Hölgyet keresek facesitting-re és strapon-ra.
Igény esetén párok vágyát is szolgálnám!
Helyem nincsen.
Igény esetén párok vágyát is szolgálnám!
Helyem nincsen.
Egerben keresek hellyel rendelkező bi/homo pasit!
gyöngyösön leszek 1 ora mulva szopnék
utána miskolcon is megszopathatna valaki

Párt keresek helyem van, de utazok, privire irjatok
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját Masszírozhatom! Mezőkövesd kőrmyéke!
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Egerben Szeptember 21 re délután.Helyel rendelkező fogadni tudó pasit vagy pasikat szexuális életünk szinesitésére. Kalandra
Miskolcon ma délelőtt valaki?
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Miskolcon ma délelőtt kalandoznék.
Hali. Spermaimádó milfet találtam nógrádban. Ha arra keresel irj
.
.
Szombat napközben párhoz csatlakoznánk
Sziasztok. Ma estére (csütörtök) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
sziasztok vannak e itt olyan pask akit izgatna ha elötte dugjak meg a felseget vagy a baratnojet? hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Miskolc környékén keresünk párokat hétköznap kora délután. Írjatok nyugodtan! Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok! Hölgy , pár ma , holnap hetero alapon?
szia mikora kerestek
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 09. 05. csütörtök 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 05. csütörtök 06:54

Feleség dupla örömére keresünk férfit Miskolcon.
Miskolc környéki hölgyet keresek enyhe bdsmre.
Párt nyalnák szopnák Ózd és környékén.Hely van.!
Feleség dupla örömére keresünk férfit Miskolcon.
Csaj. Pár, bármi? Miskolc mellett helyem dêlelőtt van.