Az aktus csak gumival.
Anyagi vonzata nincs a dolognak.
A dugást mindenképpen, kocsiban , vagy határban kell megoldani. Nem megyünk fel sehova , és hozzánk sem jön fel senki !
Párom 23 éves én 22.
Nem romantikus szexet akarunk hanem vad dugást.
Képet nem küldök.
Ha írsz egy rövid bemutatkozást kérlek írj magadról.
Főként Miskolc és vagy Egerbe keresünk
Hétvégére (lehet nem a mostani , lehet csak következő hétvége ) olyan férfit , vagy férfiakat akik haza visznek engem és a párom . Fontos megjegyezni mi olyan céláll megyünk be hogy iszunk, és az az elvárásunk hogy lehetőleg egy nagyobb intimmel rendelkező, vagy rendelkezők megdugják hazafelé akár többször is .
Legjobb lenne ha többen 2-3 .
Én csak nézem, semmilyen biszex hajlam nincs bennem. Az aktus csak gumival.
Anyagi vonzata nincs a dolognak.
A dugást mindenképpen, kocsiban , vagy határban kell megoldani. Nem megyünk fel sehova , és hozzánk sem jön fel senki !
Párom 23 éves én 22.
Nem romantikus szexet akarunk hanem vad dugást.
Képet nem küldök.
Ha írsz egy rövid bemutatkozást kérlek írj magadról.
szia hová mész
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
szia
(Ez egy válasz 72-es pasi üzenetére (2024. 10. 24. csütörtök 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 24. csütörtök 07:18

Egerben vagy környékén keresek hölgyet, diszkrét kapcsolatra.
Gyöngyös-Hatvan-Eger-Heves környékén keresek női amatőr modellt (teljesen kezdő is lehetsz) akt, félakt és glamour sorozat készítéséhez!
Nem kerül felhasználásra, csak gyakorlás céljából.
Ha érdekel a lehetőség és szeretnél egy jó sorozatot magadról, ne félj írni. Teljesen diszkréten kezelem!
Nem kerül felhasználásra, csak gyakorlás céljából.
Ha érdekel a lehetőség és szeretnél egy jó sorozatot magadról, ne félj írni. Teljesen diszkréten kezelem!
Sziasztok!
Holnap, azaz péntek estére keresek egy kikapcsolódásra vágyó Nőt, esetleg párt. Fogadni tudok, de az utazás sem gond.
Holnap, azaz péntek estére keresek egy kikapcsolódásra vágyó Nőt, esetleg párt. Fogadni tudok, de az utazás sem gond.
Ma estére keresünk Eger környékén.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok Gyöngyösön keresem hölgy vagy pár társaságát.
Sziasztok, egy magányos hölgyel szívesen közösülnék a mai nap.
Pasit part keresek mezökövesd mellett bixex is oké valaki? Szopas? Stb
Helló! Fiatal, 23 éves srác vagyok Miskolcról. Hölgyeket keresnék, illetve párokhoz is szívesen csatlakoznék minden korosztályból.
Sziasztok. Ma estére keresünk bi párt, pasit Borsodban, mi 50es enyhén molett pár vagyunk.
Sziasztok. Szombaton horgászatot tervezek. Miskolc vagy Halmaj környékéről valaki csatlakozik?
Szabolcs vagyok, Miskolc, Barcika környékén farkat vernék!