Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Sziasztok,
27 éves egyedülálló potens férfi/srác vagyok és leginkább párokhoz csatlakoznék de semmi jó elrontója nem vagyok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen. smile
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal wink
Írj/írjatok privátban semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó nő, férfi, párról. Mindenre nyitott vagyok.
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem. smile
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást. smile
Üdv,
Sziasztok.
27 éves egyedülálló potens férfi/srác vagyok és leginkább párokhoz csatlakoznék de semmi jó elrontója nem vagyok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen. smile
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal wink
Írj/írjatok privátban semmi jó elrontója nem vagyok legyen szó nő, férfi, párról. Mindenre nyitott vagyok.
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem. smile
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást. smile
Üdv,
Sziasztok.

Idős 55-70 éves párhoz csatlakoznék
miskolcon szopnék
Sziasztok,
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen.
Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal
Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem.
Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást.
Üdv,
Sziasztok.
Részemről minden megbeszélés és megegyezés kérdése - ami fix hogy anyagiaktól mentesen természetesen.

Gyöngyös, Jászberény, Hatvan vonzáskörzetéből keresek és tudok menni akár elsősorban akár azonnal is viszont Gyöngyös-Budapest útvonalon mivel közalkalmazott vagyok 50%-os jeggyel tudok utazni vonattal

Jászárokszálláson élek és minden késő este van helyem is. Azért késő este mert ebben az időben biztosan nem zavar meg senki még a szomszédok sem.

Írj és cseréljünk képeket illetve telefonszámot és találkozzunk minél hamarabb és élvezzük egymást.

Üdv,
Sziasztok.
Ma este Eger környéken keresünk
Miskolcon valaki?
Sziasztok heves megyében ismerkednék
Miskolc ma?
Miskolc ma valaki?
Párt várok belvárosi lakasomba Miskolcon.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Párt hölgyet masszíroznák miskolc melletti otthonomban napközben
Üdvözlök mindenkit!
Hölgyek,párok társaságát keresem akár ismerkedés akár bármi más célból!
Ha csak beszélgetni szeretnél az sem gond!
Társaságra vágyom!
Viber,whatsapp és skype is van!
Hölgyek,párok társaságát keresem akár ismerkedés akár bármi más célból!
Ha csak beszélgetni szeretnél az sem gond!
Társaságra vágyom!
Viber,whatsapp és skype is van!
Thx! Ahogy a másik visszajelzésre is reagáltam, még ebből sem vonnék le messzemenő következtetéseket, hiszen a lényegi rész itt sem jött össze, azon kívül, hogy esetedben is történt valamiféle kommunikáció.
(Ez egy válasz Armin12 üzenetére (2024. 12. 03. kedd 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a visszajelzést! Bár sokkal előrébb akkor te sem jutottál, ha néhány sms után beragadt a dolog (ez általában tudjuk mikor fordul elő), de legalább valakivel kommunikáltál.
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2024. 12. 03. kedd 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! December második felében demjénben leszünk a nejemmel. Termáltó vagy borhotel tapasztalata van valakinek? Esetleg ismerkedés? Meztelen szauna? Vagy masszázs? Őtletek priviben!!!
Sziasztok!
Csütörtökön párokkal, hölggyel találkoznánk elsősorban Borsod megyében.
Mi 40-es pár vagyunk.
Csütörtökön párokkal, hölggyel találkoznánk elsősorban Borsod megyében.
Mi 40-es pár vagyunk.
szep estwet feleseget használnék kényeztetnek a ferje elott akit ez nagyon izgatná! Hely kellene utazni tudnek! viber jo lenne ahol tarhatnank a kapcsolatot!
------ > Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?