Sziasztok!
Keres most valaki igényes férfi beszállót?
Azonnal tudok menni!
Keres most valaki igényes férfi beszállót?
Azonnal tudok menni!
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van.
Szia. Írj privátban.
(Ez egy válasz Obrazsy üzenetére (2024. 09. 20. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 20. péntek 14:42

Sziasztok!
Hatvan környékén keresek elhanyagolt hölgyet,vagy párhoz csatlakoznék(akár biszexhez is)
Mindenre nyitott vagyok,tabuk nélkül..
Hatvan környékén keresek elhanyagolt hölgyet,vagy párhoz csatlakoznék(akár biszexhez is)
Sziasztok! Ma este valaki hölgy vagy esetleg bi férfi csatlakozna hozzánk? Hely van.
Eger környékén, szopnék, szopatnék, és stb. Helyem van, utazni tudj. Adatlapot olvass!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok Ózdról
Keresek valakit holnapra aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
29 éves mackós alkatú srác vagyok Ózdról
Keresek valakit holnapra aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.

Sziasztok! Miskolc környékén kisebb farkú pasi aki szívesen nyalna egy duci feleségnek a férj jelenlétébe? Helyünk nincs, autóval rendelkezünk! Képkéregetők, ígérgetők ne keressenek!
este szopatna valaki miskolcon?
Sziasztok! Egerben ismerkednék hölggyel , igényes idősebb pasival esetleg párral (bi alapon is). Hármasban kezdő vagyok. Helyem sajnos nincsen!
Sziasztok!
Sziasztok! Miskolc környékén kisebb farkú pasi aki szívesen nyalna egy duci feleségnek a férj jelenlétébe? Helyünk nincs, autóval rendelkezünk! Képkéregetők, ígérgetők ne keressenek!
Miskolcon keresnénk férfit feleség többes örömére .......
Ma este eger környékén valaki?
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Ma délelőtt Miskolcon hölgy vagy pár?
Sziasztok 30,40 pasit keresünk, feleségem örömére, hetero alapon 3ra!pocak bajusz kizaro ok, esetleg párt párt! Szabolcs megye
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Heves megyében valaki ismi tali?
Sziasztok.
Pártként, csinos hölgytaggal, heteró alapon keresünk potens igényes hellyel rendelkező férfit, vagy férfiakat.Ózd 40 km-es körzetében a mai napra.
Pártként, csinos hölgytaggal, heteró alapon keresünk potens igényes hellyel rendelkező férfit, vagy férfiakat.Ózd 40 km-es körzetében a mai napra.