Hali
29 eves kezdő kíváncsi bi srác vagyok.
A passzív oldal izgat föleg az orális szex szóval szopathatsz nyalathatsz csak légy diszkrét és ápolt.
Ha jó arc vagy akár rendszeresen talizhatunk is nyilván nem bárkit keresek ...
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj ma 12-15ig szabad vagyok Helyem van Ózdon.
A passzív oldal izgat föleg az orális szex szóval szopathatsz nyalathatsz csak légy diszkrét és ápolt.
Csak tali előtt eltűntök.
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2024. 10. 04. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 18:57

Sziasztok!Komoly diszkrét hàzaspàr vagyunk Miskolc környékén..Diplom....ás tanàrnő hölgytaggal..Diszkrét fiú barátot keresünk...
sziasztok erotikus masszirozasra nyitott párokkal ismerkednek a holgy örömére! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok október 11-13 ig Demjénbe leszünk Lánnyal, párral találkoznánk . Női bi hármas, párcserès szexre keresünk.
Fiúk is írhatnak csak 30 èves kor alatt keresünk !
Fiúk is írhatnak csak 30 èves kor alatt keresünk !
miskolcon megszopatna valaki?
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Hali
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
szaisztok szivesen ismerkednék veletek
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2024. 10. 04. péntek 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 18:57

Sziasztok!Komoly diszkrét hàzaspàr vagyunk Miskolc környékén..Diplom....ás tanàrnő hölgytaggal..Diszkrét fiú barátot keresünk...
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!

Ez kimaradt ......
(Ez egy válasz kitarto20as üzenetére (2024. 10. 05. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolc környékén most? Párok?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ellenem vagytok pedig nekem van 2 diplomám is
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (2024. 10. 05. szombat 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 05. szombat 14:07

Konkrét válasz is ment, nem fogtad fel így a tiltás is repült.
Ma valaki miskolcon sok mindenbe benne vagyok
Náluk igen
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (2024. 10. 05. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 05. szombat 14:06

Az, hogy az emberek kedvelik egymás társaságát és kellemesen el is tudnak beszélgetni, illetve más tevékenységet is tudnak folytatni, nem feltétlenül függ attól, hogy van X diplomája.
sziasztok ma estére keresek párt vagy lányt Pest és Nógrád megye. autós kaland valamint utazni is tudok fogadni sajnos nem!
Sziasztok, Borsodi valós párral ismerkednék, ! Helyem van Tokaj mellett, de utazni is tudok !
Küldjetek Viber számot !
Küldjetek Viber számot !
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol